Waarom werd Emma Roberts niet geannuleerd na haar woordenwisseling met Evan Peters?

Inhoudsopgave:

Waarom werd Emma Roberts niet geannuleerd na haar woordenwisseling met Evan Peters?
Waarom werd Emma Roberts niet geannuleerd na haar woordenwisseling met Evan Peters?
Anonim

Emma Roberts is misschien wel de beste van de wereld, vooral als het gaat om haar acteercarrière! De actrice verscheen in talloze hitfilms, en hoewel haar leven beeldschoon leek, veranderde dat allemaal na de zaak van Emma Roberts over huiselijk geweld.

Tegenwoordig vormt ze een koppel met haar vriend, Garrett Hedlund en de twee worden echt samen volwassen. Fans waren zelfs meer dan opgewonden toen Emma aankondigde dat zij en Garrett hun eerste kind samen verwelkomden! De twee kwamen vorig jaar echter pas bij elkaar, schijnbaar vlak nadat Emma uit elkaar ging van Evan Peters.

Herinner je je Evan Peters nog? Hij en Emma dateerden van 2012 tot 2019, en ze haalden in die jaren een aantal krantenkoppen, vooral als het ging om hun huiselijke woordenwisseling!

Bijgewerkt op 17 augustus 2021, door Michael Chaar: Emma Roberts speelt al sinds haar kindertijd in het acteerspel, en hoewel haar carrière sindsdien constant in de lift zit, het kwam tot stilstand toen ze in juni 2013 werd gearresteerd nadat ze haar voormalige vriend, Evan Peters, in Canada had gebeten. Hoewel de krantenkoppen de fans schokten, werd Emma de volgende dag vrijgelaten, terwijl Peters weigerde een aanklacht in te dienen. Nadat ze Emma hadden voorgesteld, leek het duo op goede voet te staan, maar dat kwam allemaal tot een einde na hun splitsing in 2019. Emma kaatste snel terug met vriendje en baby-papa, Garrett Hedlund, maar haar carrière ook. Aangezien DaBaby, Matt Damon en Chrissy Teigen zijn geannuleerd vanwege hun acties, hebben velen zich afgevraagd waarom Emma niet op dezelfde manier werd behandeld, een vraag waar we nog steeds niet per se het antwoord op hebben.

Waarom zijn Emma Roberts en Evan Peters uit elkaar gegaan?

Het paar begon te daten nadat ze samen hadden gespeeld in Adult World, maar in het begin waren de dingen niet zo pittig. Maar toen ze eenmaal gekoppeld waren, meldde Popsugar, waren Evan en Emma onafscheidelijk. Nou, dat waren ze een tijdje, totdat de controverse over Emma Roberts ter sprake kwam!

Kijk, de twee hadden een paar openbare ruzies, waaronder het luchten van hun passies op de set van American Horror Story, en een paar breuken zorgden ervoor dat ze elkaar van sociale media verwijderden en elkaar volledig van hun foto's wissen.

Popsugar gaat zelfs zo ver dat ze hun relatie een 'ingewikkeld liefdesverhaal' noemen, maar laten we echt zijn: Emma werd ooit gearresteerd in Montréal, Canada na een huiselijk geweldincident waarbij Evan een bijtwond op hem had. Hij had ook een bloedneus, terwijl Emma er fysiek goed uitzag, merkte Daily Mail op.

Dat gebeurde in 2013 en de foto's van Emma die huilde en Evan die haar omhelsde bij haar vrijlating nadat ze was gearresteerd, gingen viraal. Evan weigerde een aanklacht in te dienen en het paar verzoende zich kort daarna.

Een paar jaar vooruit, en voorbij wat een giftige relatie lijkt te zijn geweest, en Emma Roberts is nog steeds een hit in Hollywood. Misschien heeft het iets te maken met de bekendheid van haar vader of de roem van haar tante, maar Emma's reputatie lijkt er niet onder te hebben geleden nadat zij en Evan uit elkaar gingen.

Om eerlijk te zijn, is het nogal frustrerend dat fans zo graag het misbruikincident Emma Roberts tussen haar en Evan willen vergeten. Ondertussen wordt Johnny Depp bekritiseerd voor zijn vermeende acties, en zonder enig bewijs (zoals bijvoorbeeld foto's van bijtwonden?) Vreemd toch?

Emma Roberts-controverse: waarom werd ze niet geannuleerd?

Hoewel het duidelijk is dat Emma in geen geval in de gevangenis mag wegrotten, is het absoluut verrassend dat Hollywood niet besloot de ster te annuleren na het gemelde incident met huiselijk geweld. Met het huidige klimaat in de hedendaagse popcultuur, waardoor veel artiesten zijn geannuleerd, meest recentelijk met DaBaby, vragen velen zich af hoe Emma zonder publieke controle wegliep.

Zelfs Emma's vertegenwoordiger zei: "Het was een ongelukkig incident en een misverstand. Mevr. Roberts werd vrijgelaten na ondervraging en het paar werkt samen om er voorbij te komen."

Een paar maanden later deed Evan zelfs een aanzoek aan Emma en beweerde dat Emma in feite de liefde van zijn leven was! Maar echt, als de situatie omgedraaid was en Emma degene was geweest met bijtwonden en een bloedneus, zouden fans dan zo vergevingsgezind zijn? Niet zo veel!

Nu is de actrice comfortabel gezellig met haar huidige vriend, Garrett Hedlund. De twee verpletteren het ouderschap van hun zoontje, Rhodos, en hebben een paar schattige kiekjes van hun schattige trio gedeeld. Dus hoewel haar carrière niet veel succes had na het misbruikdebacle, is het een incident dat een paar fans niet willen vergeten, en geven we ze de schuld?

Aanbevolen: