Waarom neemt Hollywood een pauze met Elisha Cuthbert?

Inhoudsopgave:

Waarom neemt Hollywood een pauze met Elisha Cuthbert?
Waarom neemt Hollywood een pauze met Elisha Cuthbert?
Anonim

De Canadese actrice Elisha Cuthbert was klaar om de volgende grote vrouwelijke ster in Hollywood te worden, toen de jonge blonde schoonheid alle vakjes leek aan te vinken, maar net zo snel als ze binnenkwam, vlamde ze op. Nu lijkt het alsof Hollywood gewoon een pauze van haar neemt.

Voornamelijk bekend van haar rollen in films als The Girl Next Door en House of Wax, waarin ze samen met Chad Michael Murray en Jared Padalecki speelde, is Cuthbert sinds 2017 verdwaald in Hollywood.

Ondanks haar verdwijning uit de schijnwerpers, ging Cuthbert trouwen met NHL-speler Dion Phaneuf, wat passend was gezien haar meest recente rol in Mary In Good, een hockeyfilm!

Vandaag was de enige rol van Cuthbert in de Netflix-serie The Ranch, voordat deze werd geannuleerd door de streaminggigant, waar ze sinds het tweede seizoen een hoofdrol speelt. Verder is ze niet voor veel anders ingesteld, waardoor velen zich afvragen of ze op de zwarte lijst staat.

Bijgewerkt op 26 mei 2021, door Michael Chaar: Elisha Cuthbert kreeg haar grote doorbraak in de hitserie, 24. Hoewel de industrie hoge verwachtingen van haar had, vooral als het ging om haar eerste hoofdrol in The Girl Next Door, lijkt het alsof Elisha's carrière plat is gelopen. Niet alleen werd ze uitgeroepen tot een van de meest "vervelende" personages ooit, maar de actrice bevond zich in een sleur toen het moeilijk werd om belangrijke rollen te krijgen. Gelukkig voor Cuthbert heeft ze niet alleen succes gevonden in haar persoonlijke leven na haar huwelijk met Dion Phaneuf, maar is ze ook weer in actie! De ster heeft sindsdien rollen gekregen in Jann, The Cella r en natuurlijk The Ranch op Netflix, wat bewijst dat Hollywood nog niet klaar is met haar.

Wat is er met Elisha Cuthbert gebeurd?

Elisa Cuthbert's grote doorbraak kwam toen ze de rol van Kim Bauer in de serie 24 kreeg, maar er waren uitdagingen voor het spelen van dat personage, en het draaide om de show zelf.

Er werd onthuld dat het gewoon te moeilijk was om manieren te vinden om Jack Bauer in een situatie te brengen, en soms gooiden ze zijn dochter gewoon in de weg voor goed drama. Het leverde haar wat afkeer op van fans en in een Entertainment Weekly-enquête stond Kim Bauer op de eerste plaats in de lijst '20 meest irritante personages ooit'… ooit!

In een interview met de AV Club sprak Cuthbert haar personage aan en zei dat ze niet de normale sitcom ditz met dit personage wilde spelen en wilde dat het zoveel meer zou zijn.

"Ik heb de makers meteen verteld dat ik dol was op de manier waarop het personage evolueert, maar tegelijkertijd is het heel gemakkelijk om op een plek te komen waar het is als:" Laten we haar gewoon constant dom schrijven ", zei Cuthbert.

Helaas zagen fans van de show het niet zo en sommigen hadden liever gezien dat ze er helemaal niet bij was, vanwege de dwaasheid van de verhaallijnen.

Ze heeft geen sterrenkracht

Haar roem van 24 bracht haar voorraad enorm op, zozeer zelfs dat ze hoofdrollen in films kreeg aangeboden om te zien of ze echt de volgende doorbraakster kon zijn. Haar eerste grote film was The Girl Next Door.

Ondanks de hype achter de film, gebeurde er niets echt, aangezien de film slechts iets meer dan $ 14 miljoen verdiende aan de kassa en veel slechte recensies kreeg van critici.

Veel had te maken met het feit dat Cuthbert besloot niet zoveel van haar lichaam te laten zien als de fans hadden gewild, omdat ze dacht dat het nog te vroeg in haar carrière was om dat te doen. De actrice wilde bescheiden omgaan met het naaktheidsaspect, waarvan de kijkers dachten dat het haar prestaties belemmerde.

"Het was een enorme [discussie]. Ik bedoel, de studio had zoiets van: 'We krijgen een 'R'-rating en onze hoofdrolspeelster wil daar niet heen?' Dus ik moest veel gesprekken voeren en veel discussies over waarom, mijn redenering ervoor, en godzijdank geloofden ze me en vonden ze het goed, "zei Cuthbert.

"Ik voelde niet de druk om het voor het publiek te moeten doen, [maar] persoonlijk voor mezelf, ik had een plek waar ik het gevoel had dat ik moest stoppen, wat volledige naaktheid was. Ik push het tot een bepaald punt, uiteraard, in de opening, maar Luke en ik hadden het er min of meer over, en ik was er sterk van overtuigd dat we een tienerkomedie konden maken en niet volledig naakt hoefden te doen."

Related: Onze 20 favoriete blonde actrices, gerangschikt op hun beste filmrol

Een mogelijke comeback

Nou, ondanks dat de actrice uit het gezicht van de Hollywood-wereld v alt, lijkt het alsof Elisha een comeback maakt!

De actrice heeft een aantal rollen gescoord sinds haar succes op Netflix, waaronder haar meest recente keer in de CTV-serie, Jann, waar ze de rol van Liz speelde. Niet alleen nam ze het personage briljant op zich, maar Cuthbert was in staat om terug te werken en te acteren in haar geboorteland, Canada!

Elisha heeft ook rollen gekregen in The Cellar, Bandit en Friday Afternoon In The Universe, die allemaal in postproductie zijn of momenteel worden gefilmd. Dus hoewel ze misschien even buiten de schijnwerpers is geweest, lijkt het alsof Hollywood nog niet helemaal klaar is met Elisha.

Aanbevolen: