Amanda's Bynes: familie bezorgde relatie kan "in geweld eindigen"

Inhoudsopgave:

Amanda's Bynes: familie bezorgde relatie kan "in geweld eindigen"
Amanda's Bynes: familie bezorgde relatie kan "in geweld eindigen"
Anonim

Amanda Bynes zou in gevaar kunnen zijn, en bronnen zeggen dat haar vrienden en familie zich zorgen maken dat haar relatie met vriend Paul Michael "in geweld kan eindigen". Gisteren deed de actrice wat wilde beschuldigingen op Instagram, waarbij ze haar verloofde beschuldigde van het vernielen van het huis van zijn moeder, en nu zeggen bronnen dat de uitbarsting niet iets eenmaligs was - omdat Paul een lange geschiedenis heeft van het verliezen van zijn kalmte.

Amanda Bynes' familie en vrienden 'bezorgd' over Paul's humeur

Volgens TMZ zijn mensen die dicht bij de All That-actrice staan getuige geweest van de woede van Paul door uit de eerste hand te zeggen dat hij "veel te veel uit de hand vliegt", inclusief een incident een paar weken geleden waarbij hij naar verluidt het huis van zijn moeder doorzocht.

Bronnen zeggen dat het geschil van gisteren tot stand kwam nadat Paul weer uit het diepe was gegaan.

Donderdag plaatste Amanda een reeks Instagram-video's waarin ze zei dat Paul "stopte met het innemen van zijn medicijnen" en achter haar rug om drugs had gebruikt. De What A Girl Wants-actrice belde de politie omdat ze bang was voor haar veiligheid, en toen belde Paul ook, bewerend dat Amanda zijn Adderall had ingenomen en geen controle meer had.

Amanda kwam later terug op haar beweringen en het leek erop dat het paar de boel had opgelapt.

Waren Amanda's video's een publiciteitsstunt voor haar nieuwe rapnummer?

Het voogdijschap van de 36-jarige eindigde vorige maand, negen jaar nadat een rechtbank het had ingesteld om haar te beschermen tegen haar geestelijke gezondheid en problemen met drugsmisbruik. Sindsdien hebben veel winkels interesse getoond in het scoren van de eerste post-conservatoriumzitting met de actrice. Productiemaatschappijen zijn ook geïnteresseerd in het filmen van documentaires of een mogelijke realityshow over haar leven in de toekomst.”

In plaats daarvan concentreert de She's The Man-actrice zich op haar rapcarrière.

Eerder deze week dropte haar tweede single Fairfax met haar verloofde, waardoor sommige mensen zich afvragen of haar Instagram-uitbarsting een stunt voor publiciteit zou kunnen zijn.

Als dat het geval is, lijkt het er niet op dat het werkt. Het nummer dat op Amanda's officiële YouTube-account is geplaatst, heeft slechts 11.000 weergaven. Het klinkt alsof de Easy A-actrice lol heeft met spugen, maar de fans zijn er niet voor.

Een Amanda Stan noemde het nummer 'verschrikkelijk' en zei dat het 'niet als haar klinkt. Ze is eigenlijk de (functie). En het was niet goed genoeg voor mij om zelfs maar te herinneren hoe het gaat.” Au!

Aanbevolen: