10 reality-tv-sterren die zichzelf hebben ontslagen

Inhoudsopgave:

10 reality-tv-sterren die zichzelf hebben ontslagen
10 reality-tv-sterren die zichzelf hebben ontslagen
Anonim

Als het op televisie aankomt, is er niets dat het drama, de glitter en de glamour zo goed brengt als reality-tv. Of je nu een die-hard fan bent van Bravo's, The Real Housewives, Vanderpump Rules of de voorkeur geeft aan MTV's Siesta Key, het v alt niet te ontkennen dat er keuze is als het gaat om reality-programmering. Ondanks het non-stop entertainment zorgt reality-televisie ook voor meer schandalen dan verwacht.

Het afgelopen jaar heeft Bravo meer dan 8 castleden van 3 verschillende shows losgelaten, waaronder Dorinda Medley en ook een handvol Pump Rules-sterren. Terwijl fans geschokt zijn door het recente nieuws over een aantal sterren die zijn losgelaten, is Bravo niet het enige netwerk dat talent de boot geeft. Hier zijn 10 realitysterren die zichzelf hebben ontslagen!

10 Dorinda Medley

Dorinda Medley RHONY
Dorinda Medley RHONY

Dorinda Medley was een topkandidaat in The Real Housewives of New York City, maar de zaken namen een wending na seizoen 12 van de populaire Bravo-show, toen Medley de boot kreeg. De ster kondigde op haar Instagram aan dat ze niet zou terugkeren naar de show voor het dertiende seizoen, maar later werd onthuld dat ze niet terug werd gevraagd. Dit hield rechtstreeks verband met Dorinda's gedrag van de laatste paar seizoenen, vooral haar laatste, waar ze zich in een nogal donkere ruimte bevond.

Vanwege een aantal problemen waar Dorinda destijds mee te maken had, haar onophoudelijke aanvallen op mede-collega Tinsley Mortimer en alcoholmisbruik op het scherm, vonden leidinggevenden dat het het beste was om niet langer verder te gaan met Dorinda komen het volgende seizoen. Gelukkig voor de ster zegt Andy Cohen dat haar vertrek niet permanent is en dat ze over een paar seizoenen heel goed een comeback kan maken.

9 Tamra Judge

Tamra Keurmeester RHOC
Tamra Keurmeester RHOC

Tamra Judge was al geruime tijd favoriet bij The Real Housewives of Orange Countey! Terwijl ze haar momenten had, merkte Tamra dat ze in het vijftiende seizoen gedegradeerd werd tot 'vriend', maar de ster beschouwde dit als een klap in het gezicht. Helaas voor Tamra genoten fans niet langer van haar capriolen op het scherm en beweerden ze dat ze op de ergste manieren veel te veel een potroerder was. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de productie zowel Tamra als mede-RHOC-castlid Vicki Gunvalson losliet, die het enige originele lid van de show was dat maar liefst 14 seizoenen fulltime was gebleven.

8 Danielle Staub

Danielle Staub RHONJ
Danielle Staub RHONJ

Danielle Staub is geen onbekende in reality-tv! De ster verscheen in de eerste twee seizoenen van The Real Housewives of New Jersey, maar de zaken begonnen behoorlijk lelijk te worden voor Danielle, wat leidde tot haar vertrek in het derde seizoen. Hoewel ze tijdens haar eerste poging misschien veel heeft doorstaan, keerde Danielle in 2017 terug, maar nadat er een fysieke woordenwisseling had plaatsgevonden tussen Margaret Josephs en Danielle Staub, werd de ster officieel voorgoed uit de serie gelaten. Hoewel Josephs geen aanklacht tegen Staub had ingediend omdat hij haar op de grond had getrokken, kwam Bravo tussenbeide en verwijderde Danielle uit de show.

7 Stassi Schroeder

Stassi Schroeder Vanderpump-regels
Stassi Schroeder Vanderpump-regels

Stassi Schroader werd voor het eerst bekend in 2013 toen ze zich bij de cast van Vanderpump Rules voegde. Ondanks dat de ster 8 seizoenen heeft geduurd, werd de ster afgelopen zomer ontslagen door Bravo en Evolution Media toen werd onthuld dat ze de politie had gebeld over het enige zwarte castlid van de franchise, Faith Stowers, en haar valselijk beschuldigde van diefstal. Stassi was niet het enige castlid dat werd ontslagen wegens racistische acties! Zowel Brent Caprioni als Max Boyens werden na hun eerste seizoen losgelaten toen eerdere tweets van de twee naar boven kwamen met racistisch ongevoelige woorden.

6 Kristen Doute

Kristen Doute Vanderpump Regels
Kristen Doute Vanderpump Regels

Net als Stassi kreeg Kristen Doute ook de boot van Vanderpump Rules. Bravo was dit jaar druk bezig om veel castleden te laten gaan, inclusief Doute. De ster maakte ook deel uit van het telefoontje naar autoriteiten die castgenoot Faith meldden, ondanks dat ze over de situatie logen. Kristen was diepbedroefd nadat ze was losgelaten, maar verzekerde fans dat ze deze kans zou aangrijpen om van haar fouten te leren, zichzelf te onderwijzen en hieruit te komen als een veel beter en vollediger persoon.

5 Peter Hunziker

Peter Hunziker Benedendeks
Peter Hunziker Benedendeks

Het lijkt alsof Bravo echt zijn handen vol heeft aan het afvuren van zijn talent! Benedendeks-ster, Peter Hunziker, was een van de vele Bravo-celebs die dit jaar de karbonade kregen, maar zijn vertrek was zeer gerechtvaardigd.

Gerelateerd: waar is nu het racistische 'Below Deck'-castlid Peter Hunziker?

De realityster plaatste een ongelooflijk racistische meme op zijn Instagram-account en beweerde dat hij niet wist dat het zo aanstootgevend zou zijn. Nadat hij zijn sociale media-accounts had verwijderd en bij Bravo was ontslagen, verontschuldigde Peter zich later weken na het incident, maar de fans van de show kochten het helemaal niet!

4 Alex Kompothecras

Alex Kompothecras Siesta Key
Alex Kompothecras Siesta Key

MTV had ook hun handen vol aan het loslaten van racistische realitysterren op hun netwerk. Alex Kompothecras van Siesta Key werd afgelopen zomer uit de show ontslagen nadat racistische opmerkingen van Instagram de kop opstaken. Dit leidde ertoe dat talloze fans zijn verwijdering uit de show eisten! Bravo deed niet alleen precies dat, maar ze hebben hem ook uit de resterende afleveringen verwijderd. Siesta Key-castleden waren naar verluidt "geschokt" nadat ze hoorden van zijn eerdere opmerkingen en beweerden dat zijn verwijdering uit de show noodzakelijk was.

3 Abby Lee Miller

Abby Lee Miller Dansmoeders
Abby Lee Miller Dansmoeders

Abby Lee Miller heeft behoorlijk naam gemaakt! De ster regeerde als de Dance Moms-diva die er nooit voor terugdeinsde om het te vertellen zoals het is. Terwijl de show aanleiding gaf tot de carrières van Maddie Ziegler, JoJo Siwa en Nia Frazier, om er maar een paar te noemen, kwam er het afgelopen jaar een einde aan alles toen Lifetime besloot de banden met Abby Lee voorgoed te verbreken!

Naast haar eerdere problemen met belastingfraude en het uitzitten van een gevangenisstraf, werd Miller beschuldigd van het uiten van een aantal racistische opmerkingen, waardoor het netwerk de show en Abby's Virtual Dance-Off-competitie officieel annuleerde.

2 Janelle Evans

Jenelle Evans & David Eason
Jenelle Evans & David Eason

Jenelle Evans regeerde als de ster van Teen Mom 2, maar MTV sloot de deur voor zowel haar als haar echtgenoot, David Eason, nadat Eason de hond van Jenelle had neergeschoten nadat hij naar hun 2-jarige dochter had gesnapt. Dit kwam als een schok voor fans van de show, waardoor velen walgen van de acties van David. MTV kon niet langer worden geassocieerd met Jenelle of David, waardoor de banden met hen voorgoed werden verbroken. Dit is niet het eerste schandaal waarbij het paar betrokken is, wat duidelijk maakt dat het slechts een kwestie van tijd was voordat ze voorgoed zouden verdwijnen.

1 Josh Duggar

Josh Duggar 19 Kinderen en tellen
Josh Duggar 19 Kinderen en tellen

Josh Duggar was een castlid van de populaire TLC-show 19 Kids & Counting. Terwijl de show miljoenen en miljoenen kijkers oogstte, werd het officieel geannuleerd nadat werd onthuld dat Josh Duggar ongepast had gehandeld jegens 4 van zijn zussen en een babysitter. Fans van de show waren geschokt toen ze het vreselijke nieuws ontdekten en prezen TLC omdat ze het juiste deden. Het netwerk zond later een documentaire van een uur uit na de annulering van de show, over kindermishandeling met slachtoffers van Josh Duggar, Jill en Jessa Duggar.

Aanbevolen: