Fans beschuldigen Nick Cannon van het normaliseren van bedrog

Inhoudsopgave:

Fans beschuldigen Nick Cannon van het normaliseren van bedrog
Fans beschuldigen Nick Cannon van het normaliseren van bedrog
Anonim

Nick Cannon is het niet eens met de instelling van het huwelijk, iets wat zijn fans beseften toen hij in een paar maanden tijd 3 baby's kreeg bij 3 verschillende vrouwen.

Hij sprak zich onlangs uit over zijn volledige en totale oneens met wat hij beschrijft als het 'eurocentrische' concept van het huwelijk en ging verder met te zeggen dat hij de vrouwen met wie hij 'omgaat' het pad laat dicteren dat hun relatie gaat door.

Veel fans zijn in de war over zijn perspectief en vervuilen Nick Cannon en beschuldigen hem van het normaliseren van bedrog, waar ze het volledig mee oneens zijn.

Nick Cannon's unieke kijk op het huwelijk

Hij sprak zich uit om te zeggen; "Dat is een eurocentrisch concept… het idee dat je verondersteld wordt deze ene persoon voor de rest van je leven te hebben. Het idee is dat een man één vrouw zou moeten hebben. We zouden niets moeten hebben. Ik heb geen eigendom over deze persoon."

Vervolgens maakte hij een statement dat fans echt op gang bracht; "Die vrouwen, en alle vrouwen, zijn degenen die zichzelf openstellen en zeggen: 'Ik zou deze man in mijn wereld willen toelaten en ik zal dit kind baren.' Het is niet mijn beslissing. Ik volg gewoon."

Veel fans zijn het daar hartgrondig mee oneens en verwijten Nick Cannon dat hij bedrog normaliseert.

Fans klappen uit

Er zijn veel fans die het perspectief van Nick Cannon op dit onderwerp weigeren te accepteren en uithalen tegen hem omdat hij bedrog normaliseert.

Door naar sociale media te gaan om hun woede te uiten, hebben fans gereageerd om te zeggen; "hij heeft net zeven gebroken gezinnen gemaakt, daar is geen verklaring voor", en "hij heeft overal een overvloed aan kinderen en hij kan niet op al die plaatsen tegelijk zijn om ze op te voeden. Vrouwen achterlaten als alleenstaande moeders, kinderen om hun ouder niet vaak te zien omdat hij zijn tijd moet rekken enz."

Andere opmerkingen inbegrepen; "Laten we dit niet normaliseren?," "Dit is gewoon hoe hij vreemdgaan rechtvaardigt, hij heeft bindingsproblemen," en "Jullie blijven vreemdgaan normaliseren, we zijn zo gedoemd."

Een andere fan daagde Nicks hypocrisie uit door te zeggen; "Maar je bent op een gegeven moment zo duidelijk getrouwd met Mariah Carey, meneer, je hebt je ingeschreven bij de instelling?", waarop iemand antwoordde; "Hij klinkt zo stom met zijn verzonnen theorie??‍♀️"

Een fan heeft een verklaring afgelegd over hoe Nick het normaliseren van bedrog de zwarte gemeenschap als geheel beïnvloedt; "Het idee van Nick voedt alleen het mannelijke ego. Het ontmoedigt echter het bouwen van gezinnen, vooral in onze gemeenschap. Decennia lang zijn zwarte mannen en vrouwen er niet in geslaagd om verenigd te blijven in het creëren van gezinnen waar kinderen kunnen opgroeien en hun biologische ouders kunnen identificeren. De enige reden waarom we als hele gemeenschap over het algemeen niet succesvol zijn. Geen gezinsdynamiek=minder steun en middelen voor kinderen."

Aanbevolen: