Kris Jenner plugt een krachtige documentaire over het milieu, gemaakt door 'The Property Brothers

Inhoudsopgave:

Kris Jenner plugt een krachtige documentaire over het milieu, gemaakt door 'The Property Brothers
Kris Jenner plugt een krachtige documentaire over het milieu, gemaakt door 'The Property Brothers
Anonim

Kris Jenner, momager en extraordinaire reality-tv-ster, heeft een enorme aanhang vergaard op sociale media en staat bekend als de meest betrokken televisiemoeder aller tijden.

Ze beheert elk aspect van de carrières van haar kinderen en werkt ijverig achter de schermen, trekt aan de touwtjes en stemt hun toekomst af om zoveel roem en fortuin op te bouwen als de naam Kardashian kan opbrengen.

We zijn er zo aan gewend geraakt om Kris Jenner te zien genieten van alles wat met Kar-Jen te maken heeft, dat het een enorme schok voor de massa was om te zien dat een heel anders getinte post op haar Instagram-account werd gelanceerd.

In een verfrissend nieuwe draai lijkt het erop dat Kris Jenner iemand anders promoot dan haar eigen kinderen, en nog interessanter is het feit dat deze post verband houdt met een milieudoel.

Met haar steun achter haar vrienden, 'The Property Brothers', promoot Kris Jenner hun nieuwe documentaire, en dit is er een die je niet wilt missen.

De documentaire Kris Jenner staat achter

Kris Jenner heeft heel belangrijk nieuws te delen met haar 37,4 miljoen Instagram-volgers. Ze wil dat iedereen afstemt op Power Trip, op PBS. Dit lijkt een zeer belangrijke kwestie voor haar te zijn, en ze steunt daarbij haar dierbare vrienden die deze documentaire hebben gemaakt. Jonathan en Drew Scott, algemeen bekend bij de meeste kijkers als The Property Brothers, hebben zich in dit project gestort om het milieu, elektriciteit versus zonne-energie en de grote bedrijven die spelletjes spelen met de wereld achter de schermen te vergroten.

De teaservideo die Jenner op haar Instagram-account plaatste, onthult dat deze documentaire in journalistieke stijl veel kritisch nieuws te vertellen heeft over de uitbuiting van grote bedrijven die proberen de elektrische ontwikkelingen te beheersen en de energiesector zo stilletjes te domineren mogelijk.

De details

De video begint met de gedurfde verklaring dat "nutsbedrijven niet van concurrentie houden", en benadrukt vervolgens het feit dat nutsbedrijven eigenaar zijn van de stroom die we gebruiken, en een enorme oorlog voeren tegen de evolutie van zonne-energie kracht en energie. Deze meesterlijke overheersing en controle over het milieu maakt de wereld van hernieuwbare energie bewust, en dit is een belangrijke boodschap waarvan deze sterren het publiek bewust willen maken.

De clip bespreekt grote bedrijven die elektriciteit en staten controleren; "ze willen de concurrentie van zonne-energie stoppen". Dit slaat snel om naar de verklaring dat; "dit wordt een zware strijd."

Kris Jenner vindt dat fans op de hoogte moeten zijn van deze onthullingen. Voor degenen die meer willen weten, Power Trip wordt uitgezonden op 16 november op PBS.

Aanbevolen: