Alec & Hilaria Baldwins peuter ligt in het ziekenhuis

Inhoudsopgave:

Alec & Hilaria Baldwins peuter ligt in het ziekenhuis
Alec & Hilaria Baldwins peuter ligt in het ziekenhuis
Anonim

Alec en Hilaria Baldwin schrokken toen hun 20 maanden oude zoon Eduardo een allergische reactie kreeg, waardoor de peuter in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Op 1 juni opende Hilaria op haar Instagram-pagina over de angstaanjagende ervaring. Naast een foto van haarzelf en de peuter in een ziekenhuis, schreef Hilaria een lang bijschrift als waarschuwing aan andere ouders.

Hilaria zegt dat het gebruik van een Epi-pen het leven van haar zoon heeft gered

"Edu had vandaag een zeer ernstige allergische reactie en ik moest hem een epi-pen geven", schreef ze. "Ik heb het nooit alleen hoeven toedienen … het was een enge ervaring." Ze moedigde haar volgers aan om een epi-pen in hun eigen huis te houden en vertrouwd te raken met het gebruik ervan.

Helaas was dit niet de enige keer dat Eduardo een allergische reactie kreeg. Volgens E! Nieuws, het kind werd in 2020 als baby met spoed naar de eerste hulp gebracht, waar bij hem een nieuwe allergie werd vastgesteld.

"We hadden een enge ervaring waarbij Edu een allergische reactie kreeg. Ik weet nog niet waarop, maar het was een van die vreselijke momenten waar een ouder bang voor is", schreef Hilaria destijds op Instagram. kinderen hebben geen allergieën, dus dit was een primeur", vervolgde ze. "Het maakt niet uit hoeveel kinderen je hebt, er zijn altijd momenten die ons door elkaar schudden, want we kunnen ons op geen enkele manier voorbereiden."

Hilaria is momenteel zwanger van het zevende kind van haar en Alec. Het koppel maakte de aankondiging eind maart met een video waarin al hun kinderen te zien waren.

"Na veel ups en downs in de afgelopen jaren hebben we een spannend hoogtepunt en een enorme verrassing: dit najaar komt er weer een Baldwinito aan", schreef Hilaria op Instagram. "We waren er vrij zeker van dat ons gezin compleet was, en we zijn meer dan blij met deze verrassing."

Naast Eduardo zijn het paar ouders van Carmen, 8, Rafael, 6, Leonardo, 5, Romeo, 3 en Maria Lucia, 15, die slechts enkele maanden nadat Hilaria Eduardo ter wereld bracht via een draagmoeder werd geboren. Alec en Hilaria zijn sinds 2012 getrouwd. Naast de kinderen die hij met Hilaria heeft, is Alec ook de vader van het model Ireland Baldwin, 26, die hij deelt met zijn ex-vrouw Kim Basinger.

Aanbevolen: