Kourtney Kardashian verlooft zich met Travis Barker, maar fans willen Scott Disick gewoon trollen

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian verlooft zich met Travis Barker, maar fans willen Scott Disick gewoon trollen
Kourtney Kardashian verlooft zich met Travis Barker, maar fans willen Scott Disick gewoon trollen
Anonim

Kourtney Kardashian is voor de allereerste keer verloofd, nadat Travis Barker haar overrompelde met een romantisch voorstel. Deze twee tortelduifjes zijn al jaren vrienden en ze kregen pas een paar maanden geleden een romantische band, en dat punt is hun fans niet ontgaan. Travis Barker heeft in slechts enkele maanden kunnen bereiken wat Scott Disick na jaren met Kourtney en drie prachtige kinderen niet kon bereiken….

Fans zijn Scott Disick vanmorgen behoorlijk aan het trollen, nu Kourtney voorgoed van hem wordt weggenomen en ze zich formeel voorbereidt om bruid te worden en door het gangpad te lopen om met een andere man te trouwen.

Move Over, Scott Disick

Kourtney Kardashian en Travis Barker stappen in het huwelijksbootje en fans over de hele wereld praten over dit mijlpaalmoment. Zijn voorstel wordt overal op sociale media verspreid, en zelfs degenen die niet echt fan zijn van een van deze twee sterren, besteden aandacht aan hun unieke relatie terwijl ze deze naar een hoger niveau tillen.

Het feit dat Travis Barker zoveel vooruitgang heeft kunnen boeken met Kourtney in de slechts enkele maanden dat ze samen zijn, is intrigerend voor fans, vooral wanneer Scott Disick lang genoeg bij de vader van Kourtney's drie kinderen bleef, maar het niet kon slaag erin om een ring om haar vinger te doen.

Scott kon het niet

Fans vinden het fantastisch grappig dat Disick verloor nadat hij zo'n duidelijk voordeel had, en ze zijn hem meedogenloos online aan het trollen.

De prikken zijn moeilijk te weerstaan, aangezien Disick jaren van verkering had die hij had kunnen gebruiken om zijn relatie met Kourtney te herstellen en te herstellen. Travis was in staat om binnen een paar maanden naar binnen te duiken en haar voor altijd zijn vrouw te maken.

Dissing Disick

Scott Disick heeft een zware dag op sociale media als gasten zijn onvermogen om Kourtney Kardashian vast te houden.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "Travis deed in maanden wat Scott nooit kon doen, zelfs niet na 3 kinderen. Loser," evenals; "iemand waakt over Scott zodat hij niet van een brug springt, hij heeft zo hard verloren", en "wauw, dit is de dag dat Scott beseft dat hij letterlijk alles heeft verloren."

Een andere persoon schreef; "Kourtney Kardashian is een jaar verloofd met haar vriend na 10 jaar met Scott + 3 kinderen te zijn geweest en nooit met hem getrouwd te zijn geweest, is het bewijs dat het niet uitmaakt hoe lang je met iemand bent, als die persoon bedoeld is voor u, is bedoeld om te zijn, "terwijl nog een andere opmerking opgenomen; "Kourtney nam geen genoegen met Scott, ze wachtte op ware liefde."

Extra commentaar inbegrepen; "Wat gaat er met de Heer gebeuren nu Kourtney Kardashian verloofd is?" en "En zomaar, Scott wordt genaaid en verliest het enige goede dat hem ooit is overkomen. Nu zal Travis zijn baby's opvoeden."

Aanbevolen: