Waarom klaagt Scarlett Johansson Disney aan? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Waarom klaagt Scarlett Johansson Disney aan? Dit is wat we weten
Waarom klaagt Scarlett Johansson Disney aan? Dit is wat we weten
Anonim

De krantenkoppen begrepen het niet verkeerd, Scarlett Johansson klaagt Disney echt aan. Disney is eigenaar van Marvel, en ja, ze klaagt het bedrijf aan dat haar in dienst heeft en haar de kans heeft gegeven om te schitteren als de ster die ze is. Deze juridische strijd heeft Hollywood gedomineerd en wordt zorgvuldig beoordeeld door fans, die echt verbijsterd blijven door deze bizarre gang van zaken.

Het lijkt erop dat dit een langdurig proces gaat worden, en de wereld kijkt toe. Bronnen onthullen dat Johansson het gevoel heeft dat ze is voorgelogen door Disney-vertegenwoordigers, en stelt dat ze van haar volledige inkomstenpotentieel is beroofd toen haar kaskraker, Black Widow, werd gestreamd op Disney terwijl ze tegelijkertijd in de bioscoop werd uitgebracht. De details van deze rechtszaak zullen fans choqueren, en de enorme impact die dit zal hebben op Hollywood als geheel, markeert het als een echt baanbrekend moment.

8 Scarlett claimt een enorme contractbreuk

Het uitgangspunt van deze juridische strijd is dat Scarlett Johansson vindt dat het nodig is om W alt Disney Co. aan te klagen, omdat ze het contract dat ze met haar hadden geschonden door de release van Black Widow op Disney te streamen +. Ze beweert dat de schending een directe strijd was met de belofte die ze had gekregen, namelijk dat deze film een exclusieve bioscooprelease zou krijgen.

7 De potentiële winst van Johansson was sterk verminderd

Als gevolg van deze inbreuk onthult Scarlett Johansson dat haar potentiële inkomsten ernstig zijn gedaald. Haar inkomen was rechtstreeks gebaseerd op de kassaprestaties van deze film, en door het op Disney + uit te brengen voor een magere vergoeding van $ 30 per huur, schat Johansson haar verliezen enorm. Haar rechtszaak beweert dat Black Widow $ 158 miljoen verdiende met theaterwinsten over de hele wereld, maar zoals Business Insider meldt, heeft Disney $ 60 miljoen aan huisverkoop van de film gespaard. Johanssons juridische documenten schatten haar verliezen als gevolg daarvan op ongeveer $ 50 miljoen.

6 Johansson beweert dat ze Disney maanden heeft gegeven om deze fout te herstellen

Fans die denken dat Johansson te schietgrage was met deze rechtszaak, willen misschien nog een keer nadenken. Haar juridische team houdt vol dat ze Disney en Marvel ruimschoots de gelegenheid heeft gegeven om hun fouten recht te zetten en maanden heeft gewacht tot ze een stap naar herstel en oplossing hadden gezet. Ofwel zag ze geen enkele vorm van vastberadenheid die bij haar paste, of Disney hield zich helemaal terug, maar op de een of andere manier blijven beide partijen diep verdeeld.

5 Disney zegt dat deze rechtszaak nergens heen gaat

Vertegenwoordigers van Disney hebben aangegeven dat de rechtszaak "geen enkele verdienste" heeft.

Ze verklaren dat ze "volledig hebben voldaan" aan het contract dat ze met Johansson hebben gesloten en dat ze veel "verbeterde kansen" had om haar uitbetaling aanzienlijk te laten groeien tot iets dat nog aanzienlijker was. Het team van Disney lijkt niet gefaseerd door Johansson's juridische uitdaging en houdt hun onschuld vol.

4 Ze leunt op e-mails van Marvel's hoofdadvocaat

Scarlett Johansson lanceert deze juridische strijd met al haar eenden op een rij. Ze is volledig voorbereid en heeft aangegeven dat ze leunt op e-mailbewijs dat haar zal helpen deze rechtszaak te winnen. Ze zegt dat Dave Galluzzi, de hoofdadviseur van Marvel, haar schriftelijk, in de vorm van een e-mail, had verzekerd dat de film exclusief in de bioscoop zou worden uitgebracht. Ze heeft de e-mail om het te bewijzen, en ze geeft dit niet op totdat ze wint.

3 Scarlett Johansson's advocaat zegt dat Disney Covid gebruikt als excuus

Scarlett Johansson heeft een machtige advocaat genaamd John Berlinski in haar hoek, en hij heeft een verklaring vrijgegeven waarin wordt gesuggereerd dat Disney zich in dit geval als excuus verschuilt achter de wereldwijde pandemie. Hij zegt zelfs dat ze nieuwe abonnees proberen aan te trekken en daardoor de impact die ze hebben gevoeld tijdens de wereldwijde crisis te verminderen. Ze hebben aangegeven dat de rechtszaak van Scarlett Johansson "verdrietig en verontrustend" is geweest.

2 Disney gooide Johansson onder de bus

Normaal gesproken houdt een studio de details rond lonen en intieme bijzonderheden die met de sterren worden besproken strak. Deze keer hebben ze ervoor gekozen om Scarlett Johansson onder de bus te gooien door haar salaris aan de wereld bekend te maken. Disney heeft gezegd dat ze Johansson een salaris van $ 20 miljoen hebben betaald en dat ze verschillende andere inkomstenbronnen hebben geopend en onderweg potentiële kansen voor haar hebben verdiend.

1 Dit zou de katalysator kunnen zijn voor grote veranderingen in Hollywood

De waarheid is dat dit een echt ongekend geval is. Het is niet elke dag dat de sterren van een film achter de producerende studio aan gaan, en het was zeker geen gemakkelijke beslissing voor Scarlett Johansson. De Insider onthult dat dit waarschijnlijk de eerste, maar niet de laatste is van dit soort juridische procedures. Ze zijn van mening dat Hollywood-artiesten er genoeg van hebben en een krachtig standpunt zullen innemen tegen aanbieders van streamingdiensten die toegang krijgen tot hun nieuwste releases die, volgens alle accounts, exclusief in de bioscoop hadden moeten verschijnen.

Uiteindelijk heeft deze unieke rechtszaak het potentieel om de manier waarop Hollywood betalingen aan zijn sterren uitgeeft te veranderen, en net wanneer ze "go" zullen pushen bij de release van films naar streamingdiensten.

Dat biedt niet veel inzicht in dit specifieke geval, en fans blijven sociale media afspeuren voor meer updates over deze unieke ervaring.

Aanbevolen: