De waarheid over de gekke outfits van Julia Fox

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gekke outfits van Julia Fox
De waarheid over de gekke outfits van Julia Fox
Anonim

Maanden na haar controversiële affaire met Kanye West, blijft Julia Fox om een paar redenen de krantenkoppen halen: haar vete met Azealia Banks, haar opmerkingen over het bizarre gedrag van Cara Delevingne en haar gekke outfits. De Uncut Gems-ster is in het openbaar verschenen met de meest eigenzinnige looks. Het begon met haar door Ye beïnvloede denim- en leermomenten, plus haar kenmerkende zwarte grafische oogschaduw.

Nu heeft ze haar eigen stijl gekregen: ze gebruikt modder om haar gewaagde oogschaduw te creëren, draagt een spijkerbroek die is uitgesneden als bh-topje en designerondergoed voor boodschappen. Hier is het echte verhaal achter haar "aandachtzoekende" mode.

Hoe Kanye West de stijl van Julia Fox beïnvloedde

In januari 2022 deed Interview Magazine een artikel op West en Fox genaamd 'Date Night'. In het artikel onthulde de actrice dat "Ye een hele fotoshoot voor mij regisseerde terwijl mensen dineerden" in Carbone in New York City. "Het hele restaurant vond het geweldig en moedigde ons aan terwijl het gebeurde. Na het eten had je een verrassing voor me. Ik bedoel, ik ben nog steeds in shock", schreef ze over die tijd. "Je had een hele hotelsuite vol kleren. Het was de droom van elk meisje. Het voelde als een echt Assepoester-moment. Ik weet niet hoe hij het deed, of hoe hij het allemaal op tijd daar kreeg. Maar ik was zo verrast. Zoals, wie doet dit soort dingen op een tweede date? Of een andere date!"

Destijds noemde de pers Fox Ye's nieuwe muze. Haar grote virale moment kwam toen ze erover sprak in de Call Her Daddy-podcast in februari 2022. "Ja, een beetje, misschien. Ik denk het wel", zei ze dat ze de nieuwe inspiratie van de Heartless-hitmaker was."Ik bedoel, ik was de muze van Josh Safdie toen hij Uncut Gems schreef [die ze uitsprak als 'unka jahms']." In hetzelfde interview gaf Fox ook toe zich te hebben verkleed als Ye's ex-vrouw, Kim Kardashian "Nou, we hebben een aantal van soortgelijke looks gedragen, die ik destijds kende van het dragen van hen, "legde ze uit. "Ik wist dat Kim het eerder had gedragen, maar ik vond het cool dat ze het had gedragen."

Het brein achter de nieuwste gekke outfits van Julia Fox

In mei 2022 ging Dazed zitten met de stylist van Fox, Briana Andalore, om te praten over hun langdurige samenwerking op het gebied van mode. "Ik ontmoette Julia toen ik 16 was - we ontmoetten elkaar voor het eerst op straat, eigenlijk. Toen ontmoetten we elkaar weer op een feest, waar ze een kat had, en ik had een rugzak vol wiet, dus het was een soort match gemaakt in de hemel, "zei ze over het ontmoeten van de PVT Chat-ster. “Opgroeien in New York was behoorlijk krankzinnig. We gingen uit op de leeftijd van 13, 14, en we waren allebei gekke feestmeisjes."

Over het aankleden van Fox gesproken, zei Andalore dat het allemaal gewoon natuurlijk aanvoelt. "[Julia en ik] gaan gewoon door het leven en bestaan in ons eigen soort wereld, in ons gezin, in onze kleine eenheid hier", vertelde de stylist. "Haar aankleden is zo leuk - het is eigenlijk geen baan. We hangen gewoon rond en ik zeg, je moet dit aantrekken, of we moeten dit verlagen of dit knippen." Ze voegde eraan toe dat toen West langskwam, ze hun 'budget'-looks konden verbeteren en dat het deze hele '30 dagen-uitdaging' werd.

"Ik bedoel, Kanye kwam langs, en het was gewoon deze ongelooflijke nieuwe bron die betekende dat alles mogelijk was," herinnerde ze zich. "Ik had al deze vaardigheden al zoveel jaren als het ging om het maken van kleding - ik heb het gevoel dat ik letterlijk alles kan laten verschijnen - maar als je een geweldig budget hebt en veel geweldige vrienden hebt die aan dingen kunnen werken en dingen gebeuren in een oogwenk, alles verandert. Dus we zijn er gewoon mee aan de slag gegaan." Het hielp ook dat ze allemaal dezelfde visie deelden.

"Hij was super ontvankelijk voor ons en onze ideeën. Het begon als een uitdaging van 30 dagen, waar hij zei: 'Laten we haar 30 looks geven voor 30 dagen. Kijk wat je kunt bedenken'" Andalore zei over die tijd. "Dus we zeiden: 'Oké, laten we gaan!' We hebben het in twee dagen gedaan, of misschien zelfs minder. We hadden al deze leren broeken voor haar gemaakt in 48 uur, we hadden van de ene op de andere dag volledige looks gemaakt. Het was een uitdaging, maar het was ook een geweldig moment waarop we allemaal dachten, woah, dit gebeurt."

Op de vraag hoe ze aan de unieke looks van Fox komt, zei Andalore dat het altijd gaat om het doorbreken van de "formule voor opkomende actrices", en merkt op dat "Julia absoluut een mysterieuze, donkere energie heeft die humeurig en gewoon heel, heel cool. En ik denk dat dat misschien niet altijd in haar stijl overkwam toen ze bekend werd als actrice."

Aanbevolen: