Waarom drinkt de cast van 'Love Is Blind 2' uit gouden glazen?

Inhoudsopgave:

Waarom drinkt de cast van 'Love Is Blind 2' uit gouden glazen?
Waarom drinkt de cast van 'Love Is Blind 2' uit gouden glazen?
Anonim

Fans hebben het over de geweldige Netflix-hit 'Love Is Blind'. Het lijkt een wereldwijde sensatie te zijn, aangezien fans ook zoemen over 'Love Is Blind Brazil' en wat de koppels tegenwoordig doen.

Het is niet alleen vermakelijk op het scherm, maar daarnaast willen fans weten wat er gebeurt als het gaat om verschillende dingen, zoals: verdient cast geld en wordt het betaald?

Een andere brandende vraag van dit seizoen lijkt te gaan over de glazen… ja, die gouden bekers en wijnglazen die overal lijken te zijn, tijdens verschillende delen van de show.

Er zijn de afgelopen seizoenen verschillende fantheorieën geweest, maar de maker van de show, Chris Coelen, opende eindelijk waarom we ze zo vaak zien. We zullen ingaan op dat mysterieuze detail, samen met andere dingen die het productiepersoneel biedt aan degenen die op de show zijn.

Waarom drinkt de cast van 'Love Is Blind' constant uit de unieke gouden wijnglazen en bekers?

Het lijkt alsof in bijna elke scène de gouden glazen ergens zijn, of ze nu als een kopje zijn of als een wijnglas.

Fans hebben nu verschillende theorieën over waarom de glazen van goud zijn, en sommigen suggereren dat de show niet wil laten zien wat er precies in het glas zit. Hoewel is bewezen dat dat idee onjuist is, aangezien we zien dat de cast hun drankje maakt, of het nu wijn is of wat ze ook maar lekker vinden.

Fans op Reddit hebben de bril vorig seizoen ook opgemerkt, maar deze keer is er veel meer zichtbaar.

"Ja, ik heb geen probleem met ze, maar na de 71492e keer dat ik ze zag, voelde het alsof ze door mijn strot werden geduwd."

Een andere gebruiker op Reddit zou ook commentaar geven, waarin staat dat de deelnemers aan het Netflix-experiment ook de bril mogen houden zodra de show ten einde is.

Wat fans echter echt willen weten, is waarom we ze zo vaak zien, en wat is de redenering achter dit alles?

De maker van de show, Chris Coelen, heeft met opzet de gouden bril in de show gestopt

Terwijl naast Variety, werd de maker van de show Chris Coelen uiteindelijk gevraagd naar de bril en wat de betekenis ervan is.

Helaas onthulde de maker van de Netflix-show dat er echt geen specifiek motief voor hen is, alleen dat het authenticiteit toevoegt aan de relaties, en ach, hij houdt gewoon van de bril in het algemeen.

"Ik weet het niet. Het is iets wat ik leuk vind. Als je de show aanzet, weet je dat het onze show is. Het is een heel authentiek, echt waarachtig volgen van de reizen van deze mensen, maar ik vind het leuk dat we heb dit soort bindweefsel daarmee op een heel lichte manier, het is leuk."

Dus met andere woorden, het is iets dat gewoon uniek is voor de show en fans doet denken aan 'Love is Blind'. In werkelijkheid is de kans groot dat je de volgende keer dat je zo'n glas ziet, meteen aan de show denkt.

Verder in het interview zou Chris Coelen onthullen dat de show veel meer doet voor de deelnemers dan dat ze een echt coole bril moeten gebruiken.

Het productieteam 'Love Is Blind' voorziet de deelnemers van veel andere dingen

'Love is Blind' voorziet de deelnemers van een paar andere dingen, waaronder ook trouwringen. Laten we hier duidelijk zijn, wanneer de show cast voor deelnemers, is het essentieel dat ze echt op zoek zijn naar liefde en openstaan voor het experiment. Het is niet alleen een kans om bekendheid te krijgen voor de betrokkenen.

De maker van de show onthulde dat ondanks de meerdere vrouwen die tijdens seizoen 2 afslankreizen maakten, het toevoegen ervan niet opzettelijk was

De show gaat nog een stap verder en voorziet de cast zelfs van ringen. Natuurlijk hebben we gezien dat Kyle de familiering gebruikte, maar voor het grootste deel onthulde de maker dat de show zelfs opties heeft om uit te kiezen.

"Helemaal niet. Dat doen ze niet. Als ze een aanzoek willen doen en een ring willen hebben om te geven, bieden we - tot een bepaald niveau - een ring waarmee ze dat kunnen doen. Als ze dat willen om dat te doen, geven we eigenlijk keuzes. Er zijn zo'n 10 of 12 verschillende stijlen en kleuren. Het is aan hen, ze hoeven niet. Er is geen druk om dat te doen."

Coelen zou verder bespreken hoe de bruiloft het meest stressvolle deel van de show is, hoewel aan het einde ervan het moment van het grootste belang is. Hij riep als 'bij de Super Bowl zijn'. Het is een moment van hoge stress en een moment dat extreem onvoorspelbaar is, maar in werkelijkheid heeft dit zoveel fans naar binnen gelokt.

Aanbevolen: