Echte huisvrouw Kristen Taekman's nettowaarde is enorm

Inhoudsopgave:

Echte huisvrouw Kristen Taekman's nettowaarde is enorm
Echte huisvrouw Kristen Taekman's nettowaarde is enorm
Anonim

Sommige sterren van Real Housewives Of New York zijn ongelooflijk rijk en veel van de castleden hebben eigen zakelijke ondernemingen buiten de televisieshow. Kristen Taekman is absoluut een van die castleden omdat ze een ongelooflijke hoeveelheid geld heeft die ze heeft verdiend met modellenwerk, het verkopen van schoonheidsproducten en zelfs wenskaarten. Ze is getrouwd met Josh Taekman, die ook behoorlijk rijk is en zijn fortuin verdiende met het verkopen van vitamines en trainingssupplementen, en ze hebben samen twee kinderen.

Taekman heeft in de loop van haar leven verschillende succesvolle ondernemingen gehad en ze hebben haar allemaal geholpen om een vermogen van 20 miljoen dollar op te bouwen. Hoewel alle RHONY-sterren tot op zekere hoogte rijk zijn, is Taekman een van de rijkste huisvrouwen van de hele franchise, hoewel ze technisch gezien niet de rijkste is, aangezien die eer toebehoort aan Kyle Richards (die $ 100 miljoen waard is.) Maar hoe en waarom is deze reality-tv-ster zoveel waard?

8 Kristen Taekman begon met modellenwerk toen ze 14 was

Ten eerste heeft Taekman lang de tijd gehad om haar netwerk te laten groeien en op haar beurt de basis te leggen voor haar succes. Ze begon al op zeer jonge leeftijd in de mode-industrie, waar ze het grootste deel van haar geld verdiende. Ze begon met modellenwerk toen ze nog maar 14 jaar oud was, en voordat ze halverwege de twintig was, had ze een respectabel cv en was ze verschenen in verschillende make-up- en modeadvertentiecampagnes.

7 Kristen Taekman reisde de wereld rond om modellenwerk te doen in haar jeugd

Het duurde niet lang voordat de mode-industrie Kristen Taekman binnenhaalde en haar voor de camera's van beroemde fotografen als Ben Watts en Antoine Verglas zette. Het grootste deel van haar twintiger jaren liep Taekman over de catwalks en catwalks van Parijs en New York en kort daarna begon ze te werken in andere modecentra zoals Italië of Australië. Ze werd al snel het gezicht van verschillende make-upmerken, waaronder L'Oreal en Clairol. Uiteindelijk zouden haar reizen en werk haar wat prominente aandacht opleveren.

6 Kristen Taekman staat op de cover van meerdere modetijdschriften

Een rijzende ster in de mode, ze heeft zichzelf alleen maar verder gecementeerd in de industrie toen ze de covers van verschillende van de toonaangevende modepublicaties van het bedrijf begon te sieren, waaronder Glamour, Australian Vogue en Harper's Bazaar. Sinds haar debuut in de show is ze ook een favoriet in de roddelbladen geworden, en tijdschriften als Ok! en mensen speculeren graag over haar leven en wat de toekomst biedt voor haar, haar familie en modemerken.

5 Kristen Taekman lanceerde in 2009 een bedrijf voor wenskaarten

De moeder en het fotomodel is ook een zakelijk persoon en heeft haar tenen ondergedompeld in verschillende ondernemingen buiten de mode. Het meest opvallend was haar onderneming in 2009, geloof het of niet, wenskaarten. Taekman is de eigenaar en oprichter van 2nd Street Press, een succesvol wenskaartbedrijf uit Manhattan. Het bedrijf biedt meer artistieke en speciale kaarten dan concurrenten zoals Hallmark, het is meer een boutique-operatie dan een groot bedrijf, maar het bedrijf is nog steeds behoorlijk succesvol.

4 Kristen Taekman's echtgenoot, Josh, maakt Eboost-supplementen

Hoewel ze haar eigen vrouw is met haar eigen inkomen, is het belangrijk op te merken dat Taekman ook met geld is getrouwd (zoals de meeste huisvrouwen hebben). Ze is getrouwd met Josh Taekman die Vitalize Labs LLC runt, een bedrijf dat vitaminesupplementen produceert zoals Eboost, een populair merk dat overal verkrijgbaar is in winkels zoals Vitamin World en GNC. Taekman wordt ook geschat op $ 20 miljoen. Taekman plaatst ook voortdurend gesponsorde advertenties op Instagram voor gezondheids- en gewichtsverliesproducten.

3 Kristen Taekman runt een mode- en mamablog

Altijd iemand om haar merk te laten groeien, Taekman heeft internet gebruikt om haar gedachten te delen en ouderschaps- en mode-advies te geven op haar website Lastnightslook.com, haar nu beroemde mode- en mamablog. Het kan worden gezien als het antwoord van een RHONY-castlid op het veel bekendere mama- en modeblog van Gwyneth P altrow, Goop. Taekman blijft regelmatig schrijven en posten op Last Night's Look.

2 Kristian Taekman begon een nagellaklijn

Taekman bleef haar merk laten groeien en hervatten en startte ook Pop of Color, een nagellaklijn die verkoopt en opereert vanuit New York. Om het merk te lanceren, werkte Taekman samen met het make-upmerk Ricky's NYC. Pop of Color is te vinden in modeboetieks in het hele land.

1 Wat doet Kristen Taekman vandaag?

Vandaag heeft Taekman een nettowaarde van $ 20 miljoen, waarmee ze een van de rijkste castleden van RHONY is. Gezien haar fenomenale vermogen, is ze ook misschien wel een van de financieel meest succesvolle modemodellen die uit New York komen. Zal de rijkdom van Taekman nog meer groeien? Hebben haar merken de Covid-19 pandemie overleefd? Misschien zijn dit vragen die de producenten van RHONY zouden kunnen beantwoorden.

Aanbevolen: