Christian Bale is totaal onherkenbaar in 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Christian Bale is totaal onherkenbaar in 'Thor: Love And Thunder
Christian Bale is totaal onherkenbaar in 'Thor: Love And Thunder
Anonim

Maanden nadat Christian Bale werd aangekondigd als de primaire antagonist van Thor: Love and Thunder, hebben we eindelijk een glimp van hoe zijn personage eruit ziet! De voormalige DC-superheld zal de iconische MCU superschurk Gorr the God Butcher voor het eerst tot leven brengen op het grote scherm.

In een nieuwe reeks gelekte afbeeldingen van de Malibu-sets van Thor: Love and Thunder lijkt het erop dat Bale volledig is getransformeerd in Gorr! In de strips zwoer dit dodelijke wezen alle goden in het universum te doden in een kruistocht die miljarden jaren duurde. Hij is een van de machtigste schurken die Thor ooit heeft gezien en is meer dan in staat om hem te doden.

Ontmoet Thor's grootste vijand ooit

@lovethundernews deelde een reeks foto's met Christian Bale in zilverwit gewaad en volledige protheses tijdens het filmen van scènes voor de door Taika Waititi geregisseerde film.

Als Gorr's kostuum niet leek op het kostuum van Bale, zou het onmogelijk zijn te raden of hij het echt is. De Oscar-winnende acteur was van top tot teen in kostuum en op één foto hield hij een zwart gewaad over zijn hoofd, net als de superschurk van de strip.

Er zijn geen andere prominente acteurs gezien die Bale vergezellen op de sets, dus het is onmogelijk om te bepalen welke scène de acteur momenteel aan het filmen is.

De MCU-film werd voornamelijk gefilmd in Australië, waarbij een meerderheid van castleden zoals Natalie Portman, Chris Hemsworth en Chris Pratt, Tessa Thompson en anderen op de set werden gespot. Het nieuwsbericht meldde dat terwijl de hoofdopnames in juni werden afgerond, meerdere bemanningsleden werden teruggeroepen voor nieuwe opnames en aanvullende fotografie.

Het is waarschijnlijk dat het grootste deel van Bale's kostuum en gezicht zal worden gemaakt met behulp van CGI (zoals eerder gedaan voor Vision, Thanos en The Hulk), aangezien de acteur bedekt is met protheses.

Terwijl fans ervan overtuigd zijn dat de CGI Bale er "angstaanjagend" uit zal laten zien, zingen anderen lof voor Bale's huidige kostuum. Een fan zei ook dat Gorr the God Butcher enigszins leek op de schurk van Harry Potter, Lord Voldemort.

In de film spelen ook Luke Hemsworth, Melissa McCarthy, Matt Damon, Dave Bautista, Russell Crowe, Karen Gillan en anderen.

Thor: Love and Thunder staat gepland voor een release op 6 mei 2022.

Aanbevolen: