Beroemdheden die controversiële memoires hebben geschreven

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die controversiële memoires hebben geschreven
Beroemdheden die controversiële memoires hebben geschreven
Anonim

We praten graag over beroemdheden, en deze beroemdheden weten dat we graag luisteren. Van veel beroemdheden is bekend dat ze memoires schrijven, waarin ze reflecteren op hun leven, jeugd en carrière. Van veel beroemdheden is bekend dat ze deze memoires gebruiken als kansen om enorme bombshells te laten vallen, wetende dat mensen ze met plezier zullen lezen.

Veel van deze memoires hebben voor controverse gezorgd, maar uiteindelijk is dat wat beroemdheden willen naarmate mensen meer praten. hoe groter de kans dat ze lezen. We leren veel over beroemdheden door hun eigen woorden, en memoires zijn de beste manier voor hen om te zeggen wat ze altijd al wilden zeggen.

10 Caitlyn Jenner - De geheimen van mijn leven

Toen Caitlyn Jenner haar memoires, The Secrets Of My Life, uitbracht, werd er veel gepraat over de Kardashian-familie en Caitlyn morste veel thee over de familie. De memoires bespreekt Caitlyn's worsteling met haar genderidentiteit en toen ze uiteindelijk tot de conclusie kwam dat ze gelukkiger zou zijn als Caitlyn. Doorheen de memoires schilderde Caitlyn Kris Jenner of de Kardashiaanse kant van de familie niet in een groot licht, wat Kris boos maakte.

Caitlyn gaf ook veel schuld aan dingen in haar leven, zoals haar worsteling om uit de kast te komen en in het reine te komen met haar genderidentiteit, evenals Kris die haar onder controle had en het feit dat ze nooit geld verdiende met Keeping Up Met de Kardashians. Kris krijgt veel de schuld voor de worstelingen die Caitlyn doormaakte, waardoor de familie en Kris hun ware aard blootlegden en de matriarch van de Kardashian-familie boos werd.

9 Brandi Glanville - Drinken en daten P. S. Sociale media verpesten romantiek

Toen Brandi Glanville haar memoires uitbracht Drinking & Dating P. S. Social Media Is Ruining Romance, een vervolg op haar eerste memoires, was ze niet bang om nog meer geheimen te delen. In haar eerste memoires besprak ze het schandaal met zijn ex-man Eddie Cibrian die vreemdging met LeAnn Rimes, met wie hij nu getrouwd is. Ze vertelde in haar memoires dat ze geobsedeerd was door Twitter en zowel Eddie als LeAnn volgde tot het punt waarop het ongezond was. Ze besprak ook dat ze contact had met acteur Gerard Butler, samen met alle voormalige afspraken van haar ex-man.

8 Lena Dunham - Niet dat soort meisje

Toen actrice Lena Dunham haar memoires Not That Kind of Girl uitbracht, veroorzaakte ze nogal wat controverse. In de memoires vertelt ze een heel ongemakkelijk verhaal over toen zij en haar zus kinderen waren. Lena was toen zeven en haar zus was nog maar een jaar oud. Ze had haar moeder wat vragen over vogels en bijen gesteld, en ze was zo nieuwsgierig dat ze besloot naar de privéruimtes van haar zus te kijken.

Velen beweerden dat dit kindermishandeling en kindermishandeling was en dat Lena ongelijk had. Aan de andere kant verdedigden velen haar door te zeggen dat ze zelf maar een nieuwsgierig kind was en dat het niets anders was dan onschuld. Natuurlijk kwam Lena tot haar eigen verdediging en zei dat ze er geen kwaad mee bedoelde. Het veroorzaakte een behoorlijke storm van discussies heen en weer op het moment van de release.

7 Drew Barrymore - Little Girl Lost

Drew Barrymore had een nogal wilde jeugd en ze deelde al haar geheimen in haar memoires, Little Girl Lost. Ze deelde enkele schokkende geheimen over haar jeugd waar veel mensen over spraken. Om te beginnen onthulde ze in haar memoires dat ze pas zeven jaar oud was toen ze voor het eerst alcohol probeerde, en dat ze op negenjarige leeftijd voor het eerst dronken werd op het verjaardagsfeestje van Rob Lowe. Drew was nog geen tien en ze was aan het feesten in clubs en bracht tijd door in de beruchte Studio 54. Ze deelde ook haar worsteling met drugs en het feit dat ze nog geen tiener was en sigaretten en wiet rookte en zelfs draaide tot zwaardere medicijnen.

6 Shania Twain - Vanaf dit moment

Shania Twain is notoir privé en in haar memoires From This Moment On deelde ze nogal wat geheimen over haar leven. Een van de meest trieste dingen waar ze over sprak, was toen ze erachter kwam dat haar man haar bedroog. Ze vertelde over de emotionele tol die het van haar eiste en hoe kapot ze was. Shania was niet bang om haar gevoelens te delen, en hoe vreselijk ze zich daarna voelde. Ze besprak ook hoe ze verder kon gaan nadat ze iets zo verwoestend had meegemaakt en dat ze dacht dat ze nooit verder zou kunnen komen.

5 Corey Feldman - Coreyography

Kindster Corey Feldman schreef een vreselijk trieste en tragische memoires, Coreyography. Hij praat over veel onderwerpen die moeilijk bespreekbaar zijn, zoals kindermishandeling en pedofilie. Hij bespreekt ook het leven als een kindsterretje en hoe het moeilijk voor hem was en hij wendde zich tot drugs om ermee om te gaan. Hij probeerde alles, van marihuana tot heroïne, werd drie keer gearresteerd voor drugs en werd begin jaren '90 gedwongen naar een afkickkliniek te gaan. Maar op een luchtiger toon, hij sprak veel over zijn hechte relatie met Michael Jackson, en hoe hij zich beter voelde als hij met MJ omging. Hij hield vol dat er niets ongepasts was gebeurd tussen de twee, en dat ze twee zeer goede vrienden waren en dat MJ hem door moeilijke tijden hielp.

4 Leah Remini - Troublemaker: Hollywood en Scientology overleven

Leah Remini had een zeer controversiële memoires toen ze sprak over Scientology en dingen die er gebeurde toen ze scientoloog was. In haar memoires, Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology, liet ze nogal wat bommen vallen, waaronder dat Suri Cruise huilend op de vloer van een badkamer lag tijdens de bruiloft van Tom en Katie. Kinderen in Scientology werden niet verzorgd en werden vaak achtergelaten in een "kinderdagverblijf" waar ze de hele dag huilden en niemand voor hen of hun behoeften zorgde terwijl hun ouders werkten. Er is nog veel meer drama waar dat vandaan kwam, geloof ons.

3 Ashley Judd - Alles wat bitter en zoet is

Ashley Judd is een andere beroemdheid met een nogal trieste memoires. In All That Is Bitter & Sweet bespreekt Ashley nogal wat lastige onderwerpen. Ze praat veel over haar jeugd, en hoe ze vaak alleen werd gelaten toen haar moeder Naomi Judd en haar zus Winona Judd op tournee waren en muziek aan het opnemen waren. Ze vertelt vreselijke verhalen over seksueel misbruik en misbruik als kind, en toen ze iemand erover probeerde te vertellen, geloofde niemand haar. Ze had veel te verwerken op zo'n jonge leeftijd, en hoewel ze gegroeid is, is het iets dat ze altijd bij zich zal dragen.

2 Anthony Kiedis - Littekenweefsel

Anthony Kiedis van The Red Hot Chili Peppers heeft zijn eigen schokkende memoires, Scar Tissue. In de memoires besprak Anthony zijn jeugd en hoe zijn vader hem kennis liet maken met drinken, drugs en de feestende levensstijl. Toen hij nog maar zes jaar oud was, ging hij met zijn vader naar clubs en probeerde hij voor het eerst drugs. De memoires worden erg diep en erg duister als hij veel praat over de dieptepunten in zijn leven, over hoe hij alles zou doen om drugs in handen te krijgen, samen met zijn vele revalidatieperiodes. De memoires zijn heel eerlijk, heel donker en heel rauw. Je leert veel over wat hij heeft meegemaakt toen hij opgroeide en hoe hij is gekomen waar hij nu is.

1 Tori Spelling - Stori Telling

In de memoires van Tori Spelling, Stori Telling, vertelt ze over veel geheimen en drama die haar hele leven hebben plaatsgevonden. Een van de grootste alleszeggende momenten was toen Tori haar moeder Candy beschuldigde van ontrouw tijdens de laatste dagen van het leven van haar vader Aaron Spelling. Ze besprak veel van wat er gebeurde nadat haar vader stierf, en hoe hij, hoewel hij een half miljard waard was, haar slechts $ 800.000 naliet, wat een nog grotere kloof binnen de familie veroorzaakte.

Aanbevolen: