Dit is waarom Sandra Bullock een pauze neemt van acteren

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Sandra Bullock een pauze neemt van acteren
Dit is waarom Sandra Bullock een pauze neemt van acteren
Anonim

Sandra Bullock heeft onthuld dat ze een pauze neemt van acteren om zich te concentreren op het opvoeden van haar kinderen.

De 57-jarige Gravity-actrice heeft twee kinderen; Louis, 12, en Laila, 10. Ze onthulde dat ze wat tijd uit Hollywood zou nemen om haar kinderen op te voeden.

Bullock onthult hiaat tijdens screening

Na een festivalvertoning van Bullocks nieuwe film, The Lost City, legde de actrice van The Proposal haar toekomstplannen voor werk en haar gezin uit.

"Ik ga gewoon wat tijd nemen om moeder te zijn", zei Sandra op het SXSW Film Festival in Austin, Texas. Ze legde haar beslissing om een stap terug te doen van acteren uit tijdens een gesprek met Entertainment Tonight.

"Ik neem mijn werk heel serieus als ik aan het werk ben, " legde Bullock uit en onthulde dat ze het acteren als een 24/7-baan beschouwde waar je je volledig voor moest inzetten.

"En ik wil gewoon 24/7 bij mijn baby's en mijn familie zijn. Daar zal ik een tijdje zijn."

Tijdens een vraag en antwoord op het festival in Texas bracht een publiekslid Sandra's rol als producer in de sitcom van George Lopez ter sprake en vroeg of ze van plan was meer creatief werk te doen met de Latijns-Amerikaanse en Chicana-gemeenschappen.

"Ik hou van verhalen die de onvolmaaktheid van liefde binnen families en gemeenschappen laten zien. Ik zou graag [dat blijven doen] als ik klaar ben met moeder zijn", antwoordde ze. "Ik kom er zo op terug. Ik weet niet wanneer. Waarschijnlijk als het tieners zijn, stevige 16- of 17-jarigen."

Actrice heeft twee geadopteerde kinderen

Sandra begon het adoptieproces voor haar zoon Louis toen ze nog getrouwd was met tv-ster Jesse James.

Ze gingen uit elkaar en scheidden in 2010 vanwege de vele valsspelen van de voormalige realityster.

Ze adopteerde haar dochter Laila in 2015.

De met een Oscar bekroonde actrice vertelde eerder over haar adoptiereis in 2015.

"Mijn familie is gemengd en divers, gek, liefdevol en begripvol", vertelde ze aan People magazine, "Dat is een familie."

Ze begon het adoptieproces nadat ze geloofde dat haar tijd om biologisch kinderen te krijgen voorbij was.

"Katrina gebeurde in New Orleans, en ik wist het. Iets vertelde me dat mijn kind daar was. Het was raar. Het was heel, heel raar." Haar beide kinderen zijn geadopteerd uit Louisiana.

"Drie of vier jaar later", zei Bullock over toen ze na jaren wachten eindelijk moeder werd. "Maar toen keek ik naar (Louis), en ik zei gewoon: 'Oh, daar ben je.' Het is alsof hij er altijd al was geweest."

In december deed de Ocean's Eight-ster open over moeder zijn tijdens een aflevering van Red Table Talk van Facebook Watch.

"Ik wist dat ik moeder zou worden, maar ik wist al op jonge leeftijd dat ik geen moeder zou worden", zei Sandra, waarmee ze aangaf dat ze voorheen altijd werk had verkozen boven het stichten van een gezin. "Dat was alles wat ik had. Dat was mijn vreugde. Ik zat in een wiel, maar het is moeilijk als de samenleving in je nek ademt en zegt: 'Je moet [moederschap] op deze manier doen.'"

Aanbevolen: