Alles wat we weten over de bruiloft van Kevin Love en Kate Bock

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de bruiloft van Kevin Love en Kate Bock
Alles wat we weten over de bruiloft van Kevin Love en Kate Bock
Anonim

Als een beroemdheid gaat trouwen, is het altijd leuk om elk detail van de kleding tot de gasten te bekijken. De prachtige bruiloft van Kevin Love en Kate Bock in juni was niet anders. Bruiloften geven fans een intiem kijkje in het persoonlijke leven van hun favoriete beroemdheden, en het is nog spannender wanneer twee beroemdheden hun geloften uitwisselen. Ciara en Russell Wilson, Hailey en Justin Bieber, en Kourtney Kardashian en Travis Barker, zijn allemaal bekende powerkoppels van beroemdheden die glamoureuze huwelijksceremonies hadden.

Kevin Love speelt sinds 2008 in de NBA en speelt momenteel voor de Cleveland Cavaliers. Kate Bock is een model. Sinds 2013 is ze te zien in de jaarlijkse Sports Illustrated Swimsuit Issue en in 2020 stond ze zelfs op de cover. Als hun schijnbaar perfecte huwelijk een indicatie is, kan de nieuwe man en vrouw het iconische atleet-model powerkoppel Tom en Gisele een run voor hun geld geven.

8 Kevin Love stelde vorig jaar Kate Bock voor

Kevin Love en Kate Bock ontmoetten elkaar in 2015 nadat ze werden voorgesteld door een fotograaf in New York. De opzet bleek een winnaar, want Kevin vroeg Kate in januari 2021 ten huwelijk bij een van hun favoriete restaurants, Lilia. Kate was verrast toen hij haar ten huwelijk vroeg met een door hem ontworpen ring. Kate vertelde Vogue dat het voorstel "een perfect New York-moment was."

7 Kate Bock en Kevin Love zijn samen klaar

In plaats van te wachten op een dramatische onthulling van Kate's laatste blik, maakten Kevin en Kate zich samen klaar. Omdat hun eerste date in het St. Regis Hotel was, maakten ze zich op diezelfde locatie klaar voor hun grote dag. Kate legde uit aan People: "Kevin en ik vonden het niet belangrijk om dingen gescheiden te houden […] We planden de bruiloft samen, maakten ons samen klaar en gingen samen naar de bibliotheek."

6 Ze hadden hun bruiloft in de New York Public Library

Kate en Kevin besloten om hun bruiloft te houden in de Astor Hall van de New York Public Library. Ze werkten samen met een weddingplanner om hun door Great Gatsby geïnspireerde feest te ontwerpen, en ze hielden hun huwelijksfeest intiem en klein. Kate vertelde Vogue: "De setting was zo tijdloos en romantisch met het prachtige marmer en een ongelooflijke trap bij kaarslicht."

5 Kate Bock droeg drie verschillende looks voor haar huwelijksnacht

Kate Bock droeg een op maat gemaakte Ralph Lauren-jurk voor haar bruiloft. Ze vertelde Vogue dat haar inspiratie de trouwjurk van Grace Kelly was. Ze droeg ook sieraden van Tiffany & Co., evenals vintage oorbellen die een geschenk van Kevin waren. Kevin droeg ook een aangepaste Ralph Lauren smoking. Voor de receptie en afterparty droeg Kate twee verschillende Danielle Frankel-jurken.

4 Onder hun bruiloftsgasten waren enkele bekende beroemdheden

Aangezien Kevin Love en Kate Bock beide beroemdheden zijn, zou het geen verrassing moeten zijn dat hun bruiloftsgasten ook hun beroemde vrienden waren. Adele en haar sportagent, vriend Rich Paul, poseerden voor een foto met LeBron en Savannah James op de bruiloft. Russell Westbrook en zijn vrouw, Nina, waren ook aanwezig. NBA-spelers Darius Garland en Jordan Clarkson waren er ook om Kevin en Kate te helpen hun speciale dag te vieren.

3 Er waren geen telefoons toegestaan op de Love-Bock-bruiloft

Kevin en Kate besloten hun gasten te vragen hun telefoon achter te laten voor hun speciale avond. Kate schreef op Instagram dat het "een van de meest briljante dingen [ze] deden op [hun] bruiloft." Het paar leek hun gasten ook te vragen om zwart-wit te dragen, en de prachtige foto's suggereren dat ze allemaal voor de gelegenheid waren opgekomen.

2 Gasten moeten vertrekken met Nike Air Force Ones en persoonlijke portretten

Kevin en Kate zorgden ervoor dat hun bruiloftsgasten niet met lege handen vertrokken. Hun gasten kregen elk hun eigen paar Nike Air Force Ones bij de receptie, passend bij Kevin's schoenen voor de viering. Het stel had ook een fotohokje van The Collective You waar hun gasten foto's konden maken. Hun gasten mochten vertrekken met hun eigen uitgeprinte 8x10 portretten om de speciale nacht te herinneren.

1 Wat hebben Kate Bock en Kevin Love nog meer gezegd over hun huwelijk?

Kate en Kevin lijken dolgelukkig te zijn over hun huwelijksweekend. Ze hebben allebei verschillende foto's van hun speciale dag geplaatst. Kate gutste naar Vogue, "Het hele weekend was perfect - ik trouwde met mijn ene omringd door al onze vrienden en familie! Veel beter dan dat wordt het niet." Kevin was het eens met de gevoelens van zijn vrouw. Ze zijn momenteel op huwelijksreis.

Aanbevolen: