Jay Z wil online sportweddenschappen naar een hoger niveau tillen

Inhoudsopgave:

Jay Z wil online sportweddenschappen naar een hoger niveau tillen
Jay Z wil online sportweddenschappen naar een hoger niveau tillen
Anonim

Er v alt veel geld te verdienen in de wereld van online sportgokken, en Jay-Z snuffelt eraan en bereidt zich voor om het zijn eigen te maken. Er is gemeld dat hij zijn naam heeft gegooid in het lopende bod om een enorm sportsbook in New York te openen, en het gerucht gaat dat hij een aantal zwaargewichten heeft die naast hem werken om dit mogelijk te maken.

Jay-Z is een leider als het gaat om het maken van grote, gedurfde bewegingen waar de meeste mensen voor terugdeinzen. Met enorme zakelijke stappen die hij al onder zijn riem heeft, zoals zijn overname en daaropvolgende verkoop van Tidal, zijn alle ogen op hem gericht om te zien wat zijn volgende zet zal zijn in de wereld van sportgokken.

Eén ding is zeker: als hij deze deal binnenha alt, wordt dit de 'next big thing'.

Jay-Z wordt groot

Als het gaat om zakelijke drukte, doet Jay-Z dingen op een zeer grote manier, en deze stap om de wereld van online gamen te betreden is geen uitzondering. Nadat hij Tidal had ontwikkeld en een van 's werelds leiders op het gebied van muziekstreaming was geworden, verkocht hij de meeste van zijn aandelen van het bedrijf aan Jack Dorsey voor een verbazingwekkende $ 302 miljoen.

Het is veilig om te zeggen dat hij weet hoe hij dingen moet laten werken als zijn handen eenmaal in de mix zitten, en deze keer probeert hij een deel van zijn succes in de wereld van sportweddenschappen te beheersen. De New York Gaming Commission heeft zijn inzending ontvangen in een poging om de miljardenindustrie te betreden, samen met zijn vrienden Michael Rubin, en er is geen reden om aan te nemen dat deze gewaagde zet niet succesvol zal blijken te zijn.

Bronnen hebben al gemeld dat Jay-Z en Rubin zich proberen te vormen; "Fanatics Sportsbook, en ze werken samen met Kambi… een bedrijf dat software maakt voor online sportgokken." Anderen die strijden om dezelfde licentie zijn: "FanDuel, DraftKings, BetMGM, Caesars Sportsbook en WynnBET."

De kans op goedkeuring van Jay-Z is groot

Ten minste 2 van de 6 groepen die deze licentie voor sportgokken hebben aangevraagd, zullen waarschijnlijk worden goedgekeurd, en Jay-Z lijkt een waarschijnlijke optie om in overweging te nemen. Hij is de meest bekende naam achter het sollicitatieproces en het belooft veel goeds voor hem dat hij een sterke vertegenwoordiger is voor de zwarte gemeenschap.

Zijn extreme roem en het simpele feit dat hij zo zeer gerespecteerd wordt in de industrie en zo enorm erkend wordt voor eerdere geldtransacties, is een enorme factor die in zijn voordeel werkt.

Als het wordt goedgekeurd, zal Jay-Z's fortuin zich zeker met grote sprongen vermenigvuldigen, en hij zal enorm de baas zijn over een van de grootste mogelijkheden om geld te verdienen in de recente geschiedenis, met miljarden dollars op het spel, en binnen handbereik.

Aanbevolen: