De Kardashians nemen Italië! Kourtney Kardashian bereidt zich voor om te trouwen met Travis Barker

Inhoudsopgave:

De Kardashians nemen Italië! Kourtney Kardashian bereidt zich voor om te trouwen met Travis Barker
De Kardashians nemen Italië! Kourtney Kardashian bereidt zich voor om te trouwen met Travis Barker
Anonim

Kourtney Kardashian viert haar huwelijk met haar nieuwe samengestelde familie.

De realityster is afgebeeld in het adembenemende vissersdorp Portofino, aan de kust van de Italiaanse Rivièra. Kourtney werd gezien terwijl ze samen met haar man Travis Barker op een PDA zat terwijl ze uit eten gingen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn nu legaal getrouwd

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn zondag in het huwelijksbootje gestapt in een gerechtsgebouw in Santa Barbara, maar naar verluidt zullen ze dit weekend trouwen in een uitbundige ceremonie. Kourtney 43, werd vergezeld door haar beroemde zussen: Khloe, 37, en Kim, 41, Kylie, 24, en Kendall, 26. De oprichter van Poosh werd ook vergezeld door haar kinderen Mason, 12, Penelope, negen en Reign, zeven, evenals Kim's oudste dochter North. Barker's kinderen uit zijn huwelijk met Shanna Moakler: Alabama Luella, 16, en Landon, 18, waren ook aanwezig.

Kourtney Kardashian zag er prachtig uit in een rode pure jurk

Kourtney zag er prachtig uit in een doorschijnende rode jurk met bontdetail, die ze combineerde met bijpassende veterschoenen. Haar beau, Travis, droeg een zwart jasje dat hij losgeknoopt droeg, terwijl hij een donkere zonnebril wiegde. Na hun feestelijke diner werd het paar in een boot gesprongen die hen terug zou brengen naar hun privéjacht en afscheid zou nemen van de rest van de familie.

Dit is de derde bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney en Travis hebben naar verluidt een duur Italiaans kasteel verhuurd dat in de Romeinse tijd werd gebouwd als militaire verdediging. "Kravis", zoals ze liefkozend worden genoemd, plannen in de nabije toekomst ook nog een grote receptie voor hun vrienden in Los Angeles."

De uitbundige Europese bruiloft zal de derde keer zijn dat het verliefde stel in het huwelijksbootje stapt, na hun onofficiële huwelijk na de Grammy's in Las Vegas en hun wettelijke ceremonie in Santa Barbra.

Kourtney en Travis deelden eerder deze week hun eerste foto's als pasgetrouwden met hun Instagram-volgers.

Minder dan 24 uur nadat ze legaal in het huwelijksbootje waren gestapt in Santa Barbara, plaatste de realityster een diavoorstelling met zwart-witfoto's van hun grote dag.

"Tot de dood ons scheidt", schreef de moeder van drie kinderen bij de foto's, met haar man schrijlings op een zwarte cabriolet.

Op het klassieke motorvoertuig staat op de bumper een kaartje met de tekst 'net getrouwd'. De tortelduifjes, die zich in oktober 2021 verloofden, wisselden in het weekend geloften uit met een klein aantal dierbaren en hun veiligheid, waaronder haar grootmoeder Mary Jo 'MJ' Campbell en Travis' vader Randy.

Aanbevolen: