Hier is waarom David Hasselhoff niet meer om zijn vermogen geeft

Inhoudsopgave:

Hier is waarom David Hasselhoff niet meer om zijn vermogen geeft
Hier is waarom David Hasselhoff niet meer om zijn vermogen geeft
Anonim

Hoewel het lang geleden is dat David Hasselhoff een vaste waarde was in de entertainmentindustrie, is hij vandaag de dag nog steeds op veel manieren relevant. Maar door de jaren heen is zijn vermogen met meer dan $ 90 miljoen gedaald, wat erop wijst dat zijn carrière niet helemaal is wat het was.

Het punt is dat Hoff niet veel om zijn cashflow lijkt te geven. De voormalige 'meest bekeken man op televisie' gaf zelfs wat geld op in ruil voor iets van persoonlijke waarde tijdens zijn scheiding van Pamela Bach.

Het is duidelijk dat Hasselhoff een aantal specifieke dingen heeft waar hij om geeft, en rijkdom lijkt daar niet echt een van te zijn. Dit is waarom.

David Hasselhoff neemt zichzelf niet al te serieus

Iedereen die David Hasselhoff in 'The Spongebob SquarePants Movie' heeft gezien, weet dat de acteur zichzelf absoluut niet al te serieus neemt. Verschillende zelfparodie rollen door de jaren heen hebben dat feit alleen maar versterkt; hoewel hij vroeger een 'Baywatch' hartenbreker was, verspilt Hoff geen tijd aan het nadenken over wat had kunnen zijn.

In plaats daarvan lijkt hij veel verschillende kansen te omarmen, waaronder een langdurig optreden op 'America's Got Talent' als jurylid. Er was ook 'Dancing with the Stars', wat, zoals fans weten, een geweldige manier is voor voorheen bekende celebs om weer in de schijnwerpers te komen.

Over het algemeen lijkt Hoff het naar zijn zin te willen hebben. Gelukkig voor hem lijken die leuke kansen gepaard te gaan met behoorlijke salarisstrookjes.

David Hasselhoff verdient goed (met plezier)

Natuurlijk zit hij misschien niet te zwelgen over zijn verlies van vele miljoenen. Maar het is waarschijnlijk dat Hasselhoff een beetje klaagt over het geld dat hij is kwijtgeraakt, want wie zou dat niet doen? Tegelijkertijd lijkt hij niet per se rond te scharrelen op zoek naar werk.

Hoewel hij niet in hetzelfde genre werkt als in zijn hoogtijdagen, heeft David Hasselhoff nog volop kansen. Hij hoeft zich niet neer te werpen voor producenten en leidinggevenden, omdat de meeste mensen weten dat hij zin heeft in een leuke tijd met een salaris, zelfs als dat betekent dat mensen hem uitlachen.

Zijn persoonlijkheid is een deel van de reden waarom hij geschikt is voor zoveel schijnbaar onnozele rollen, maar tegelijkertijd kan Hoff waarschijnlijk elke vergoeding vragen die hij wil en het zonder probleem krijgen. Dat is een van de voordelen van gemakkelijk werken in Hollywood.

Hoff heeft nog steeds verschillende inkomstenbronnen die voor hem werken

Nog een reden waarom het vermogen van David Hasselhoff geen grote zorg voor hem is? Hij heeft meerdere inkomstenstromen die nog steeds bijdragen aan zijn banksaldo. Het zijn misschien geen miljoenen in één keer, maar een vast inkomen uit zijn eerdere projecten betekent dat David nu waarschijnlijk een gezond pensioenfonds heeft.

Ten eerste is er zijn muziekachtergrond. Hoff verkocht destijds veel platen en hij is nog niet gestopt met muziek. In 2020 bracht Hoff zelfs een heavy metal nummer uit, een primeur voor zijn muzikale carrière. Er zijn ook nog steeds albumverkopen van zijn eerdere werken en natuurlijk streamende roy alty's.

Dan zijn er al zijn tv-optredens waar de Hoff nog steeds financieel van profiteert. Roy alty's gaan een leven lang mee, of het nu van tv of muziek is, en het lijkt erop dat Hasselhoff destijds een aantal lucratieve deals heeft gesloten. Bovendien zijn zijn uitgaven tegenwoordig waarschijnlijk een stuk lager…

De echtscheiding van David Hasselhoff heeft zijn nettowaarde gekost

Toen hij van een nettowaarde van $ 100 miljoen naar slechts $ 10 miljoen ging, waren fans geschokt. Maar het cashflowprobleem van David Hasselhoff begon een tijdje geleden toen hij scheidde van zijn ex-vrouw Pamela Bach. Op het moment van hun splitsing vroeg Bach om een hoop contanten aan alimentatiebetalingen, en natuurlijk kostte de scheiding zelf Hoff waarschijnlijk gemakkelijk een paar miljoen.

Hoff had ook wat persoonlijke problemen, zoals veel fans weten. Maar nadat hij een hoop geld naar zijn ex had gegooid, had hij niet veel meer om mee te werken. Dus tegenwoordig lijkt het hebben van een vermogen van tien miljoen dollar waarschijnlijk veel voor hem, vooral na alles wat hij heeft meegemaakt.

En positief, de alimentatie die hij ooit aan Bach betaalde, werd later gehalveerd. Dat geeft Hoff nog een reden om te stoppen met stressen over zijn vermogen; als hij zijn ex niet zoveel contant beta alt, zet hij meer op de bank.

Bovendien is hij tegenwoordig nog steeds erg populair, zelfs bij het jongere publiek dat zijn geschiedenis niet per se kent. Wie weet -- misschien vindt Hoff dankzij de jongere groep nog meer lucratieve mogelijkheden.

Aanbevolen: