12 Celebs David Spade is verrassend bevriend met

Inhoudsopgave:

12 Celebs David Spade is verrassend bevriend met
12 Celebs David Spade is verrassend bevriend met
Anonim

David Spade maakt ons aan het lachen sinds zijn debuut in de jaren 80! We hebben van hem gehouden in zowat alles en nog wat waarin hij verschijnt, en zijn niet van plan binnenkort te stoppen. Of je nu bekend bent met zijn werk of niet, je hebt zeker van hem gehoord.

David Spade is verschenen in talloze populaire tv-shows, stand-uptours en 'SNL'-uitvoeringen die ons altijd op weg zullen helpen. De acteur heeft zijn hele carrière vreugde verspreid zolang we ons kunnen herinneren en heeft onderweg zeker de beste mensen ontmoet.

Hoewel de vriendenkring van David Spade voornamelijk bestaat uit collega-komieken zoals Adam Sandler, Chris Rock en Rob Schneider, heeft hij ook contact gehouden met geruchten uit het verleden en acteurs en actrices met wie hij samen speelde. Hier zijn 15 beroemdheden die verrassend bevriend zijn met David Spade.

12 Andy Cohen

Andy Cohen is echt de man die iedereen en iedereen kent! David Spade en Andy Cohen hebben ook een behoorlijke vriendschap gedeeld en lopen in dezelfde sociale kringen in New York City. Reken maar dat wanneer David in New York City is, hij vriend Andy Cohen een bezoek brengt, of het nu in zijn radioshow is of in 'Watch What Happens Live'.

11 Carmen Electra

Hoewel dit misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie is, zijn David Spade en Carmen Electra in feite zeer goede vrienden! Het gerucht ging dat de twee lang geleden met elkaar aan het daten waren, maar maakten het feit dat ze gewoon goede vrienden zijn heel duidelijk! Het duo wordt vaak gezien als een feestje in Las Vegas of Los Angeles, waar ze niets anders dan een leuke tijd zijn.

10 Courteney Cox

Hoewel we gewend zijn dat David Spade zich omringt met collega-komieken, is hij ook heel hecht met 'Friends'-alumna Courteney Cox! De twee zijn al bevriend sinds de jaren 2000 en vierden vorig jaar zelfs samen Thanksgiving, samen met hun wederzijdse vriend en voormalig 'Bachelor' Nick Viall.

9 Eddie Murphy

Zoals gezegd, heeft David Spade een hechte band met een aantal comedians en heeft hij een hechte vriendengroep die bestaat uit een aantal grote namen, waaronder Eddie Murphy! Deze groep werd allemaal rond dezelfde tijd beroemd en hebben sindsdien wederzijds respect en steun voor elkaar!

8 Eva Longoria

David Spade is ook heel goed bevriend met actrice Eva Longoria. We waren nogal verrast om dit over de twee te weten, maar ze zijn al meer dan 15 jaar vrienden! Eva heeft gesproken over haar vriendschap met David Spade en onthult dat ze altijd lacht als ze samen zijn, wat zorgt voor een heel speciale relatie.

7 Jon Heder

Naast de eindeloze lijst met beroemdheden waar David Spade bevriend mee is, kan hij ook Jon Heder aan die lijst toevoegen! De twee zijn hecht sinds hun tijd samen aan 'The Benchwarmers' in 2006. Dit was slechts 2 jaar na Heder's debuut als Napoleon Dynamite, en het is veilig om te zeggen dat de rest geschiedenis is.

6 Judd Apatow

David Spade staat ook heel dicht bij filmmaker en acteur Judd Apatow. De twee zijn al een tijdje hecht, zo lang dat Judd Apatow ooit een opmerking had getweet met betrekking tot zijn vriendschap met Spade, waarin hij beweerde dat de twee vrienden zijn sinds 1989! Ze hebben ook een aantal keer samengewerkt, onder meer in de tv-serie 'Love'.

5 Kaley Cuoco

David Spade en Kaley Cuoco hebben een heel speciale relatie. Hoewel de twee elkaar door de industrie kennen, werkten ze nauw samen tijdens hun tijd aan '8 Simple Rules', waar het personage van Spade de oom van Kaley in de show speelde. De twee bleven sindsdien hecht en lachen nog steeds om hun tijd samen in de hitshow.

4 Nicollette Sheridan

David Spade en Nicollette Sheridan zijn altijd een goede combinatie! Het gerucht ging dat deze twee beroemdheden in 2009 uit elkaar gingen, maar geen van beiden heeft de geruchten ooit bevestigd of ontkend. Ondanks de geruchten zijn de twee goede vrienden gebleven en worden ze vaak gezien bij veel Hollywood-evenementen en -feesten.

3 Rob Schneider

Naast David Spade's eindeloze lijst met komiekvrienden, is Rob Schneider er toevallig ook een van! De twee zijn al eeuwen hecht en leerden elkaar kennen via Adam Sandler! Ze hebben samen getourd, samen in 'SNL' gespeeld en elkaar gedurende hun hele carrière gesteund als dat geen vriendschap is, we weten het ook niet meer.

2 Pamela Anderson

Dit kan een schokkend paar zijn, maar David Spade en Pamela Anderson zijn in feite goede vrienden! Net als zijn andere vrouwelijke vrienden, ging het gerucht dat David en Pamela in 2007 aan het daten waren, maar ze maakten hun relatie als vrienden heel duidelijk. We vinden het geweldig dat ze tot op de dag van vandaag in contact zijn gebleven en elkaar nog steeds steunen.

1 Sean Penn

Last, but zeker, not least is er nog een van Spade's bekende celeb-vrienden, Sean Penn! Deze twee hebben een heel bijzonder verhaal, een verhaal dat iedereen zal doen glimlachen. Sean en David ontmoetten elkaar voor het eerst in 1995 toen ze samen op een "SNL"-sketch verschenen, waar Penn David zijn allereerste tatoeage gaf. Flits 25 jaar vooruit, en ze zijn precies terug waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten, deze keer gaf Penn David nog een tatoeage ter ere van zijn vriend, Chris Farley.

Aanbevolen: