Was de relatie tussen Emma Roberts en Evan Peters vergelijkbaar met die van Amber Heard en Johnny Depp?

Inhoudsopgave:

Was de relatie tussen Emma Roberts en Evan Peters vergelijkbaar met die van Amber Heard en Johnny Depp?
Was de relatie tussen Emma Roberts en Evan Peters vergelijkbaar met die van Amber Heard en Johnny Depp?
Anonim

Al het gepraat op dit moment gaat over de relatie tussen Amber Heard en Johnny Depp. Of het nu Depp is die zijn advocaat omhelst of James Franco die in de mix komt, fans willen alles bespreken wat met het proces te maken heeft.

Emma Roberts leven veranderde volledig nadat ze het uitmaakte met Garrett Hedlund, maar daarvoor had ze een andere relatie naast co-ster Evan Peters. Laten we eens kijken naar die relatie en wat er tussen de twee gebeurde.

Emma Roberts en Evan Peters hebben een hobbelige geschiedenis

Roberts en Peters begonnen te daten in 2012 toen ze elkaar ontmoetten op de set van 'Adult World'. Het naast elkaar werken zou natuurlijk doorgaan in 'American Horror Story'. Uiteindelijk zou de relatie naar het zuiden beginnen te draaien, waarbij Roberts in 2013 werd gearresteerd omdat hij Peters een bloedneus had gegeven.

Volgens TMZ werd gezegd dat Roberts er ook uitzag alsof ze krassen op haar benen had, maar de situatie werd weggevaagd door de vertegenwoordigers van Roberts en Peters, die deze verklaring aflegden.

"Het was een ongelukkig incident en een misverstand", vertelden de vertegenwoordigers van Roberts en Peters destijds aan Us Weekly. "Mevrouw. Roberts werd vrijgelaten na ondervraging en het paar werkt samen om er voorbij te komen.”

Bovendien zou Peters weigeren aangifte te doen na de ontmoeting.

Vanaf dat moment was het een zeer aan en uit stijl van relaties. De twee verloofden zich alleen om het af te zeggen en daarna weer bij elkaar te komen. Onlangs kreeg Roberts te maken met een ander liefdesverdriet, het verbreken met Robert Hedlund. Er wordt aangenomen dat het hebben van een kind tijdens de pandemie voor extra stress zorgde voor de twee.

Terug naar Roberts en Peters, het is interessant om op te merken dat beide partijen erg stil zijn gebleven over hun tijd samen.

Emma Roberts heeft gezwegen over haar verleden met Evan Peters

"Ik wil nooit praten over relaties waarin ik zit of die eindigen of zijn geëindigd. Het is al moeilijk genoeg om alleen met iemand te zijn, laat staan met een publiek," zei ze.

Ja, Emma Roberts is meestal erg privé als het gaat om haar relaties. Volgens de actrice hebben sociale media het de acteurs in haar soort situatie niet gemakkelijk gemaakt.

"Opgroeien is moeilijk. Soms vind ik het jammer dat ik geen privémoment kan hebben. Vanwege Twitter en Instagram is er een heel ander element waar iedereen kan reageren op wat je doet en niemand kent het echte verhaal, "vervolgde ze. "Ik denk dat ik weet wat waar is, en ik weet wat er in mijn eigen leven is gebeurd, net als de mensen die van me houden en van wie ik hou."

Roberts hint misschien op het feit dat niet alle verhalen van de media over haar uiteenvallen juist zijn, maar dat lijkt haar goed te vinden, aangezien ze haar waarheid kent.

Roberts zou verder zeggen dat het leven gevuld is met ups en downs, maar het gaat allemaal om het beheersen van die emoties.

"Ik denk dat het niet uitmaakt wie je bent of wat je doet of waar je ook bent, alles wat eindigt is moeilijk. Iets verliezen is moeilijk."

"Ik realiseer me dat het leven hoogte- en dieptepunten is. Ik probeer ze uit te roeien en ergens in het midden te leven. Als je laag zit, denk je dat er nooit een einde aan komt. high, je bent zo bang dat het eindigt. En ik heb te lang op beide plaatsen gewoond."

Uiteindelijk lijkt het alsof haar relatie heel anders was in vergelijking met die van Amber en Johnny.

Er werd gezegd dat de breuk burgerlijk was dan Johnny Depp en Amber Heard

Sommige fans zullen deze relaties misschien snel in dezelfde categorie plaatsen, maar dat zou helemaal verkeerd zijn. Verbaal geweld was vooral hard in de Depp en Heard-relatie, samen met verschillende fysieke woordenwisselingen tussen de twee. Afgezien van één geval, was er echt geen geschiedenis van lichamelijkheid of verbaal geweld tussen Emma en Evan, het lijken gewoon twee sterren die destijds jonger waren en vol emoties.

Bovendien wordt er gezegd dat toen de twee uiteindelijk voorgoed uit elkaar gingen, ze dat op vriendschappelijke voet deden… dat was duidelijk niet het geval voor Johnny en Amber, en dat zal ook nooit zo zijn.

Aanbevolen: