Bereidt Travis Scott zich voor op een film? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Bereidt Travis Scott zich voor op een film? Dit is wat we weten
Bereidt Travis Scott zich voor op een film? Dit is wat we weten
Anonim

Travis Scott is altijd een oplichter geweest, zelfs voordat hij een rapper was. Hij jaagt altijd op de zak, en hij fa alt nooit om te leveren.

Onlangs tekende de rapster, die ook een lucratieve zakenman is, een productieteam met A24, het meest geliefde indiefilmproductiebedrijf van het internet. Zoals exclusief gemeld door Variety, zal het productiepartnerschap Scott's aankomende album, Utopia, ondersteunen.

"Het leven is een film. Dit album ook. @cactusjack en @a24 wilden geweldige inhoud voor de toekomst brengen. Via film en media. Om te beginnen," ging hij naar Instagram en onthulde de deal aan zijn 41 miljoen volgers.

Dus, hoe zal de deal uitpakken en hoe zal deze aansluiten bij de releasedatum van het aankomende album? Zal de rapper erin spelen? Wordt het ook zijn filmdebuut? Om het samen te vatten, hier is alles wat we weten over Cactus Jack's deal met A24 en het aankomende album van de rapper, Utopia.

9 Hij sloot deze maand de deal met Indie Entertainment Company A24

Zoals eerder vermeld, hebben Travis Scott en zijn zakenimperium Cactus Jack hun multiversum uitgebreid door de productieovereenkomst met A24 te ondertekenen. Het bedrijf ging naar Twitter om het nieuws te onthullen, en terwijl de titel zwart is gemaakt in een markering in het frame, bevestigde de vertegenwoordiger van de hiphopsuperster dat het inderdaad Utopia is.

8 De film zal aansluiten bij het aankomende 'Utopia'-album van The Rapper

Volgens de rapporten zal de productieovereenkomst worden afgestemd op het aankomende Utopia-album van Travis Scott. Het album zelf heeft geen officiële releasedatum gezien, behalve dat er verschillende lead-singles en fragmenten zijn uitgebracht en bekeken door de rapper zelf.

Het indieproductiebedrijf zelf is een trotse ontvanger van 25 Academy Awards-nominaties met verschillende bekroonde films op zijn naam, waaronder Room, The Lighthouse, Midsommar, Ex Machina en meer. Zou het een korte film, een documentaire of een special kunnen zijn? Wie weet?

7 Travis Scott is geen onbekende in samenwerkingen met lucratieve merken

Dat gezegd hebbende, de hiphop-superster staat bekend als de koning van cross-industriële samenwerkingen. In de afgelopen jaren heeft hij merchandise, een speciaal samengestelde Big Mac-ma altijd, een Fortnite-concert, een paar Jordan 1's en een drankmerk uitgebracht. Vorig jaar haalde hij zelfs de Forbes' jaarlijkse 30 Under 30-lijsten.

6 De singles van het album zijn al uitgebracht

Over het album gesproken, fans hebben het volste recht enthousiast te zijn over wat de rapper in petto heeft na zijn Astroworld-tijdperk. Er zijn al twee singles uitgebracht, "Highest In the Room" en Young Thug & M. I. A.-ondersteunde track "Franchise". Beiden hadden een enorm succes, met respectievelijk meer dan 454 miljoen en 78 miljoen YouTube-views.

5 The Rapper tikte OZ & Mike Dean aan voor het album 'Psychedelic Rock'

Het is niet vreemd voor muzikanten om hun muzikale bereik te verbreden en uit te breiden. Voor Utopia beloofde de Cactus Jack Records-honcho dat het fans kennis zal laten maken met zijn "psychedelische rock" -fase. Om zijn muzikale visies tot leven te brengen, tikte Scott op vele A-list producers zoals OZ, Mike Dean, Teddy W alton en Aaron Bow.

"Ik ben in deze nieuwe albummodus waar het net psychedelische rock is", vertelde de rapster aan WWD. "Dus zelfs net als het veld met cactussen en paddenstoelen, kun je struikelen."

4 Hij sloot zich aan bij Dior voor een herencollectie voor de zomer van 2022 voorafgaand aan het album

Dat gezegd hebbende, dit is niet de enige deal waar Travis Scott dit jaar aan heeft gewerkt. Vorige maand legden het mode-icoon en zijn zakenimperium Cactus Jack een band met Dior te midden van de albumhype. Het luxe modemerk tikte de rapper aan voor de Dior Summer 2022 herenkledingcollectie dit jaar, en zoals je misschien had verwacht, was de show net zo onberispelijk als altijd.

3 En hij is geen onbekende in films en documentaires

Dit is niet de eerste keer dat Travis Scott betrokken is geweest bij het maken van een serie, een film of een documentaire. In 2016 regisseerde Scott zijn korte documentaire La Flame samen met Kanye West,Seth Rogen en meer. Een jaar later merkten veel fans dat hij te zien was in twee afleveringen van HBO's Ballers.

Hij produceerde ook zijn documentaire Look Mom I Can Fly uit 2019, waarin zijn achtbaanrit van supersterren wordt beschreven. Onlangs had hij ook een cameo-optreden op Nabil Elderkin's regiedebuut Gully, dat helaas negatief werd ontvangen vanwege de betrokkenheid van Amber Heard.

2 Hij debuteerde een nieuw nummer op het Rolling Loud Festival in Miami

Over het album gesproken, de rapper lijkt elke week steeds meer nummers te plagen. Tijdens zijn laatste optreden op het podium van de Rolling Loud Miami, gaf Scott een preview van een nieuw nummer, waarvan wordt aangenomen dat het de titel "Escape Plan" van het album draagt, tijdens zijn explosieve set in het Hard Rock Stadium.

1 Hij heeft ooit vertoningen van door A24 geproduceerde 'Waves' in zijn huis gehouden

Dus, van alle productiebedrijven, waarom A24? Het blijkt dat de rapper een fan is geweest van de werken van het indiebedrijf. Hij hield zelfs een keer een vertoning voor A24's Waves, bijna twee jaar geleden, in zijn eigen huis.

"Ik heb ook vertoningen van de film genaamd WAVES, die verdomd gek is als fk. Bij het huis kun je me op elk moment klappen !!!," ging hij in december 2019 naar Twitter.

Aanbevolen: