Sydney Sweeney's griezelige reactie van fans heeft zijn tol geëist vanwege haar 'euforie'-succes

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney's griezelige reactie van fans heeft zijn tol geëist vanwege haar 'euforie'-succes
Sydney Sweeney's griezelige reactie van fans heeft zijn tol geëist vanwege haar 'euforie'-succes
Anonim

Het is waar dat sommige beroemde mensen een hekel hebben aan sociale media. En het is moeilijk om ze de schuld te geven als we zoveel horrorverhalen horen van beroemdheden die gemene berichten ontvangen of die een negatieve reactie krijgen, wat ze ook doen. Een ster die heeft gesproken over hoe moeilijk het kan zijn om op Instagram te zijn, is Sydney Sweeney. De populaire Euphoria-ster werd beroemd na het spelen van Cassie in de HBO-serie, en ze is eerlijk over hoe internet soms moeilijk kan zijn.

Hoewel de rollen van Sydney Sweeney in Euphoria en The White Lotus mensen aan het praten hebben gekregen, is er ook veel gepraat over de gemene, negatieve en gewoon oneerlijke berichten die ze online krijgt. Blijf lezen om erachter te komen hoe de griezelige reactie van de fans van Sydney Sweeney zijn tol heeft geëist vanwege haar Euphoria-succes.

Sydney Sweeney heeft vreselijke berichten ontvangen van fans

Terwijl Sydney Sweeney haar liefdesleven voor zichzelf houdt, is ze open geweest over de vreselijke en soms super enge DM's die ze op Instagram heeft gekregen.

Sydney Sweeney ontving veel DM's toen ze een foto van zichzelf met een bikini op Instagram plaatste.

Volgens Dmarge.com stuurde een persoon haar een bericht en zei: "Ik ben elke dag vrij als jij ook elke dag vrij bent, bel me alsjeblieft zodat we elke dag kunnen rondhangen", wat zeker niet iets is dat iemand wil iets van een vreemde horen. Hoewel dit verbleekt in vergelijking met de ronduit griezelige berichten die ze ontvangt elke keer dat ze iets schandaligs op haar Instagram plaatst. Dan zijn er natuurlijk al haar NSFW-scènes in Euphoria en de Amazon-film The Voyeurs Door deze stomende momenten kunnen fans maar niet stoppen met dorsten naar haar. Maar er is een doordachte manier om het te doen, en een ondoordachte manier. Griezelige fans die haar lastigvallen en seksuele dingen van haar eisen, is wat Sydney pijn heeft gedaan. Net als de veroordelende opmerkingen van degenen die vinden dat ze niet met haar lichaam zou moeten pronken.

Lauren Coates schreef een stuk voor The Mary Sue genaamd "Sydney Sweeney kan en moet worden toegestaan om haar lichaam te vieren zonder erdoor gedefinieerd te worden", iets waar de fans van Sydney het absoluut mee eens zijn, aangezien niemand hatelijke berichten zou moeten ontvangen.

Sydney Sweeney had een online pestkop

Sydney Sweeney deelde ook dat ze online werd gepest toen iemand de actrice een "lelijk" bericht op Twitter stuurde.

Volgens Popcrush.com ging Sydney op Instagram Live en zei: "Blijkbaar ben ik momenteel trending op Twitter omdat ik lelijk ben. En ik zou dit nooit echt doen. Zoals, ooit. Maar ik denk dat het echt belangrijk is zodat mensen kunnen zien hoe woorden mensen echt beïnvloeden."

Sydney vertelde hoe Instagram haar angstig maakt en volgens Buzzfeed legde ze uit dat het belangrijk is om na te denken voordat je iets zegt. Sydney zei: "Ik weet dat iedereen zegt dat je dingen niet kunt lezen, je moet dingen niet lezen, maar ik ben een verdomd persoon. Ik zit hier gewoon met mijn hond, Tank, HGTV te kijken en mijn knuffel aan te hebben. Mensen moeten aardiger zijn op sociale media, want het is echt fck-up."

Us Weekly meldde dat Sydney viraal ging voor wat ze zei en heel veel fans deelden hun liefde voor haar. Fans waarderen het enorm dat ze zo open is over zo'n moeilijk onderwerp.

Volgens Cheat Sheet werd Sydney gepest toen ze een kind was, en ze zei dat haar ouders besloten dat ze niet meer naar haar telefoon moest kijken omdat mensen zo gemeen waren en berichten op haar telefoon zouden achterlaten om grappen te maken van haar.

Sydney zei: "Ook op zo'n jonge leeftijd. Ik wist op dat moment niet eens waarom, ik had zoiets van 'wat doe ik verkeerd?'"

Sydney legde uit dat ze wat positievere DM's ontvangt, maar ze weet dat ze nep zijn omdat ze niet altijd liefde en steun van mensen heeft gekregen. De actrice zei: Het aantal mensen van wie ik DM's heb gekregen of willekeurige sms-berichten, diezelfde mensen die nu zeggen: 'We zijn zo trots op je en we hebben je de hele weg gesteund,' En ik' Ik heb zoiets van, ja, nee, dat heb je niet.'

Sydney Sweeney praat over sociale media en geestelijke gezondheid

In een interview met Press Association vertelde Sydney Sweeney hoe het was om beroemd te zijn en op sociale media en ze zei: Het is het meest ongezonde deel van mijn leven. Het feit dat ik twijfel en me zorgen maak over het plaatsen van een foto is misselijkmakend.”

De actrice had het erover dat ze ervoor moest zorgen dat haar geld geregeld werd in een interview met Yahoo! en ze zei dat ze aan zelfzorg werkt, van het kijken naar HGTV tot het nemen van een bad. Ze zei dat yoga doen moeilijk voor haar is, omdat haar geest vrij snel gaat en het moeilijk kan zijn om het stil te krijgen.

Sydney legde uit: "Doe stap voor stap en doe je best en zorg ervoor dat je van jezelf houdt."

Fans kunnen zien hoe Sydney Sweeney haar rol als Cassie Howard opnieuw vertolkt in Euphoria, aangezien seizoen 2 momenteel wordt uitgezonden.

Sydney speelde ook Eva in de film Night Teeth uit 2021, die gaat over Benny, een chauffeur die ontdekt dat de twee meisjes die hij rondrijdt eigenlijk vampiers zijn. Megan Fox speelt ook in de film.

Aanbevolen: