Twitter reageert op de diagnose multiple sclerose van Christina Applegate

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de diagnose multiple sclerose van Christina Applegate
Twitter reageert op de diagnose multiple sclerose van Christina Applegate
Anonim

De Emmy-genomineerde actrice heeft het nieuws gedeeld op haar Twitter-pagina

Christina Applegate is gediagnosticeerd met multiple sclerose, heeft de actrice vandaag (10 augustus) gedeeld in een bericht op sociale media.

Applegate, vooral bekend van haar rollen in Friends en in de duistere dramaserie Dead To Me van Netflix, opende de diagnose met haar 1,4 miljoen volgers.

Christina Applegate opent de diagnose multiple sclerose

Applegate deelde het nieuws op Twitter en zei dat het "een vreemde reis" was.

“Hallo vrienden. Een paar maanden geleden kreeg ik de diagnose MS. Het is een vreemde reis geweest. Maar ik ben zo gesteund door mensen die ik ken die ook deze aandoening hebben. Het is een moeilijke weg geweest. Maar zoals we allemaal weten, gaat de weg door. Tenzij een klootzak het blokkeert', tweette Applegate vandaag.

Ze vroeg op dit moment ook om privacy.

“Zoals een van mijn vrienden met MS zei: ‘we worden wakker en ondernemen de aangegeven actie’. En dat is wat ik doe. Dus nu vraag ik om privacy. Als ik door dit ding ga. Dank je, voegde ze eraan toe.

Applegate vocht eerder tegen borstkanker en koos in 2008 voor een dubbele borstamputatie. Ze is de volgende te zien in de derde en laatste serie van Dead To Me, een show die haar drie Emmy-nominaties en één Golden Globe-knik opleverde.

Fans en collega's sturen hun steun naar Applegate

Velen steunden onmiddellijk Applegate, ook beroemdheden.

Acteur en Frozen-ster Josh Gad vroeg fans om "liefde en positiviteit" naar Applegate te sturen.

“Ik ken geen sterker, moediger en moediger persoon dan @1capplegate - ze zal niet worden gedefinieerd door deze diagnose en ze zal elk obstakel overwinnen dat op haar pad komt. Ik vraag iedereen om veel liefde en positiviteit naar mijn vriend te sturen', tweette Gad.

“Christina Applegate, ik stuur je zoveel liefde en licht”, schreef een fan.

“Christina Applegate had een paar jaar geleden borstkanker en onderging een dubbele borstamputatie en nu wordt de diagnose MS gesteld. Stoere dame, ik wens haar het beste', was een andere opmerking.

Mensen met MS geven ook op sociale media hun steun aan Applegate.

"Multiple Sclerosis heeft mijn leven op zijn kop gezet, maar we zijn sterke vrouwen en we zullen volharden", schreef een fan.

“Iedereen met MS heeft zijn eigen reis door deze vreselijke ziekte. Ondersteuning is de sleutel om te kunnen navigeren, voegden ze eraan toe.

Volgens een in 2019 gepubliceerde studie leven in de Verenigde Staten bijna een miljoen mensen met MS.

Aanbevolen: