Rihanna plaagt nieuwe 'experimentele' muziek, maar fans zijn niet overtuigd

Rihanna plaagt nieuwe 'experimentele' muziek, maar fans zijn niet overtuigd
Rihanna plaagt nieuwe 'experimentele' muziek, maar fans zijn niet overtuigd
Anonim

Het was tien jaar een uitbarsting voor Rihanna in de aanloop naar 2015.

Het uitbrengen van zeven albums in zeven jaar, gevolgd door een korte pauze voor haar achtste studioalbum in 2015 bereikte het popicoon een legendarische status op de jonge leeftijd van 27, met 14 nummer één singles in de Billboard Hot 100, een prestatie die alleen werd overtroffen door The Beatles en Mariah Carey op de 63-jarige hitlijst.

Maar dat stopte allemaal toen de op Barbados geboren schoonheid Anti in 2015 uitbracht.

En ondanks dat hij ons allemaal vertelde om "Don't Stop The Music" een plezier te doen, deed de zanger precies dat, en het is nu zes lange jaren zonder enig nieuw materiaal.

Rihanna heeft natuurlijk niet helemaal stilgezeten sinds haar muziekpauze. Nu 33, heeft ze haar handen gedompeld in veel verschillende inspanningen, waaronder haar enorm succesvolle Fenty-kleding- en lingeriemerken, haar huidverzorgingslijn, en heeft ze de modellenindustrie vooruit geholpen met haar uitstekende inclusie van mensen met verschillende achtergronden.

Maar nu heeft de "Work"-zanger besloten om de fans opnieuw te plagen met de belofte van nieuwe muziek.

Deze keer geloven fans echter niet zo snel in het wereldwijde icoon, zoals iedereen die de ster heeft gevolgd kan bevestigen: "we hebben deze eerder gehoord." Sprekend met AP Entertainment op de rode loper van haar laatste Savage X Fenty-show, had de zangeres dit tegen haar fans te zeggen.

“Je verwacht niet wat je hoort. Zet dat in je achterhoofd. Wat je ook van Rihanna weet, het zal niet zijn wat je hoort. Ik ben echt aan het experimenteren', zei de succesvolle zakenvrouw. 'Muziek is als mode. Je moet kunnen spelen. Ik zou moeten kunnen dragen wat ik wil, en ik behandel muziek op dezelfde manier. Ik heb plezier, en het wordt helemaal anders. Dat is het."

Fans, die gewend zijn aan de valse beloften van de zanger na bijna zes jaar stilte, waren klaar om deze verklaring net zo gemakkelijk te negeren.

"Ik heb het gevoel dat ze op dit moment gewoon shit zegt", schreef een ontevreden fan. "Het is letterlijk bijna 6 jaar geleden", schreven ze, verwijzend naar het feit dat Rihanna nieuwe muziek plaagde consequent sinds 2018.

Ze heeft gelijk. We hadden muziek verwacht, en in plaats daarvan heeft ze ons stilte gegeven. Voor alle duidelijkheid: ik ben er niet boos op. Rihanna is ons geen squat schuldig! 'Ik ben hier als je er klaar voor bent', bevestigt een andere geduldige fan.

"Het is zo lang geleden dat ik wil zeggen dat het me niet eens meer kan schelen. Maar ik doe het echt", voegde een trouwe luisteraar toe.

Maar het was Rihanna's woordkeuze die fans bijzonder enthousiast leek te maken.

"Ik ben eerlijk gezegd heel benieuwd naar Rihanna die gaat 'experimenteren' met haar 'nieuwe muziek'. Ze heeft op dit moment vrijwel elk genre geraakt', merkte een enthousiaste toegewijde op, terwijl een andere opmerkte: 'Rihanna zegt dat ze enorm aan het experimenteren is met nieuwe geluiden en verklaart waarom het wachten zo lang heeft geduurd. Ze wordt constant geïnspireerd en heeft het gevoel dat ze zichzelf wil pushen om een beter album te maken. Zelfs Pharrell zei dat haar nieuwe muziek klinkt alsof het van een andere planeet komt…"

Laten we hopen dat haar woorden deze keer niet alleen maar een plagerijtje zijn, en dat het geen zeven stille jaren duurt voordat het volgende tijdperk van Rihanna regeert.

Aanbevolen: