20 Meeste "Kanye" geschenken die Kanye West ooit aan Kim Kardashian heeft gegeven

Inhoudsopgave:

20 Meeste "Kanye" geschenken die Kanye West ooit aan Kim Kardashian heeft gegeven
20 Meeste "Kanye" geschenken die Kanye West ooit aan Kim Kardashian heeft gegeven
Anonim

Er is één ding waar Kanye West en Kim Kardashian meer van houden dan wat dan ook… ze houden van mooie cadeaus. Ze houden ook van hun kinderen (natuurlijk)! Kim en Kanye vinden het heerlijk om tonnen geld uit te geven om elkaar te verwennen.

Het is haar verdienste dat Kim Kanye een paar coole cadeaus heeft gegeven, waaronder een Lamborghini Aventador LP 700-4, en ze heeft een eiland gehuurd voor zijn verjaardag. Kim en Kanye zullen de geschiedenis ingaan als een van de grootste Hollywood-koppels. Ze zijn controversieel, zijn stapelverliefd en geven graag geld uit.

Natuurlijk geeft niemand geld uit zoals Kanye. Hij vindt het heerlijk om zijn vrouw de duurste, coolste en meest unieke cadeaus te kopen. De geschenken hebben allemaal de speciale flair van Kanye. De kans is groot dat hij een stel Hollywood-beroemdheden boos op hem heeft, omdat hij veel van hen er slecht uit laat zien. Hij koopt voor Kim een breed scala aan cadeaus voor verschillende gelegenheden en hij heeft niet altijd een reden nodig om zijn vrouw een cadeau te geven.

Soms geeft hij haar een Cartier-armband of neemt hij haar mee op vakantie voor de lol. Hij doet echter altijd een stapje extra voor haar verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag en Kerstmis.

Het is tijd om Kimye en alle cadeaus eens nader te bekijken. Hier zijn 20 Meest "Kanye" geschenken die Kanye West ooit aan Kim Kardashian heeft gegeven.

20 10 Burger King-franchises in heel Europa

Het zal snel duidelijk zijn dat Kim Kardashian dol is op sieraden. Dit is de reden waarom Kanye West enkele van de mooiste sieraden ter wereld heeft gekocht voor zijn liefhebbende vrouw. Natuurlijk had hij al snel geen sieraden meer om haar te kopen. Toen besloot hij tien Burger King-franchises in heel Europa te kopen.

Kanye gaf haar de Burger King-franchises als huwelijkscadeau in 2014. De meeste vrouwen zouden geluk hebben als hun echtgenoten een combinatie met friet voor hen kochten.

19 $35.000 Panthère de Cartier-armband

Zoals opgemerkt, houdt Kim Kardashian van mooie sieraden. Hoe flitsender en duurder, hoe beter. Kim koopt zichzelf vaak de beste stukken ter wereld. Kanye is echter nooit iemand die wordt overtroffen, zelfs niet door zijn vrouw.

In 2012 bevonden Kanye en Kim zich nog in de dateringsfase van de relatie. Kanye deed er nog een schepje bovenop toen hij een Panthère de Cartier-armband van $ 35.000 voor haar kocht. Kanye heeft geen speciale gelegenheid nodig om Kim te verwennen.

18 150 Kerstcadeautjes

Als het om feestdagen en speciale evenementen gaat, zet Kanye West alles op alles voor zijn vrouw. In 2015 beviel Kim Kardashian van hun tweede kind, zoon Saint. Dat betekende dat Kim ongeveer zes maanden niet kon gaan winkelen. Haar leven was in de war.

Kanye besloot zijn mooie vrouw te verwennen. Voor Kerstmis dat jaar kocht hij haar 150 kerstcadeau, waaronder een Louis Vuitton-jurk en een Prada-jumpsuit.

17 Privéconcert met een strijkorkest in hun woonkamer voor Moederdag

Kanye West mist nooit een kans om Kim Kardashian te verwennen, vooral niet op Moederdag. In 2016 besloot hij Kim de beste moederdag te geven die een moeder kon hebben. Hij huurde een strijkorkest in om een privéconcert in hun woonkamer te geven. Kim werd 's ochtends wakker met de geluiden van de prachtige muziek.

Hij riep ook de hulp in van zijn dochter North bij het maken van de afspeellijst. Dat verklaart de enorme hoeveelheid Frozen-nummers die die avond werden gespeeld.

16 1, 000 rozen voor Valentijnsdag

Kanye West en Kim Kardashian begonnen te daten in 2012. Destijds was Kim nog steeds wettelijk getrouwd met Kris Humphries. Kanye en Kim waren al jaren vrienden voordat ze met elkaar gingen daten.

In 2014 vierden Kanye en Kim Valentijnsdag in epische stijl. Kanye kocht 1.000 rode rozen voor Kim. Ze houdt toevallig van rozen, dus hij zorgde ervoor dat ze er veel had. Natuurlijk legde hij de lat behoorlijk hoog voor alle toekomstige cadeaus… maar hij heeft haar zeker niet teleurgesteld.

15 Home Spa

Kanye West weet hoe graag zijn vrouw, Kim Kardashian, naar de spa gaat. Inderdaad, elke vrouw verdient een spa-dag. Natuurlijk heeft Kim zo'n druk schema tussen het zorgen voor de kinderen, posten op Instagram en winkelen dat het moeilijk is om de tijd te vinden.

Kanye besloot dat hij het haar gemakkelijker wilde maken, dus kocht hij een thuisspa voor haar. Kanye doet altijd alles groots, dus kocht hij een tweede thuis-spa voor haar. Zo kunnen ze allebei genieten van een dagje wellness.

14 Een theekopje Perzische kat

Kim Kardashian werd een begrip dankzij het succes van de reality-tv-serie Keeping Up With The Kardashians. De serie bevat verschillende spin-offs, zoals Kourtney en Kim Take Miami.

Tijdens een aflevering van Kourtney en Kim Take Miami toonde Kim een nieuw cadeau van Kanye West. Hij kocht een schattig Perzisch theekopje kitten voor haar. Kim werd verliefd op het kleine kitten en noemde het "Mercy", naar een nummer van Kanye West. Helaas moest ze het kitten opgeven vanwege allergieën.

13 Kamer van bloemen en violist op Moederdag

In 2015 vierden Kanye West en Kim Kardashian Moederdag, ondanks dat Kim in een ander land was. Ze moest Moederdag met Kanye en de familie missen omdat ze werk had in Brazilië. Niets kan Kanye echter stoppen.

Toen Kim terugkeerde naar haar hotelkamer, ontdekte ze dat deze vol stond met rozen. Kanye vulde het met vrijwel elke roos die er is. Bovendien huurde hij een violist in om Kim die avond een serenade te brengen tijdens het diner.

12 Muur van bloemen

Zoals opgemerkt, doet Kanye West altijd alles voor Moederdag. Hij wil ervoor zorgen dat Kim Kardashian weet hoeveel hij van haar houdt en haar waardeert. Inderdaad, zijn moederdagcadeaus aan Kim worden alleen maar beter. Het begon allemaal een paar jaar geleden…

In 2014 kocht Kanye een bloemenmuur voor Kim. De bloemenmuur bestond uit hortensia's, pioenrozen en rozen. De meeste vriendjes zouden een enkele roos kopen. Inderdaad, de meeste vriendinnen hebben geluk als hun vriendjes zich zelfs Valentijnsdag herinneren.

11 Gedoneerd aan vier gevangenishervormingsorganisaties die Kim nauw aan het hart liggen

In de afgelopen jaren is Kim Kardashian een voorvechter van gevangenishervorming geworden. Ze had zelfs een ontmoeting met de president in het Witte Huis om de zaak te bespreken.

Voor Kims 39e verjaardag gaf Kanye haar alles wat haar hartje begeerde. Kanye doneerde in naam van Kim $1 miljoen aan vier gevangenishervormingsorganisaties die haar na aan het hart liggen. Natuurlijk kocht Kanye ook een voorraad geweldige tassen voor haar.

10 Mercedes-Benz G550 SUV

Zoals opgemerkt, heeft Kim Kardashian Kanye West een paar indrukwekkende voertuigen gekocht. Kanye heeft inderdaad een behoorlijk aantal opmerkelijke auto's in zijn garage staan. Natuurlijk wil Kanye ervoor zorgen dat zijn vrouw ook in de beste auto's rijdt.

In 2018 woonden Kanye en Kim de bruiloft van 2 Chainz in Miami bij. Kanye en Kim kwamen opdagen in een neongroene Mercedes-Benz G550 SUV. Kim hield zo veel van het voertuig dat Kanye er een voor haar kocht, voor maar liefst $ 227, 300.

9 Verras Hawaiiaanse vakantie voor Kim's 34th Verjaardag

Kanye West houdt nooit terug als het gaat om zijn muziek en zakelijke ondernemingen. Hij stort zijn hart en ziel in alles wat hij doet. Kanye past hetzelfde principe toe als het gaat om het kopen van cadeaus voor Kim Kardashian.

In 2014 deed Kanye alles voor Kims 34e verjaardag. Hij kocht een dure tas voor haar waar ze tot op de dag van vandaag dol op is. Hij had echter nog een laatste truc in petto. Hij verraste zijn vrouw met een vakantie in Hawaii. Ze vlogen weg en genoten van het fantastische weer.

8 $1 miljoen cheque en mede-eigendom van YEEZY

In 2018 bood een label Kim Kardashian $ 1 miljoen aan als woordvoerder. Ze sloeg het aanbod echter af omdat ze vond dat ze de YEEZY-ontwerpen van Kanye West hadden opgelicht. Voor Moederdag bedankte Kanye zijn vrouw… de enige manier waarop hij weet hoe.

Kim's moederdagcadeau omvatte een cheque van $ 1 miljoen en aandelen in YEEZY, waarmee ze mede-eigenaar van het merk werd. Kanye houdt zoveel van Kim dat hij bereid is haar de helft van zijn bedrijf te geven.

7 $65, 000 Panthère de Cartier-armband

Kim Kardashian heeft een van de meest indrukwekkende sieradencollecties ter wereld en Kanye West heeft haar geholpen die collectie op te bouwen. In 2013 waren ze net begonnen met daten en Kanye verspilde geen tijd met het verwennen van Kim.

Hij wist dat hij van haar hield toen ze getrouwd was met Kris Humphries. Om zijn liefde te tonen nu ze samen waren, kocht Kanye een tweede Panthère de Cartier-armband om aan haar collectie toe te voegen. De armband in panterstijl heeft een witgouden bies, een neus van onyx en smaragdgroene ogen. De armband werd verkocht voor ongeveer $ 65.000 en is nu nog meer waard.

6 $4,5 miljoen verlovingsring

In 2013 legde Kanye West de lat hoger als het gaat om voorstellen. Bij een geweldig voorstel hoort natuurlijk een uitstekende verlovingsring. Kanye was echter niet tevreden met het geven van een verlovingsring aan Kim, dus gaf hij haar een tweede.

De eerste ring is een 15-karaats, kussengeslepen Lorraine Schwartz-ontwerp ter waarde van $ 2,5 miljoen. Hij gaf haar een tweede ring, die dezelfde ring was, behalve dat het 20 karaat was. Rovers stalen die ring van Kim toen ze in Parijs was.

5 Kanye betaalde Kenny G om Kim een serenade te geven op Valentijnsdagochtend terwijl ze in een kamer vol rozen stond

In 2019 vertraagde Kanye West niet met het geven van geschenken. Sommige echtgenoten kunnen zich op dit moment zelfs geen speciale gelegenheden herinneren. Kanye is niet te stoppen en blijft de lat hoger leggen.

Voor Valentijnsdag 2019 huurde Kanye Kenny G in om Kim een serenade te geven in een kamer vol rozen. Kanye houdt nooit op zijn vrouw te verbazen… en haar elke kans te geven die hij krijgt. De kans is groot dat hij zichzelf in 2020 opnieuw zal overtreffen.

4 $40, 00 Hermès Birkin tas handgeschilderd door North West

Zoals opgemerkt, omvatte het 34e verjaardagsfeest van Kim Kardashian een verrassingsreis naar Hawaï. Dat was echter het "goedkope" deel van het geschenk. Kanye kocht inderdaad een tas, maar niet zomaar een tas. Hij kocht een Kim een $ 40, 000 Hermès Birkin Bag.

Kanye neemt zijn kinderen graag op in zijn cadeau-selectie wanneer hij kan. Voordat Kanye de tas aan Kim gaf, liet hij hun dochter North West de tas met de hand beschilderen. Kim is trots op de tas en de kleine kunstenaar die hem heeft ontworpen.

3 Ketting met gegraveerd tekstbericht

Kanye West houdt ervan om zijn creatieve kant uit te drukken door middel van zijn muziek. Hij kan het echter ook laten zien wanneer hij geschenken geeft aan zijn vrouw, Kim Kardashian.

Kanye's cadeaus worden elk jaar creatiever. Onlangs gaf Kanye Kim een vintage gouden Cartier-ketting, maar dan met een twist. Hij had een sms die hij ooit naar Kim stuurde, gegraveerd op de hanger. Het bericht vermeldt haar familie, haar carrière en haar werk aan de hervorming van de gevangenis.

De tekst heeft een speciale betekenis voor Kim, en nu kan ze hem lezen wanneer ze maar wil.

2 Verhuurd Oracle Park in San Francisco om voor te stellen

Zoals opgemerkt, ging Kanye West helemaal los toen hij Kim Kardashian ten huwelijk vroeg. Het was niet genoeg om een verlovingsring van $4,5 miljoen voor haar te kopen, plus de tweede ring.

In 2013 vroeg Kanye Kim ten huwelijk op haar 33e verjaardag. Hij verhuurde Oracle Park in San Francisco en regelde vuurwerk en een orkest. Hij ging op één knie zitten en stelde de vraag. De Jumbotron bevatte het bericht, "PLEEEASE MARRY MEEE."

Nadat ze ja had gezegd, kwamen haar vrienden en familie uit de dug-out om het te vieren.

1 $200.000 aan aandelen in Netflix, Disney, Amazon en Apple

In 2017 deed Kanye zijn uiterste best met zijn geschenk aan Kim Kardashian. Hij speelde zelfs een spelletje met haar. Kim opende het cadeau en ontdekte een Apple-koptelefoon, een Amazon-cadeaubon, Adidas-sokken, een Netflix-cadeaubon en een Mickey Mouse-speeltje. Dat zijn natuurlijk best coole cadeautjes om te krijgen, maar er was meer.

Onder die giften zat voor $200.000 aan aandelen in Apple, Amazon, Adidas, Netflix en Disney. Hij gaf haar coole cadeaus en een levenslange investering. Dat is nu liefde.

Aanbevolen: