Heeft Nick Jonas spijt van zijn Camp Rock-films?

Inhoudsopgave:

Heeft Nick Jonas spijt van zijn Camp Rock-films?
Heeft Nick Jonas spijt van zijn Camp Rock-films?
Anonim

Nick Jonas en zijn broers, Kevin en Joe, zijn misschien begonnen als een jonge popgroep bij een muzieklabel Columbia Records. Maar wat er daarna gebeurde was niet typisch voor boybands in die tijd.

Toen de broers met Disney begonnen te werken, deden ze meer dan alleen muziek opnemen. Zo werden ze de sterren van Disney's Camp Rock, de show die hen beroemd zou maken. Nick's carrière is sindsdien enorm geëvolueerd (hij is begonnen aan een solo-muziekcarrière en speelde in de Jumanji-franchise). Dat gezegd hebbende, onthullingen die hij en zijn broers in een documentaire hebben gedaan, hebben ervoor gezorgd dat fans zich afvragen of ze er in de eerste plaats spijt van hadden dat ze in Camp Rock speelden.

Nick Jonas moest niet eens op Camp Rock zijn

Camp Rock was de hitmusical die Disney uitbracht na het succes van High School Musical (hoewel fans de twee vaak vergelijken). Als zodanig was het op zoek naar nieuw talent en het toeval wilde dat de Jonas Brothers beschikbaar waren. Dat gezegd hebbende, de show was aanvankelijk niet op zoek naar een hele groep. In plaats daarvan waren ze alleen geïnteresseerd in het hebben van één Jonas-broer in de show.

"We hebben auditie gedaan bij veel jongens en toen stelden ze voor om naar deze jongen, Joe Jonas, te kijken", herinnert regisseur Matthew Diamond zich tijdens een interview met International Business Times. Nadat ze besloten Joe en Diamond te pakken te krijgen die de broers zagen optreden, "hervormden ze het script om de broers te weerspiegelen omdat ze niet in de eerdere [draft] waren geweest."

De regisseur wist ook dat het hebben van de broers de algehele plot van de show verbeterde. "We dachten gewoon: 'Oh, dit is zo'n geweldig, interessant ding dat hij twee bandleden heeft om te zeggen:' Je bent uit de hand, je gaat terug naar Camp Rock en je gaat leren jezelf te gedragen ' of zoiets”, legde Diamond verder uit."Dat leek me een veel beter idee dan een manager buiten het scherm."

Rond de tijd dat ze Camp Rock maakten, waren de broers relatieve onbekenden. Zoals Diamond zich herinnerde: "Ik denk dat we ze in een kleine club in Hollywood hebben gezien. Ze reden eigenlijk rond in een stationwagen.” En dus hielp het feit dat ze op een Disney-show waren, zeker om hun namen daar te promoten. Ondertussen hadden ook de Jonas Brothers achter de schermen de tijd van hun leven. "We doen gewoon wat we het liefste doen", merkte Nick op tijdens een gesprek met CNN. "En we proberen de beste jongens te zijn die we kunnen zijn en onze moeder trots te maken." Het succes van Camp Rock bracht Disney er ook toe om met Camp Rock 2 uit te komen.

Hoe denkt Nick Jonas echt over Camp Rock?

Voor Nick was de mogelijkheid om te schitteren op Camp Rock van groot belang om hem te vormen tot de artiest die hij vandaag is geworden. “Toen Disney onze video voor 'Year 3000' afspeelde, veranderde alles. Het begon allemaal te gebeuren toen Disney aan boord kwam', legde hij uit tijdens een interview met Paper."Onze jaren met Camp Rock en tv-shows waren echt vormend."

De broers hebben ook regelmatig gesproken over hoe leuk het was om aan de show te werken. Daarnaast hebben ze ook op speelse wijze enkele iconische Camp Rock-scènes op sociale media nagebouwd tot grote vreugde van de fans. En hoewel ze niet echt enthousiast zijn over het doen van een Camp Rock 3, zei Joe tegen Capital FM: "Ik denk dat we waarschijnlijk meer zouden gaan voor een sketch, zoals een SNL-skit of iets dergelijks, of om naar een van de shows hier te gaan. en doe iets grappigs.” Ondertussen bevestigde Nick ook aan PopBuzz dat Camp Rock 3 nooit zou plaatsvinden. Hij erkende echter: "Camp Rock was een geweldig hoofdstuk in ons leven…"

Hij heeft spijt dat hij weer een Disney-show heeft gedaan

Hoewel de broers goede herinneringen hebben aan Camp Rock, hebben ze spijt gekregen van een andere Disney-show, met name JONAS L. A. Tijdens de show speelden de Jonas Brothers semi-autobiografische versies van zichzelf. JONAS L. A. liep slechts twee seizoenen en Nick heeft gezegd dat ze het eerder hadden moeten sluiten.“Dat hadden we niet moeten doen. Het heeft onze groei echt belemmerd, weet je?” Nick legde het uit in hun documentaire Chasing Happiness. "Ik heb het gevoel dat het gewoon een slechte zet was. Het was gewoon niet de tijd. We konden er letterlijk niet door evolueren.” Kevin vond de show op dat moment ook niet meer passen bij hun imago. "Het was niet op merk voor ons, met de band die we werden, de nummers die we aan het schrijven waren," legde hij uit. "Ik denk dat dat de perceptie van de band beïnvloedde, dat we een grap waren."

Tegelijkertijd hadden de broers enkele frustraties onthuld die ze ondervonden tijdens het werken met Disney, met name als het ging om het behouden van een brandschoon imago. "We moesten onszelf censureren, ik denk dat elke artiest het kan begrijpen", klaagde Joe. "Dat is niet leuk." Dat gezegd hebbende, verduidelijkte Nick ook: "Voordat dit een aanklacht tegen Disney en de Disney-cultuur wordt, denk ik dat het belangrijk is om te zeggen dat, hoewel we ons soms beperkt voelden, uiteindelijk, Disney echt goed voor ons was; echt goede zijwieltjes voor iedereen die muzikant of entertainer wil worden, wat betreft arbeidsethos en al het andere.”

Nick en zijn broers hebben sindsdien hun Disney-begin achter zich gelaten. Desalniettemin erkende Nick nog steeds dat het "een groot deel van ons verhaal was en een belangrijke manier waarop onze fans contact met ons maken en dat vandaag de dag nog steeds doen."

Aanbevolen: