Celebrity Friends reageren op Selma Blairs krachtige ziekenhuisopnames

Inhoudsopgave:

Celebrity Friends reageren op Selma Blairs krachtige ziekenhuisopnames
Celebrity Friends reageren op Selma Blairs krachtige ziekenhuisopnames
Anonim

"Het spijt me zo dat ik nu niet kan praten, we filmen de laatste dagen van mijn leven."

Dat is wat Selma Blair, ster van 'Cruel Intentions', in een telefoon spreekt in een clip van haar nieuwe documentaire, 'Introducing, Selma Blair'. De trailer is gisteravond gevallen.

Zo te zien is de doc een ongelooflijk intiem kijkje in enkele van Selma's meest kwetsbare momenten als een persoon met multiple sclerose (MS), een aandoening van de hersenen en het ruggenmerg die Selma beschrijft als in wezen "de symptomen van een ongezond immuunsysteem."

Dus wat houdt dat eigenlijk in? Tenzij wij of iemand die we kennen (zoals onlangs Christina Applegate) MS heeft, is het onwaarschijnlijk dat de gemiddelde persoon begrijpt hoe moeilijk en onvoorspelbaar het is. Zelfs Selma's goede vrienden leken het niet te weten, inclusief de beroemdheden die hieronder worden geciteerd, totdat ze het allemaal blootlegde in de volgende clips.

'Introductie, Selma Blair'

Selma werkt al jaren aan deze documentaire, maar nu pas worden clips vertoond via de trailer die zij en het productiebedrijf online hebben gedeeld.

Het toont Selma op haar best EN op haar slechtst. In sommige scènes lijkt ze fysiek net zo gezond te zijn als toen ze speelde in films als 'Legally Blonde'.

In de meeste gevallen vecht Selma tegen de pijnlijke symptomen van haar MS-ervaring. Van huilen in een ziekenhuisbed tot eigenlijk op handen en knieën de trap op kruipen omdat ze op dat moment niet zonder ondersteuning kon lopen, kijkers kunnen getuige zijn van de schrijnende effecten die MS op Selma heeft (en hoe indrukwekkend ze terugvecht).

Haar vrienden zijn geïnspireerd

Afbeelding
Afbeelding

Binnen enkele uren nadat ze de trailer op haar IG had geplaatst, barstte Selma's commentaargedeelte van de liefde van haar fans en beroemde vrienden.

"Oh WOW Selma. Dit is zo'n geschenk aan de wereld, aan degenen die leven met MS, vechten tegen MS, degenen onder ons die van je houden en de kracht van je zwaargewicht ", zei Debra Messing in een lange opmerking die eindigde met "Blijf vechten. Je hebt dit."

Ellen Pompeo, Celeste Barber, Kris Jenner, Kyle Richards, Sharon Osbourne, Rumer Willis, Christie Brinkley, Rosario Dawson en tientallen en tientallen andere celebs gutsten over Selma's moed en spraken hun dankbaarheid uit dat ze haar in hun leven hadden. 'Cruel Intentions'-collega Sarah Michelle Geller schreef simpelweg 'kan niet wachten'.

Zelfs beroemdheden die haar niet kennen, waren onder de indruk

Net als de rest van ons die kijken, hoefden veel andere celebs Selma niet persoonlijk te kennen om ontroerd te zijn door haar verhaal.

'Schmigadoon-acteur Jamie Camil merkte op: "Selma, ik heb niet het genoegen je te kennen… Bedankt dat je ons je kwetsbaarheid en eerlijkheid hebt geschonken. Je bent een titaan."

Van Zoe Saldana: "Je hebt me op mijn knieën gebracht. Ons hart is bij jou en je zoon. Je bent zo sterk en veerkrachtig."

Tan France van 'Queer Eye' schreef: "Ik kan niet wachten om te kijken. Wat ben je mooi!"

We zijn bij Tan. De trailer ziet er onvergetelijk ontroerend uit, en zoals Selma er zelf in zegt: "Je hebt nog niets gezien!"

Aanbevolen: