Maakt Elisha Cuthbert een terugkeer in 2022?

Inhoudsopgave:

Maakt Elisha Cuthbert een terugkeer in 2022?
Maakt Elisha Cuthbert een terugkeer in 2022?
Anonim

Eén rol kan een hele carrière veranderen, daar hebben we in Hollywood verschillende voorbeelden van gezien. Voor Elisha Cuthbert bleek die carrière-veranderende rol het vertolken van een volwassen filmster in 'The Girl Next Door'. Geloof het of niet, ze zei bijna nee tegen het project - terugkijkend zou dat een grote vergissing zijn geweest aangezien de film een cultklassieker werd.

Ze is sinds de hitfilm actief in het bedrijf gebleven, maar fans geloven dat Hollywood een pauze nam van de actrice.

Nou, het lijkt erop dat die pauze ten einde loopt, want de Canadese ster heeft een hele reeks projecten in de maak voor 2022, waaronder een horrorfilm getiteld 'The Cellar'.

Het grootste project van Elisha Cuthbert tot nu toe was in de film 'The Girl Next Door'

Het was een grote druk voor Elisha Cuthbert toen ze in de schijnwerpers werd gezet als de ster van de film toen ze in 2004 in 'The Girl Next Door' verscheen. Hoewel het geen grote attractie voor de kassa was, was het zou later een cultklassieker worden, als een van de meest geliefde Rom-Coms uit de vroege jaren 2000.

Toen ze met IGN sprak, gaf de actrice toe dat ze nerveus was om de rol te spelen, vooral omdat ze haar als hoofdrolspeler zag. Ze zou groot onderzoek doen voor de rol, inclusief spreken met mensen in de volwassen wereld.

"Ik had met een paar meisjes van Wicked Pictures en Vivid gesproken en kreeg een beeld van hoe ze waren, en was verrast dat ik dit stereotype in mijn gedachten had dat deze meisjes waren zoals de twee meisjes die waren mijn vrienden in de film."

"En dat zijn ze niet. Ze houden echt van mode, normale meisjes, en dus was ik behoorlijk onder de indruk. Het was behoorlijk wild."

Hoewel verwacht werd dat haar carrière vanaf dat moment zou floreren, zou het een beetje dalen. Ze zou onderweg echter in een aantal grote populaire tv-shows verschijnen.

Cuthbert speelde in meerdere tv-programma's, waaronder 'Happy Endings' en 'The Ranch'

In 2016 stond Cuthbert weer in de schijnwerpers en verscheen hij in de Netflix-hitshow 'The Ranch', samen met mensen als Ashton Kutcher en Danny Masterson.

Ondanks het einde van de show, had de actrice goede herinneringen aan haar tijd in de sitcom.

“Een van de leukste ervaringen van mijn professionele carrière is tot een einde gekomen.”

In de afgelopen 4 jaar hebben we alle 80 liveshows gefilmd, MAAR HET IS VER VAN DAT VOOR JOU GEDAAN! We zijn verheugd om je de laatste 20 afleveringen te brengen - 10 streaming later dit jaar (2019) op Netflix, en dan nog 10 in 2020. Ik ben zo dankbaar voor al mijn tijd die ik met deze ongelooflijke acteurs en crew heb doorgebracht en ik ben zo dankbaar voor alle geweldige fans van de show! laatste 20!”

De actrice zou naast Eliza Coupe ook op 'Happy Endings' verschijnen. Zoals Cuthbert onthulde, waren de opnames van de show op hetzelfde moment als de cast van 'Glee'. Ze verklaarde naast ET Canada dat ze niet zo aardig was tegen de jonge cast.

“Ze dachten dat we gek waren”, gaf Cuthbert toe. Terwijl ze ook zeggen dat ze het de jonge acteurs in de meeste gevallen moeilijk hebben gemaakt…

Desalniettemin zou Cuthbert in 2021 min of meer verdwijnen, hoewel ze weer een terugkeer naar film en televisie lijkt te maken.

Elisa Cuthbert heeft drie projecten in de maak voor 2022, en heeft onlangs 'The Cellar' voltooid

Elisa Cuthbert keert terug in 2022, maar deze keer pakt ze een heel ander project aan. De horrorfilm 'The Cellar', die naar verwachting op 28 april klaar zal zijn, ziet Keira, het personage van Cuthbert, haar dochter laten verdwijnen in de kelder van hun nieuwe huis. Later komt ze erachter dat een entiteit hun huis controleert… huiveringwekkende dingen en een rol die we in het verleden niet van Cuthbert hebben gezien.

Ze werkt ook aan een andere film naast Mel Gibson, getiteld 'Bandit'. De actiethriller bevindt zich momenteel in de pre-productiefase.

Eindelijk gaat Cuthbert terug naar haar roots, met de opnames van 'Friday Afternoon in the Universe', dat zich ook in de pre-productiefase bevindt. Het bevindt zich in de stuurhut van de actrice, aangezien het een komedie is.

Spannende dingen voor zowel Cuthbert als haar fans, want we zullen de komende jaren veel meer van de ster zien. Hoewel het einde van 'The Ranch' een harde klap was, lijkt het alsof ze op haar benen is geland en het prima gaat.

Aanbevolen: