Waarom de dochter van Vanessa Williams, Sasha Gabriella Fox, op het punt staat de wereld te veroveren

Inhoudsopgave:

Waarom de dochter van Vanessa Williams, Sasha Gabriella Fox, op het punt staat de wereld te veroveren
Waarom de dochter van Vanessa Williams, Sasha Gabriella Fox, op het punt staat de wereld te veroveren
Anonim

Er zijn veel kinderen die beroemd worden en deel gaan uitmaken van de industrie van hun moeder of vader. Will Smith moedigde Jadens acteercarrière aan, en dat is maar één voorbeeld.

Fans willen meer weten over het leven van Vanessa Williams na Ugly Betty, en het is ook leuk om te horen over haar gezinsleven, aangezien haar dochter, Sasha Gabriella Fox, is begonnen in de modellen- en acteerindustrie.

Laten we eens kijken naar de geweldige carrière die Sasha Gabriella Fox tot nu toe heeft gehad.

Een model en actrice

Vanessa heeft drie kinderen met haar eerste echtgenoot Ramon Hervey II, en ze deelt ook een kind, Sasha Gabriella Fox, met haar tweede echtgenoot Rick Fox, hoewel ze niet langer getrouwd zijn.

Sasha Gabriella Fox is een succesvol model en actrice. Volgens Spock And Christine is Sasha nu 21 jaar oud en wordt ze vertegenwoordigd door Natural Models LA en One Management. Na haar studie aan The Hervey School en het behalen van haar middelbare schooldiploma, gaat ze naar het Dolge College of Film & Arts aan de Champan University.

Sasha doet het absoluut heel goed in haar modellencarrière en haar toekomst ziet er geweldig uit, aangezien ze haar fotoshoots deelt op haar Instagram-account, waar ze meer dan 40.700 volgers heeft. Dat is absoluut een indrukwekkend aantal en ze zal haar aanhang de komende jaren zeker alleen maar laten groeien. Ze vertelt ook over de merken waarmee ze samenwerkt.

'One Fine Christmas'

Iedereen houdt van een geweldige kerstfilm en aangezien er elk vakantieseizoen altijd zoveel nieuwe films verschijnen, hebben fans er ook zo veel.

Sasha Gabriella Fox staat ook bekend om haar hoofdrol in de tv-film One Fine Christmas uit 2019. Dit was speciaal omdat Sasha's ouders Rick Fox en Vanessa Williams ook in de film speelden.

De officiële beschrijving op IMDb luidt: "Een groep buren worstelt met het vinden van tijd voor hun gezin tijdens de feestdagen." Deze film is een van de vele originele kerstfilms die op OWN in première gaan en hij klinkt absoluut heel lief.

Vanessa Williams als moeder

Vanessa Williams heeft een ongelooflijke acteercarrière gehad en werkt al tientallen jaren gestaag. Tv-fans zullen de actrice herkennen van het spelen van Renee Perry in Desperate Housewives, Olivia Doran op 666 Park Avenue en Maxine Robinson in Daytime Divas, naast vele andere rollen. Vanessa is ook een ervaren zangeres en heeft 8 albums uitgebracht, en ze heeft ook veel theaterwerk gedaan.

Vanessa werd in 1983 ook Miss America genoemd en volgens Time gaf ze de kroon terug toen ze ontdekte dat Penthouse enkele foto's van haar zou publiceren. Er was haar verteld dat niemand op de foto's kon zien dat zij het was toen ze ze oorspronkelijk nam.

Na de scheiding van Sasha's vader Rick Fox in 2004, trouwde Vanessa Williams in 2015 met Jim Skrip. Vanessa heeft naast Sasha nog drie kinderen: Jillian Hervey, Melaine Hervey en Devin Hervey, allemaal uit haar eerste huwelijk met Ramon Hervey II, dat stand hield van 1987 tot 1997.

In een interview met Mom.com deelde Vanessa dat terwijl ze haar kinderen opvoedde, ze altijd deel uitmaakten van haar acteercarrière. De actrice deelde: "Mijn kinderen zijn gewend om met mij in een vliegtuig te springen en naar waar ik ook heen ga voor het maken van een film of op locatie, onderweg zijn. Mijn kinderen hebben allemaal hun paspoort; ze' Ze zijn allemaal gewend aan het werk van mama om ze naar plaatsen te brengen, en ze zijn gewend aan hun leven op de weg. Dat is een deel van wie ik ben en ze twijfelen er niet aan."

Vanessa Williams heeft een prachtig voorbeeld gegeven voor haar dochter Sasha Gabriella Fox, door haar gedachten te delen over het zijn van een ouder die ook een geweldige carrière heeft. The Huffington Post citeerde de herkenbare en eerlijke woorden van de actrice over het balanceren van gezin en werk." Vanessa Williams zei: "Ik werkte altijd mijn professionele leven en mijn leven als echtgenote en moeder tegelijk. Dat betekent dat je onafhankelijk moet zijn en beslissingen moet nemen. De schema's van de kinderen kwamen op de eerste plaats en mijn carrière kwam op de tweede plaats, ook al was ik de belangrijkste geldmaker. Helaas betekende dat dat het huwelijk op de derde plaats kwam." Niet iedereen is zo openhartig als ze over hun vorige huwelijken praten en fans kunnen waarderen hoe Vanessa haar gedachten en gevoelens deelt.

Fans zijn enthousiast om te zien wat Sasha Gabriella Fox nog meer gaat doen in haar carrière, aangezien het nog maar net begint. Fans kunnen het model en de actrice volgen op Instagram terwijl ze prachtige foto's deelt van de plaatsen waar ze meegaat met een aantal modellenshoots, en haar outfits zijn altijd ongelooflijk stijlvol.

Aanbevolen: