Hailee Steinfeld bereidt 'Dickinson'-fans voor op het tweede seizoen van de show

Inhoudsopgave:

Hailee Steinfeld bereidt 'Dickinson'-fans voor op het tweede seizoen van de show
Hailee Steinfeld bereidt 'Dickinson'-fans voor op het tweede seizoen van de show
Anonim

De populaire Apple TV Plus-serie Dickinson van Hailee Steinfeld maakte indruk op kijkers genoeg voor een verlenging van seizoen 2, en de verwachtingen zijn hooggespannen wat betreft de opstandige, uitgesproken persoonlijkheid van Emily Dickinson. Hoewel Apple TV Plus-gebruikers tot januari zullen moeten wachten om hun favoriete programma te binge, houden voorspellingen ze geboeid tijdens het aftellen.

Surprise Releasedatum

Steinfeld ondertitelde haar IG-post van haar Dickinson-promotie met kanariegeel thema, "DICKINSON SEASON 2 UIT 8 JANUARI op de @appletv-app. Je kunt je niet verbergen voor grootsheid." Fans zijn benieuwd of het tweede seizoen verder in de relatie van Emily Dickinson en Sue Gilbert zal duiken.

Gilbert staat bekend als de grote liefde van Dickinson en correspondeerde historisch met de schrijver door middel van liefdesbrieven en poëzie. Steinfeld gebruikte haar Oscar-genomineerde vaardigheden om die relatie in de show goed weer te geven.

Related: Hailee Steinfeld Reps nieuwe pony en een diss-track voor ex Niall Horan

Symbool de gele tint in de promo een grotere betekenis achter het komende seizoen? Het zou kunnen staan voor Dickinsons gedicht uit 1650 "A lane of Yellow leidde the eye" of het bekendere "Nature rarer used Yellow." Dickinson is voorstander van de zeldzaamheid van geel. Deze geïnformeerde creatieve beslissing kan een rol spelen in de serie, of gewoon in de publiciteit op sociale media blijven.

Vragen van fans

Fans kunnen hun opwinding en uitgelichte details niet bevatten die ze op 8 januari benadrukt willen zien. Een hoopvolle opmerking: "Hehehe omg, ik kan niet wachten om je te zien en aan te klagen," en een ander vroeg: "Ga je nog een muziek droppen voor seizoen 2 zoals je deed in seizoen 1?" De aankondiging is een van de weinige dingen waar mensen op dit moment enthousiast over moeten worden, en we zijn ervan overtuigd dat Steinfeld volledig zal presteren ter ere van Dickinson.

Dickinson heeft 7,2 van de 10 sterren gekregen op IMDb en kreeg 90% van het publiek op Rotten Tomatoes. De steun van de serie is sterk omdat er maar één seizoen is uitgebracht. Die nieuwsgierigheid en liefde voor Emily Dickinsons nalatenschap klinken nog steeds waar, en een sterke actrice als Steinfeld past perfect bij zo'n complexe rol.

De eerlijkheid achter de serie en de moderne volkstaal zorgen voor een nieuw genre van liefhebbers en liefhebbers van historische stukken. De shows geven een unieke kijk op de dichter die resoneerde met fans, en ze verwachten alleen "grootsheid" die niet kan worden genegeerd.

Aanbevolen: