Modetrends waarvoor we Paris Hilton te danken hebben

Inhoudsopgave:

Modetrends waarvoor we Paris Hilton te danken hebben
Modetrends waarvoor we Paris Hilton te danken hebben
Anonim

Sinds de jaren 2000, en haar dagen als "social media influencer" (voordat de term ontstond, dat wil zeggen), Paris Hilton is een bron van mode-inspiratie voor meisjes wereldwijd. Wie wilde er nu geen bedwelmende roze outfits dragen terwijl hij een chihuahua in een designertasje droeg? Met haar sociale status was Hilton in staat om alles voor elkaar te krijgen in de jaren 2000, of we de ootd nu leuk vonden of niet.

Alle iconische trends die we nu spelen, zijn allemaal te danken aan Paris Hilton, die tien jaar geleden alle Y2K-stijlen rockte. Herinner je je al die minirokjes en trainingspakken nog? Hilton was de It-girl, en we moeten de opvallende diva bedanken voor de mode waarmee we nu gezegend worden. Laten we eens terugkijken - "dat is hot!"

10 minitassen

Het enige designeritem dat uit de schappen is gevlogen? De Prada Re-Edition Re-Nylon minitas! De virale nylon tas werd onlangs de meest gewilde tas en een symbool van luxe.

Of je er nu een hebt gekocht of niet, fast fashion merken over de hele wereld maken replica's van het populaire artikel. Voordat de armcandy onlangs iconisch werd, was het echter mevrouw Hilton die in het begin van de jaren 2000 altijd het wellustige accessoire bij zich had. Ze werd zelfs bijna nooit gezien zonder dat er een onder haar oksel zat.

9 Trucker Hats

Wie wist dat Parijs haar tijd zo ver vooruit was?

De kans is groot dat toen je een tiener was, de ster van The Simple Life je modemuze was, en dus had je een Von Dutch-pet - of meerdere. Met de huidige heropleving van de mode uit de jaren 90 en 2000, neemt de truckerhoed het weer over. Paris Hilton is momenteel een mode-inspiratie voor velen, omdat ze proberen haar vroegere looks na te bootsen met Juicy Couture en Von Dutch trucker-hoeden. Met influencers en beroemdheden die de trend herontdekken, hebben ze Hilton te danken.

8 Velours trainingspakken

Terwijl millennials momenteel geobsedeerd zijn door alles - Kardashian, en de zussen nu degenen zijn die trends zetten, is de socialite, Hilton, de originele smaakmaker uit het internettijdperk.

Ga terug in de kast, dames, en haal de velours Juicy Couture trainingspakken tevoorschijn waarin je ooit door de stad liep. Waarom? Ze zijn terug en beter! En zoals de megaster zou zeggen, we "houdt ervan!" Hilton, die van velours trackies een "item" maakte, is toevallig goede vrienden met de realityster, Kim K, en speelde in haar Skims-campagne.

7 gigantische zonnebril

Nog een trend die zo cool was in de jaren 2000? Gigantische zonnebril - ja, die tinten met insectenogen die de gezichten van mensen praktisch zouden verbergen.

We dachten dat we zo gek waren met onze zonnebrillen die breder waren dan onze gezichten als tieners, maar niemand trok de trend zo goed als Paris Hilton. In de hedendaagse popcultuur heerst er een complete razernij over het item. En dankzij het accessoire dat ze er zo moeiteloos uit trok, staat de realityster weer in de schijnwerpers. Ja, ze vierde zelfs Nationale Zonnebrildag!

6 Grote Riemen

Y2K-mode heeft een moment en het komt op een perfect moment met de nieuwste serie van Hilton, Cooking with Paris. We kunnen niet wachten om haar ma altijden te zien klaarmaken die waarschijnlijk uit glitter en goud zullen bestaan.

Hoewel de meeste trends uit de jaren 2000 een slechte reputatie krijgen, zijn grote riemen een die steeds weer onze kasten insluipt. Hilton droeg altijd strakke hip-huggers, maar bijna nooit zonder blingbling. De grote kettingriem was absoluut een nietje in haar vele kasten. En laten we haar mini-jurken met ruches niet vergeten die niet werkten zonder haar grote blingy riemen.

5 Jeans met lage taille

Helaas, low-rise-jeans (of low-rise wat dan ook) komen terug met een wraak! Hilton was de koningin van het ontbloten van haar middenrif - schattig het 'dat is heet'. Hun aanwezigheid in de modewereld, inclusief catwalks, is momenteel onmiskenbaar.

Als je A-listers en influencers op sociale media nog geen baggy jeans met lage taille en sja altopjes hebt zien rocken, leef je misschien onder een steen. Desalniettemin is de fashionista met haar eigen persoonlijke stijl klaar om te pronken met haar rockende lijf.

4 verfraaide kleding

We kunnen ons geen tijd herinneren dat Paris Hilton niet meedeed aan de bedazzled trend.

Als kinderen en tieners waren we geobsedeerd door het verfraaien van onze kleding met strass-steentjes, en dankzij TikTok is het sprankelende knutselproject nu populair in de mode. Laten we eerlijk zijn, Paris Hilton heeft in feite de met strass ingebedde look uitgevonden.

Houd je geest levend met de nieuwste obsessie van sociale media!

3 Allemaal Roze Alles

De trends van de jaren 2000 zijn onontkoombaar op sociale media. Sinds de dag dat we de socialite voor het eerst ontmoetten, associeerden we haar met de kleur roze. Ja, Paris Hilton is een Barbie-meisje dat in een Barbie-wereld leeft.

Ze is echter ook de trendsetter die het dragen van helemaal roze niet alleen supervrouwelijk, maar ook een hete trend heeft gemaakt. Terwijl we onze ongemakkelijke tween en tienerjaren doormaakten, liep Hilton over rode lopers en feestte ze in felroze outfits die ze elke keer weer goed deed.

2 All-Denim

Paris Hilton beweert dat zij de OG is van de denim-on-denimtrend, en we twijfelen er geen moment aan. Hilton en haar toenmalige bestie, Nicole Richie, droegen vaak bijpassende denim-outfits (en ja, de bodems waren laag en wijd uitgesneden).

De vroege jaren 2000 werden gekenmerkt door de all-denim look, en dankzij de ster die zou uitgaan met een tiara, is de look niet vergaan. Wie kan er nee zeggen tegen een overschot aan denim? En Hilton heeft zeker grote riemen toegevoegd om haar denimlooks te accentueren.

1 Dikke kettingen

Alsof T-shirts met strass-accenten niet genoeg waren, moest Hilton nog een laatste vleugje glamour toevoegen aan haar outfits met glanzende dikke kettingen (of chokers).

De afgelopen jaren hebben we gedaan alsof het weer de jaren negentig zijn en zien we er overal glamoureus uit met statement-kettingen. Hoewel kralenkettingen een comeback hebben gemaakt, is geen outfit compleet zonder wat extra bling in de nek. Stel je het mode-icoon voor in een van haar vele zilveren mini's met een dik met juwelen getooid accent om haar nek. Hoe meer bling, hoe beter!

Aanbevolen: