Wat doet 'Grease'-actrice Olivia Newton-John nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet 'Grease'-actrice Olivia Newton-John nu?
Wat doet 'Grease'-actrice Olivia Newton-John nu?
Anonim

We werden verliefd op haar engelengezicht in de kaskraker uit 1978, Grease, maar wat is Olivia Newton-John van plan deze dagen? Al meer dan vier decennia is het publiek in de ban van de musical die de onvergetelijke Danny Zuko en Sandy Olsson samenbracht. En na al die jaren kunnen we de Sandy die gekleed was in een volledig zwarte, strakke outfit niet uit ons hoofd krijgen - ja, ze is nog steeds degene die we willen!

Ook al hebben we Newton-John al een tijdje niet meer op het grote scherm gezien, haar iconische rol staat in ons geheugen gegrift. Helaas heeft de Australische Grammy-winnaar het veel drukker gehad dan we denken. Als je hopeloos toegewijd bent aan Newton-John, kun je hieronder zien wat ze de afgelopen jaren heeft gedaan.

10 Het C-woord

Op 72-jarige leeftijd ondergaat de geliefde Grease-ster haar derde kankerbehandeling.

In 2017 ontving Newton-John het vreselijke nieuws dat ze was gediagnosticeerd met stadium 4 uitgezaaide borstkanker. Het nieuws was nog tragischer omdat het haar derde aanval met kanker is. Volgens Closer Weekly kreeg ze voor het eerst de diagnose borstkanker in 1992, daarna in 2013, en nu probeert ze de ziekte al tientallen jaren te behandelen met verschillende methoden, waaronder chemotherapie en bestraling.

9 Ze is een vechter

Leven met kanker is niet gemakkelijk, maar Newton-John is een trooper! De onstuitbare ster vecht en bloeit nu al meer dan twee decennia, ondanks haar laatste fase 4-diagnose.

Newton-John was ronduit inspirerend. Ze heeft de hele tijd een positieve houding behouden en in een recent interview op The One Show wees ze erop dat ze zich "geweldig voelt". Zelfs kanker kan de zangeres "Hopelessly Devoted to You" niet stoppen optimistisch te zijn. Ze zei over haar stadium 4-kanker: "Oh nee, het gaat goed, ik - luister, ik had de afgelopen zeven jaar te maken met uitgezaaide borstkanker, maar ik voel me geweldig."

8 Kanker liefdadigheid

Ze is niet te stoppen!

Newton-John heeft een slechte situatie genomen en er iets goeds van gemaakt. ONJ is zelf kankerpatiënt en heeft eind vorig jaar de Olivia Newton-John Foundation opgericht om onderzoek te financieren naar behandelingen en therapieën om kanker te genezen. Nadat ze zoveel moeite had gehad met de verschillende soorten behandelingen, vertelde het icoon aan Good Morning America waarom ze besloot een stichting op te richten.

"Ik heb altijd gedacht: 'Goh, zou het niet geweldig zijn als we vriendelijkere therapieën zouden kunnen creëren die het immuunsysteem van het lichaam helpen versterken in plaats van ons neer te halen?'" zei ze.

Haar voortdurende inspanningen zijn ongelooflijk!

7 Moeder-dochter tijd

De pandemie dwong veel gezinnen om veel meer tijd samen door te brengen, terwijl anderen uit elkaar werden gerukt.

Newton-John en haar dochter Chloe Lattanzi, die ze had uit haar huwelijk met haar ex-man, zijn altijd onafscheidelijk geweest. Het duo deelt een hechte band, maar toen de quarantaine kwam, werden ze veel hechter terwijl ze er samen in Californië doorheen leefden.

De drukke moeder zag de quarantaine als een vermomde zegen voor zichzelf en haar dochter. Ze vertelde Mensen: "Ik heb mijn hele leven gewerkt, en de langste periode die ik me kan herinneren dat ik thuis was, was mijn zwangerschap met Chloe en het eerste jaar of twee van haar leven, dus het was geweldig om opnieuw contact te maken met mijn baby. Ze is mijn reden om te zijn." Zo kostbaar!

6 Een dag uit het leven van ONJ

Hoe ziet een typische dag eruit voor het moeder-dochterduo?

De getalenteerde dames profiteren echt van elk uur van elke dag als ze samen zijn. Op de pittoreske ranch van Newton-John in Californië vindt u prachtige miniatuurpaarden, en zowel Newton-John als Lattanzi tonen hun liefde. Voor Newton-John is sereniteit buiten zijn in de natuur en de vogels horen fluiten. Tijd doorbrengen in de buitenlucht samen met haar dochter is de afgelopen anderhalf jaar haar genezende kracht geweest.

5 Een duet

Naast het samen genieten van hun rustige ruimte, weg van de stad, gingen Newton-John en Lattanzi samen terug de studio in.

Het was niet hun eerste kans op een moeder-dochterduet, aangezien ze eerder 'You Have to Believe' hadden opgenomen. De tijd verstreek, en met de moeilijke tijden die de wereld collectief doormaakte, en de strijd van Newton-John, dachten ze dat de timing perfect was om een helende soundtrack uit te brengen. De ballad, getiteld 'The Window in the Wall', is diep, maar verhelderend. Toen Newton-John de teksten tijdens de pandemie bekeek, wist ze dat ze het met haar dochter moest zingen.

"Ik wist meteen dat ik het met mijn dochter Chloe wilde zingen", zei Newton-John in een persbericht.

4 Een eeuwige vriendschap

Het is meer dan vier decennia geleden, maar Sandy is haar Danny Zuko niet vergeten die ze op het strand heeft ontmoet!

Hoewel John Travolta en Newton-John een pittig stel op het scherm waren, waren ze in het echte leven geen item. Al die jaren zijn echter verstreken en de twee blijven ongelooflijke vrienden. Haar co-ster in de musical werd een vriend voor het leven, een die ze dicht bij haar hart houdt. Ze vertelde ET Canada: "[John] is een goede vriend en dat zal hij altijd blijven en je kent Didi ook."

De onbaatzuchtige ster was ook aan de zijde van Travolta toen hij zijn vrouw, Kelly Preston, verloor aan kanker.

3 Plantaardig

Newton-John heeft onlangs gekozen voor een gezondere levensstijl door haar eetpatroon af te wisselen.

Overschakelen naar een plantaardig dieet is slechts een van haar nieuwste benaderingen om kanker te bestrijden. En na het grootste deel van vorig jaar en dit jaar met haar dochter te hebben doorgebracht, die veganist is, hielp het om de overgang soepeler te laten verlopen. Newton-John zei: "Ik ben ook veganistisch gaan eten omdat mijn dochter bij mij op bezoek was en zij is veganist. Ik voel me heel goed."

2 Holistische genezing

En dat is helemaal niet zo! Newton-John heeft er alles aan gedaan om haar gezondheid te verbeteren na haar derde diagnose, waaronder een overstap naar medicinale cannabis.

De Engels-Australische actrice gebruikt, met de steun van haar man, John Easterling, medicinale cannabis en kruidenremedies in haar strijd tegen kanker in stadium 4. En toevallig is haar partner een plantmedicijnman en een expert in cannabis. Newton-John zei over haar man tegen People: "Nu kweekt hij medicinale cannabis voor mij, en het was gewoon geweldig. Het helpt me op elk gebied." En ze voelt zich fantastisch!

1 Een familiebedrijf

Terwijl Newton-John te maken heeft met haar voortdurende strijd tegen kanker, denkt de lieve ster nog steeds aan de gezondheid van anderen.

Door zich te concentreren op plantaardige geneeskunde, zijn Newton-John, haar man en Lattanzi samen een cannabisbedrijf begonnen. Toen het duo een interview had met The Hollywood Reporter, beantwoordde Lattanzi een paar vragen over hun nieuwste onderneming. Ze zei: "Er zijn er twee. Het is Bio Harmonic Tonic, een microbieel product om je tuin en je planten te laten bloeien. En we hebben onze boerderij, Laughing Dog Farms. We doen alles biologisch." Oh, en ze gebruiken hun prachtige stemmen om voor hun planten te zingen!

Aanbevolen: