RHOP': Is het huwelijk van Karen en Ray Huger in de problemen?

Inhoudsopgave:

RHOP': Is het huwelijk van Karen en Ray Huger in de problemen?
RHOP': Is het huwelijk van Karen en Ray Huger in de problemen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'RHOP' van 17 oktober 2021 worden hieronder besproken. als ze in staat waren om zich te verontschuldigen en het drama te beëindigen, tenminste totdat Gizelle en Robyn kwamen opdagen. Ondanks dat ze zeiden dat ze niet aanwezig zouden zijn, kwamen de groenogige bandieten in een opwelling opdagen, maar ze bleven niet lang.

Terwijl de Real Housewives bekend staat om het onbeduidende drama, weten Gizelle en Robyn altijd hoe ze moeten opduiken en opvallen. Gelukkig voor Gizelle was haar kamersituatie het enige probleem waarmee ze te maken kreeg, aangezien de vete tussen haar en Karen Huger officieel op pauze staat. In de aflevering van vanavond werd Karen vergezeld door haar man, Ray, en het is veilig om te zeggen dat deze twee zeker fanfavorieten zijn.

Karen Huger heeft een aantal van RHOP's beste momenten bezorgd, maar wanneer zij en Ray samen zijn, is het next level, zoals Bravo-fans weten. Hoewel de twee elk moment hun 25-jarig jubileum kunnen vieren, zijn fans bang dat ze in de valkuil van de geloftevernieuwing zouden kunnen vallen, waardoor veel Housewives-sterren in het verleden op een weg naar echtscheiding zijn beland.

De geloftevernieuwingsvloek

Veel echte huisvrouwen hebben in het verleden hun geloften op het scherm hernieuwd, maar fans zijn het de 'geloftevernieuwingsvloek' gaan noemen, aangezien de echtscheiding kort daarna opduikt. Geloof ons niet? Nou, Ramona en Mario van RHONY besloten hun geloften te hernieuwen, en de twee gingen twee jaar later uit elkaar.

Cynthia en Peter hernieuwden ook hun geloften in seizoen 5 van RHOA, om drie jaar later uit elkaar te gaan. Wacht, daar houdt het niet op. De echte huisvrouwen van Orange County zagen niet één, maar twee geloftenvernieuwingen. De eerste was tussen Vicki Gunvalson en Donn, en de andere tussen Shannon Beador en David, beide huwelijken eindigden kort daarna in een scheiding. Hoera!

Dus, met Karen en Ray die hun geloften hernieuwen, een primeur op Potomac, zijn fans een beetje bang dat de vloek zal volgen, maar echte Bravo-fans weten dat Karen en Ray zeker de uitzonderingen zijn.

Ray Huger is een favoriet bij fans

Hoewel fans dol zijn op Ray Huger, komt hij niet vaak voor in de serie. Aangezien Ray 75 jaar oud is, is het duidelijk dat hij het voortdurende drama dat de vrouwen van RHOP elke aflevering brengen niet kan bijhouden. Terwijl hij op de reis van het stel verscheen, timede Ray het perfect, waardoor hij het gevecht van Mia en Candiace misliep.

Bij aankomst deelden Ray en Karen een speciaal moment, een moment waar fans een glimp van opvangen wanneer de twee samen in dezelfde kamer zijn. Ik wil dat mijn man en ik net als Karen en Ray zijn als we ouder worden. Ik wil met hem zitten roddelen over onze vrienden', schreef een kijker op Twitter, waarmee hij bewees dat ze een aardig stel zijn.

Niet alleen is de liefde sterker dan ooit, maar de twee hebben ook grappen! Ray was er snel bij om Gizelle gedag te zeggen, ondanks dat Karen en Gizelle hun problemen hadden. Ray maakte zelfs een grapje over Karen die Gizelle's nek miste voor haar teen, omdat Bryant destijds haar teen had gebroken. Hoewel Ray misschien niet al te veel in de serie zit, is het duidelijk dat hij op het moment dat hij dat wel is, niets mist!

Karen en Ray zijn sterker dan ooit

Vorig seizoen maakten fans zich zorgen om Karen en Ray nadat de twee op het scherm met huwelijksproblemen te maken hadden gehad. Nadat Ray beweerde dat hij "denkt" dat hij van Karen houdt, zochten de twee hulp en slaagden erin hun weg weer te vinden. Tijdens de reünie van seizoen 5 verraste Ray Karen met een voorstel tot verlenging, wat Huger tot tranen toe leidde.

Met hun geloftevernieuwing slechts enkele ogenblikken verwijderd op RHOP, is het duidelijk dat Karen en Ray beter en sterker zijn dan ooit. De twee zijn erin geslaagd om samen meer dan 25 jaar getrouwd door te brengen, en zoals Ray zei: "Ik weet niet of we nog eens 25 jaar gegarandeerd zijn, en als je het vandaag niet doet, is morgen ook niet beloofd."

Ray heeft ook bewezen dat hij een behoorlijk ondersteuningssysteem is voor Karen, die haar La Dame-merk is blijven uitbreiden. Terwijl haar geur wonderen deed, lanceert de RHOP-ster nu kaarsen met 3 lonten. Alsof het steunen van haar bedrijf niet genoeg was, werd Karen ook benoemd tot ambassadeur in Surrey County, haar geboorteplaats, en je kunt er zeker van zijn dat Ray aan haar zijde stond, wat bewijst dat deze twee zo dik zijn als dieven!

Aanbevolen: