Wat we weten over de kinderen van Eva Marcille en haar babypapa's

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de kinderen van Eva Marcille en haar babypapa's
Wat we weten over de kinderen van Eva Marcille en haar babypapa's
Anonim

Eva Marcille leek halsoverkop verliefd te zijn op haar ex Kevin McCall, met wie ze in 2013 begon te daten. Niet lang nadat ze hun romance openbaar hadden gemaakt, kondigde het paar aan dat ze samen een baby verwachtten - zeven- jarige Marley Rae.

Hoewel de voormalige Real Housewives-ster verheugd was om haar eerstgeborene ter wereld te verwelkomen, had haar relatie met McCall zijn tol geëist, en er kwamen al snel beschuldigingen naar buiten dat de R&B-zanger naar verluidt fysiek was geweest met zijn toenmalige vriendin.

Marcille, die naar verluidt 4 miljoen dollar waard is, had een reeks beschuldigingen geuit tegen de vader van haar kind en zei dat hij haar naar verluidt meerdere keren zou hebben bedreigd sinds het beëindigen van hun romance in 2014. Ze begon ook een vervelende voogdijstrijd met de opvliegende 35-jarige voordat ze de volledige voogdij won en haar dochter in plaats daarvan de achternaam van haar man Michael Sterling liet dragen.

Marcille is gelukkiger dan ooit nu ze weg is van haar ex en zich heeft gevestigd met Sterling, met wie ze in 2018 trouwde en nog twee kinderen heeft verwelkomd. Maar wat weten we nog meer over de vader van Marcilles kinderen? Hier is het dieptepunt …

Eva Marcille's Baby Daddies

Marcille verwelkomde haar eerste kind - Marley Rae - met McCall in 2014. Het paar had nog maar een paar maanden verkering voordat het model hoorde dat ze een broodje in de oven had; en hoewel ze erg verrast was, waren de twee dolgelukkig met het nieuws.

Maar tijdens haar zwangerschap was het gedrag van McCall zogenaamd veranderd, beweert Marcille, eraan toevoegend dat de dingen heel snel fysiek werden, en toen het eenmaal begon, stopte het niet.

"Het kostte me veel tijd om zelfs maar de moed te krijgen om erover te praten, want het is gênant", vertelde de moeder van drie aan de Rickey Smiley Show in 2019."Als ik kom van waar ik vandaan kom en zo scherpzinnig en moedig ben als ik, heb je altijd het gevoel, 'ik kan het nooit zijn.'"

Het was in dit interview waar Marcille bekende dat hoewel de dingen er van buiten perfect uitzagen, achter gesloten deuren, zij en McCall wisten dat hun relatie niet lang zou duren.

Bovendien beschouwde geen van beiden zichzelf als partners voor het leven en dat hun liefde voor elkaar snel begon te verdwijnen nadat Marcille hoorde over haar zwangerschap.

"Het was niet een relatie die lang genoeg duurde om hem zelfs maar te kennen", vervolgde ze. “[Het misbruik] begon voor mij pas toen ik zwanger was van Marley. En toen, ongeveer een maand nadat ik Marley had, stopte het niet; het werd erger.”

Tranen begonnen over Marcilles gezicht te rollen toen ze zich de vermeende gruwelijke ervaringen herinnerde die ze had doorstaan onder de handen van McCall.

Na Marley's geboorte verliet Marcille McCall en vertelde hoe een fysiek incident terwijl ze hun dochter vasthield haar breekpunt werd om te weten dat als ze niet uit de relatie zou komen, het uiteindelijk erger zou kunnen worden - en zij zeker wilde niet dat haar baby opgroeide in zo'n giftige omgeving.

Ze kreeg de volledige voogdij kort nadat ze uit elkaar gingen na een reeks bedreigingen waardoor de winnaar van America's Next Top Model vreesde voor haar veiligheid.

Het heeft Marcille veel tijd gekost om het trauma te overwinnen dat ze in de relatie heeft opgelopen, maar sindsdien heeft ze zich gesetteld met Sterling, haar echtgenoot van drie jaar, met wie ze twee kinderen deelt, Mikey en Maverick.

Sterling is geboren en getogen in Texas, die afstudeerde aan de Texas Southern University Thurgood Marshall School of Law.

Hij was een voormalig kandidaat-burgemeester van Atlanta en daarvoor was hij senior adviseur van de burgemeester van Atlanta. Alsof dat niet indrukwekkend genoeg was, was hij ook assistent-procureur van de Verenigde Staten in het noordelijke district van Illinois, nadat hij was aangesteld door procureur-generaal Eric Holder.

Sterling was de jongste federale aanklager na zijn verhuizing naar Chicago en runt nu zijn eigen bedrijf genaamd Dreyer Sterling. Om te zeggen dat deze man geslaagd is, zou duidelijk een understatement zijn - en nogal een contrast met Marcille's ex-vriendje.

De 36-jarige vertelde in de zomer van 2020 dat Sterling de stap had gezet om papierwerk in te dienen om Marley te adopteren, wat ze deelde in een aflevering van RHOA.

Ze sprak ook haar beslissing uit om de achternaam van haar dochter te veranderen en zei: "Na twee maanden raakten we van elkaar vervreemd en heb ik haar opgevoed als een alleenstaande moeder."

“En toen zag de goede Heer het goed voor mij om een geweldige man te ontmoeten, Michael Sterling, die mijn echtgenoot is geworden en de vader van mijn latere kinderen. Om een lang verhaal kort te maken, we hebben allemaal de naam Sterling, en Marley is de enige met de naam van haar biologische vader en ik zag het nodig en Mike zag het nodig om haar naam te veranderen.”

Aanbevolen: