Jennifer Lawrence gaf iets onthullends over haar carrière toe

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence gaf iets onthullends over haar carrière toe
Jennifer Lawrence gaf iets onthullends over haar carrière toe
Anonim

Hoewel Jennifer Lawrence tot nu toe een succesvolle carrière heeft gehad, is het publiek behoorlijk verdeeld over haar.

Sommige mensen houden absoluut van haar zelfspot en haar schijnbare acteertalent. Maar anderen denken dat ze een beetje nep is, met een zorgvuldig georkestreerde persoonlijkheid die meer acteert dan kijkers in de meeste van haar films zien.

Ongeacht in welk kamp kijkers vallen, het is duidelijk dat iemand (of heel veel iemand) J Law geweldig vindt; ze is tegenwoordig bijna $ 160 miljoen waard.

Dus ondanks het feit dat sommigen zeggen dat Jennifer niet zo populair is als ze ooit was, waren fans geïnteresseerd om haar gedachten te horen in GQ's videoserie 'Actually Me'.

Jennifer geeft toe dat ze niet zo aardig is… en zegt dan dat ze aardig is

Bij het beantwoorden van de vraag van een fan over waarom er zoveel foto's bestaan van Jennifer die de vogel naar fotografen omdraait, antwoordde Jennifer eenvoudig: "Omdat ik een a-hole ben." Later in de interview-/reactiesessie beweerde Lawrence echter dat ze erg aardig was.

Toen een fan om één woord vroeg om J Law te beschrijven (van andere fans), zei de actrice zelf: "Leuk. Ik ben aardig. Toch?" Die nevenschikking vat de reden samen waarom sommige mensen theoretiseren dat Jennifers imago precies dat is -- een beeld, iets dat voor haar is gemaakt, niet wie ze werkelijk is.

Maar er is meer dan dat.

Wat zei Jennifer over haar carrière?

Fans herinneren zich misschien een interview waarin Jennifer Lawrence iets zei in de trant van 'Ik heb altijd geweten dat ik beroemd zou worden.' Het is gemakkelijk te zien welke helft van haar persoonlijkheid dat was. Maar toen het citaat ter sprake kwam, schaamde Jennifer zich. Dat, in combinatie met haar quote over acteren "dom" was, zorgde ervoor dat fans hun steun aan haar begonnen in te trekken.

Er is een behoorlijk opgeblazen ego voor nodig om zoiets te zeggen, toch? Maar J Law legde uit dat de opmerking haar altijd had achtervolgd en dat ze het 'beroemde' stukje dronken had gezegd. Verder werd het citaat over "dom zijn" uit de context gehaald; Jennifer zei echt dat acteren "dom" was in vergelijking met andere beroepen zoals medicijnen of verpleegkunde.

Terwijl ze de vragen van fans op sociale media beantwoordde en haar eigen levensverhaal bewerkte, onthulde Jennifer echt haar gedachten over haar carrière en was ze in staat om enkele misvattingen op te helderen.

Hoewel ze lijkt toe te geven dat haar persoonlijkheid twee kanten heeft, neigt ze naar 'aardig' te zijn en voelt ze zich een beetje verkeerd begrepen door de media. Immers, als op negentig procent van de paparazzi-foto's is te zien hoe ze de vogel omdraait en ze haar beroep dom noemt, wat zegt dat dan over de actrice?

Echt, als die dingen uit hun verband worden gerukt (of als ironie bedoeld zijn), heeft Jennifer misschien onthuld dat ze niet is wie de media denken dat ze is.

Aanbevolen: