Heeft Jon Voight een hechte relatie met zijn kleinkinderen?

Inhoudsopgave:

Heeft Jon Voight een hechte relatie met zijn kleinkinderen?
Heeft Jon Voight een hechte relatie met zijn kleinkinderen?
Anonim

Angelina Jolie heeft jarenlang een knipperlichtrelatie met haar vader Jon Voight gedeeld, maar de zaken waren geleidelijk verslechterd na de dood van haar moeder, Marcheline Bertrand, die overleed na een achtjarige strijd met eierstok- en borstkanker.

Het was voor Bertrands dood geen geheim dat Voight, met wie ze in 1971 trouwde voordat ze ermee stopte in 1980, niet de gemakkelijke persoon was om mee om te gaan. De acteur gaf openlijk toe een affaire te hebben gedeeld terwijl hij getrouwd was met Angie's moeder voordat hij het gezin verliet, waarbij hij niet alleen Jolie en zijn ex-vrouw achterliet, maar ook zijn zoon James Haven.

De laatste gaf eerder toe dat hij diep getroffen was door de turbulente relatie tussen mama en papa, maar dat kwam vooral omdat Voight geen eerlijk leven leidde en daarbij veel mensen pijn deed.

Hoewel de Mr. & Mrs. Smith-ster keer op keer heeft geprobeerd haar vader te vergeven en dingen in het verleden te plaatsen, hebben ze altijd het contact om de een of andere reden verloren - maar de grotere vraag blijft op waar Voight's relatie staat met zijn kleinkinderen. Hier is het dieptepunt …

Angie's ijzige relatie met Jon

Nou, als Jolie niet dicht bij haar vader staat, waarom zouden fans dan denken dat ze haar zes kinderen in de buurt van Voight zou laten zijn?

De 46-jarige heeft bewezen een no-nonsense type vrouw te zijn: toen Brad Pitts vermeende alcoholproblemen uit de hand liepen, aarzelde ze niet om de echtscheiding aan te vragen na een intense fysieke woordenwisseling welke bronnen zeggen dat Maddox erbij betrokken was en waar de rest van de kinderen getuige van was.

Ze heeft met hand en tand gevochten om te voorkomen dat Pitt de voogdij met hem kreeg, hoewel een rechter het paar sindsdien 50/50 heeft toegekend.

Onnodig te zeggen dat het onwaarschijnlijk lijkt dat Voight een hechte band met zijn kleinkinderen zou hebben als er al geen hechte band met zijn dochter is.

In 2019, bij de première van Angie's Disney-film, Maleficent: Mistress of Evil, gaf Voight aan een verslaggever toe dat hij en Jolie behoorlijk afstandelijk zijn wat hun relatie betreft, maar hij koestert de momenten die hij krijgt zie haar en de kinderen -- al is het maar vijf minuten.

“Het is geweldig voor mij om tijd met Angie door te brengen. Elke vijf minuten die ik krijg, ben ik altijd dankbaar, dus het is geweldig dat ik een beetje met haar kan komen hangen - en ook met de kinderen, 'zei hij. “Ik ben een vader en een fan. Zoals alle echt goede acteurs, heeft Angie haar eigen unieke benadering en, weet je, een reeks afspraken.”

Dit zou er duidelijk op wijzen dat de National Treasure-acteur niet veel tijd doorbrengt met Angelina's kinderen als hij zich "waarderend" moet voelen om alleen maar met hen in contact te komen.

In een eerder interview met Express sprak Haven over het chaotische leven dat zijn familie doormaakte vanwege Voight, die volgens hem Bertrand met weinig tot geen respect behandelde tijdens hun huwelijk.

"Hij heeft mijn moeder jarenlang mentaal mishandeld", zei hij voordat een vriend van de familie eraan toevoegde: "Jon Voight was destijds een vreselijke vader voor haar [Jolie]. Hij heeft haar moeder bedrogen. Marcheline had een gebroken hart.

"Ze vertelde me dat Jon haar emotioneel had misbruikt. Ze zei dat hij iets had met een Hollywood-sterretje. Angelina had het moeilijk om op te groeien met wat er aan de hand was. Ze is erg vijandig tegenover haar vader."

Maar als je je afvraagt waarom Jolie niet veel tijd met haar vader lijkt door te brengen - zelfs met alle jaren die zijn verstreken en ze meer vergevingsgezind lijkt dan voorheen - is dat omdat ze haar wil opvoeden kinderen zoals haar moeder haar had opgevoed.

"Ze studeerde om actrice te worden, maar trouwde met mijn vader en op haar 28ste was ze gescheiden en had ze twee kinderen", vertelde Jolie. "Ze gaf haar dromen op… Ik ben de dochter van mijn moeder."

Mijn liefde voor kinderen, mijn waarden, zorg voor wat er in de wereld gebeurt, dat komt allemaal van haar… Ik mis haar elke dag verschrikkelijk. Ik probeer mijn kinderen op te voeden zoals mijn moeder mij heeft opgevoed Ik had niet echt een vader in de buurt.”

Jolie had een zeer hechte band met haar moeder voor haar overlijden in 2007, dus het is begrijpelijk waarom ze het moeilijk vindt om in de buurt van haar vader te zijn, laat staan met hem te praten.

Het zou niet eerlijk zijn om Bertrands kankerbestrijding de schuld te geven van haar huwelijk met Voight, maar dat ze zo'n vreselijke relatie moest doorstaan waarin ze duidelijk niet werd gerespecteerd, zou ervoor zorgen dat elk kind weg zou willen blijven van hun papa.

Dat wil niet zeggen dat ze helemaal niet praten; het komt alleen niet vaak voor.

Aanbevolen: