De reden waarom Gavin Rossdale, de ex-man van Gwen Stefani, niet meer handelt

Inhoudsopgave:

De reden waarom Gavin Rossdale, de ex-man van Gwen Stefani, niet meer handelt
De reden waarom Gavin Rossdale, de ex-man van Gwen Stefani, niet meer handelt
Anonim

Bush was een van de interessantere en succesvollere muzikale acts van de jaren negentig, en ze werden geleid door niemand minder dan Gavin Rossdale. Nadat hij met zijn band wereldfaam had verworven, kregen fans de kans om Rossdale andere facetten van de entertainmentindustrie te zien ontdekken, waaronder enkele opmerkelijke optredens in projecten zoals Zoolander (een klassieker van Will Ferrell), Constantine (een van Keanu Reeves' grootste verdieners), en Criminal Minds, een klassieker voor CBS.

Fans van zijn acteerwerk hebben misschien gemerkt dat Gavin minder bereid lijkt om rollen in projecten op zich te nemen, en ze hebben zich afgevraagd waarom dat zo is.

Dus laten we eens kijken naar Rossdale's leven en kijken wat hem ervan weerhoudt om op het grote scherm te verschijnen.

Gavin Rossdale en kinderen
Gavin Rossdale en kinderen

Acteren betekent te veel tijd weg van de kinderen

Gavin Rossdale en Gwen Stefani waren al geruime tijd samen en het paar kreeg samen drie kinderen. Sindsdien zijn ze gescheiden, maar in een interview met Kerrang merkte Rossdale op dat hij zijn kinderen de helft van de tijd krijgt.

Hierin ligt het probleem voor Rossdale en het aannemen van acteerrollen. Een tijdje op tournee kunnen is één ding, maar een grotere rol in een groot project betekent dat je maandenlang op een mogelijk afgelegen locatie moet zijn, weg van het gezin.

Tijdens zijn interview met Kerrang opende Rossdale hierover, en hij was bereid enig inzicht te geven in zijn denkproces achter de plichten om weg te zijn tijdens het filmen voor een film.

Hij zou zeggen: De enige reden dat ik niet meer acteer, is omdat mijn drie jongens de helft van de tijd bij mij wonen. Ik vind het niet erg om voor muziek te reizen als ik het hele jaar een paar maanden weg ben, maar als je acteur bent, moet je je verplichten om vier maanden lang films te maken in Roemenië of iets dergelijks, en ik kan dat niet.”

Het is moeilijk om hier tegen zijn denken in te gaan. Rossdale hecht er duidelijk waarde aan zoveel mogelijk tijd met zijn kinderen door te brengen, en het hebben van een flexibel tourschema is een van de vele geweldige dingen van het hebben van een succesvolle band. Een periode van vier maanden in het buitenland voor een project zou emotioneel vermoeiend zijn voor iedereen die zo'n hoge prioriteit geeft aan tijd doorbrengen met hun kinderen.

De juiste projecten kunnen hem terug naar binnen lokken

Gavin Rossdale Keanu reeves Constantine
Gavin Rossdale Keanu reeves Constantine

Ondanks dat er enkele minpunten zijn, is de ervaring om acteur te zijn een lonende ervaring, en daarom is Rossdale in de loop der jaren bereid geweest om rollen op zich te nemen. Zijn interview met Kerrang leidde er zelfs toe dat hij zijn gevoelens voor acteren uitte en de mogelijkheid dat dit in de toekomst opnieuw zou gebeuren.

Tijdens het interview zou hij zeggen dat hij onlangs enige tijd had besteed aan een klein project, waar hij erg van genoot. Wat meer is, is dat hij ook zou praten over zijn gevoelens voor acteren.

Rossdale zou zeggen: Maar het is echt leuk. Ik hou van acteren.”

Met rollen in succesvolle projecten op zijn naam, is het duidelijk dat hij het talent en de middelen heeft om rollen te spelen wanneer hij maar wil, maar zoals eerder vermeld, is hij er geen fan van om maandenlang weg te zijn van zijn kinderen tegelijk. Gelukkig sluit hij acteren niet helemaal uit, aangezien hij zijn wens om in de toekomst onder de juiste omstandigheden te handelen verder zou uitwerken.

"Maar als de juiste banen opduiken, vind ik het geweldig", zei hij tegen Kerrang. "Het is echt magisch om woorden buiten de pagina tot leven te laten komen."

Hoewel dit citaat misschien niet bepaald een klinkende goedkeuring is voor Rossdale om in de toekomst een heleboel acteerrollen op zich te nemen, laat het de deur voor hem open om een project op zich te nemen wanneer hij er zin in heeft. Dit is een solide manier om niet opgebrand te raken door iets te doen dat hij leuk vindt, en het geeft hem de kans om zijn tijd met zijn kinderen en met zijn band te maximaliseren.

Rossdale heeft maar één rol aan de horizon

Gavin Rossdale-film
Gavin Rossdale-film

Ondanks dat de acteerafdeling voor Gavin Rossdale afkoelt, is er nog één project dat hij in postproductie heeft, en zijn fans zullen graag zien hoe dit project uitpakt.

Habit heeft nog geen officiële releasedatum, maar gezien het feit dat Bella Thorne en Paris Jackson bij dit project betrokken zijn, zal er enige interesse van het publiek zijn. Op dit moment is de algehele betrokkenheid van Rossdale bij dit project onbekend, omdat het net opduikt onder zijn acteercredits op IMDb. Toch zal het geweldig zijn om hem weer in het zadel te zien.

Beyond Habit, Rossdale is niet gehecht aan projecten als acteur, wat zijn standpunt versterkt om alleen te acteren als het juiste project langskomt. Gezien al het andere dat er vandaag de dag in de wereld gaande is, zijn we er zeker van dat hij zijn tijd met zijn kinderen nog meer waardeert dan voorheen.

Aanbevolen: