Will Smith & De oorspronkelijke tante Viv, Janet Hubert, sprak decennia niet: hier is waarom

Inhoudsopgave:

Will Smith & De oorspronkelijke tante Viv, Janet Hubert, sprak decennia niet: hier is waarom
Will Smith & De oorspronkelijke tante Viv, Janet Hubert, sprak decennia niet: hier is waarom
Anonim

Will Smith was onmiskenbaar de ster van T he Fresh Prince of Bel-Air Hij was tenslotte de hoofdpersoon. Zonder hem zouden waarschijnlijk niet zoveel mensen naar de show hebben gekeken. TFPOB had echter een solide hoofdcast die het personage van Smith zo goed speelde. Wijlen en grote James Avery, die oom Phil speelde, was het ultieme rolmodel en vaderfiguur in de show met een autoritaire persoonlijkheid, maar hij kon een vriendelijke reus zijn.

Toen was er Tante Viv, gespeeld door Janet Hubert. Ze was een scherp geklede matriarch met kracht, veel persoonlijkheid, levendigheid en een echte gelijke aan oom Phil, haar man.

Ook kan niemand ooit de aflevering vergeten waarin tante Viv voor haar leven danste en bewees dat je het op elke leeftijd nog steeds kunt hebben. Veel mensen waren verrast toen Daphne Maxwell Reid de nieuwe tante Viv werd. Met name in de aflevering "New Baby Comes Out" zei zelfs Jazz, de beste vriend van Smith, dat er "hier iets anders was", en dat het niet alleen een nieuwe baby in huis was. Laten we wat duidelijkheid krijgen over waarom Hubert en Smith maar liefst 27 jaar niet hebben gesproken!

10 Hubert werd niet ontslagen, ze verliet de show

Er gaan geruchten dat Hubert is ontslagen bij TFPOB. Haar nieuwe contract beviel haar echter helemaal niet, waardoor ze moest vertrekken. Het hielp ook niet dat haar gezinsleven niet de beste was. Hubert was zwanger en had een gewelddadig huwelijk, en dat eiste zijn tol van haar.

9 Hubert kreeg een salarisverlaging

Tegen het einde van het derde seizoen ontdekte Hubert dat ze in minder afleveringen van de show zou zijn. Daardoor zou ze veel minder verdienen. De spanning achter de schermen zou de reden kunnen zijn waarom Hubert niet in zoveel afleveringen zou zijn. Hubert geloofde dat Smith hier de oorzaak van was. In het contract van Hubert stond ook dat ze niet buiten de set van TFPOB kon werken. Onder deze omstandigheden besloot ze niet door te gaan met het vierde seizoen.

8 Mensen beweerden dat Hubert moeilijk was

Hubert heeft uitgelegd dat ze nooit onprofessioneel was op de set. Ze schrijft haar moeilijke leven thuis toe aan de reden waarom ze niet zo aardig of glimlachend was. Hubert had ook het gevoel dat het moeilijk was om mensen te vertrouwen. Zij en Smith hadden ook creatieve meningsverschillen en konden niet langer oog in oog zien.

7 Smith liet weten dat Hubert de ster van de show wilde zijn

Volgens News Week zei Smith dat Hubert dacht dat Smith een "snotty-nosed punk" of de "Antichrist" was. De reden hiervoor is dat Hubert vóór TFPOB tien jaar acteerde, en Smith's allereerste acteerrol (een die hij bijna afwees) veranderde hem in een megaster. Waar Smith op doelt, is dat er misschien wat jaloezie was van Huberts kant. Welsprekend, zonder zijn castgenoten te bashen, legde Joseph Marcell, die Geoffrey in de show speelde, uit dat Hubert het niet leuk vond dat een 21-jarige de dienst uitmaakte en Hubert geen autoriteit had.

6 Hubert beschouwde Smith als een egoïst

Volgens NY Daily News weigerde Hubert lange tijd deel te nemen aan een reünie. Hubert beschouwde Smith als een "egomaan" die onvolwassen was. Hubert weigerde deel te nemen aan een reünie totdat Smith zich verontschuldigde voor het vijandig maken van de werkomgeving, wat Hubert dacht dat hij nooit zou doen. Aan de andere kant verklaarde Smith dat Huberts ego het probleem was dat ertoe leidde dat Reid haar rol overnam.

5 Smith gaf toe dat hij de set moeilijk maakte

Smith beviel pas van zijn eerste zoon, Willard Carroll "Trey" Smith III, toen hij vierentwintig jaar oud was, drie jaar nadat het eerste seizoen van TFPOB was uitgezonden. Smith gaf toe dat hij niet opmerkzaam was, juist omdat hij nog geen kinderen had. Smith had ook zijn scheiding van zijn eerste vrouw, Sheree Zampino, nog niet meegemaakt. Daarom was hij niet enthousiast over alles wat Hubert meemaakte.

4 Smith heeft de reputatie van Hubert beschadigd

Huberts familie geloofde dat Smith haar reputatie had verpest, en Hubert was het daarmee eens. Ze besprak dat Hollywood haar verstootte en dat als je een vrouw bent in Hollywood die als een uitdaging wordt beschouwd om mee samen te werken, laat staan een donkere vrouw, het is alsof je 'de kus des doods' ontvangt.

3 Alfonso Ribeiro maakte de omstandigheden niet beter

Ribeiro, die de neef van Smith speelde op TFPOB, heeft in zijn stand-upcomedy-routines uitgedrukt dat Hubert gek was. Hubert heeft terug geschoten, in de overtuiging dat Ribeiro zo'n beetje de flunky van Smith was en beschouwde hem als dorstig naar aandacht van de media. Het viel mensen op dat toen Hubert verscheen op het 30-jarig jubileum van TFPOB, Ribeiro niet aanwezig was.

2 Smith en Hubert verzonnen in 2020

Na een 27 jaar durende vete waren mensen verbaasd om te zien dat Smith en Hubert eindelijk met elkaar verzoend waren. Hun strijd duurde bijna net zo lang als de geschiedenis van de show zelf! Tijdens HBO Max' 30e verjaardag van de geliefde show, uitte een emotionele Smith zijn grieven evenals Smith. Beiden waren blij dat ze eindelijk konden genezen.

1 Smith had het gevoel alsof hij 30 jaar 'TFPOB' niet kon vieren zonder de originele tante Viv

Smith heeft rechtstreeks aan Hubert toegegeven dat hij het 30-jarig jubileum van de show niet kon vieren zonder Hubert. Smith zei dat Hubert niet alleen heeft bijgedragen aan de show, maar ook aan zijn leven. Het enige ongelukkige aan de twee die het verzonnen hebben, is dat Avery niet in leven was om het te zien. Fans zouden waarschijnlijk woedend zijn geweest als de cast Hubert uit een andere reünie had gelaten. In 2017 ontmoetten de castmates elkaar voor een 27-jarig jubileumfoto zonder Hubert. Hubert heeft hier en daar andere rollen gespeeld sinds ze is gespeeld, tante Viv. Hubert is technisch gezien nooit gestopt met werken, maar fans zullen deze opvallende rol nooit vergeten.

Aanbevolen: