Zijn Winona Ryder en Gwyneth P altrow weer vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Winona Ryder en Gwyneth P altrow weer vrienden?
Zijn Winona Ryder en Gwyneth P altrow weer vrienden?
Anonim

Het persoonlijke leven van beroemdheden is altijd een interessegebied voor het publiek, en de rijken en beroemdheden moeten leven met het feit dat mensen te allen tijde alles over hen willen weten. Het zit in de aard van het beestje en het kan ertoe leiden dat privédetails over hun leven opduiken voor publieke consumptie.

In de jaren 90 waren Winona Ryder en Gwyneth P altrow enorm populaire jonge sterren die hun aanwezigheid op het grote scherm lieten voelen. Het paar werd in die tijd onafscheidelijk en ze kregen veel media-aandacht. Uiteindelijk kwam er een einde aan hun vriendschap en het vermeende incident dat plaatsvond, veroorzaakte ernstige schade tussen hen.

Het is jaren geleden, maar staan deze twee nog steeds op slechte voet? Laten we eens kijken en zien.

Het paar was vrienden

Het maken in Hollywood kan een aantal verschillende voordelen hebben, waaronder vrienden zijn met andere rijke en beroemde mensen. Deze vriendschappen hebben de neiging om in de media te worden behandeld en de krantenkoppen te halen, vooral als het betrokken paar opschudding veroorzaakt met hun acties. In de jaren 90 waren Gwyneth P altrow en Winona Ryder goede vrienden die schijnbaar altijd samen waren.

Op dat moment hadden beide actrices succes in hun carrière, waarbij elk van hen een aantal indrukwekkende credits op hun naam had staan. Hoewel ze een enorm verschillende achtergrond hadden, slaagden ze er elk in om voet aan de grond te krijgen in Hollywood en furore te maken in een notoir taaie business.

Op een gegeven moment hadden ze zelfs een relatie met een paar beste vrienden in Matt Damon en Ben Affleck. Onnodig te zeggen dat ze dichtbij waren. Tegenwoordig hebben ze echter de neiging om uit elkaar te blijven. Blijkt dat er iets zou hebben plaatsgevonden dat alles voor hun vriendschap volledig heeft veranderd.

Ze hadden ruzie

P altrow en Ryder waren misschien goede vrienden, maar er zijn bepaalde grenzen die nooit overschreden mogen worden. In het geval van dit duo lijkt het erop dat een gestolen Oscar-winnende rol de oorzaak was van hun vriendschap.

Volgens PopSugar waren het duo hecht, maar "verbrak ze de banden in 1998 toen Gwyneth naar verluidt het script voor Shakespeare in Love ontdekte dat rond Winona's huis lag. Gwyneth zou hebben gevraagd om auditie te doen voor de rol, en zoals we allemaal weten, kreeg ze die binnen en won ze een Oscar."

Nu, in Hollywood, is er aan de top slechts ruimte voor één, maar als dit waar is, dan is het behoorlijk harteloos van P altrow's kant. Ze profiteerde al enorm van het feit dat haar moeder een beroemde actrice is, dus het lijkt extra duister dat ze haar best zou doen om een rol van haar beste vriend te krijgen.

P altrow heeft ontkend dat dit is wat er heeft plaatsgevonden, en of het dat deed of niet, het nieuws over de breuk tussen deze twee deed in een mum van tijd de ronde. Zo was een van de beroemdste duo's in Hollywood niet meer. Het verraste mensen zeker, vooral gezien het feit dat deze twee altijd samen waren.

Tijd zou alle wonden helen, maar was het genoeg om de zaken tussen Winona Ryder en Gwyneth P altrow te herstellen?

Waar ze nu staan

Zoals het er nu uitziet, staan deze twee nog steeds niet op goede voet. Ze bloeien allebei nog steeds in hun carrière, waarbij Ryder dingen op Stranger Things verjongt en P altrow in de MCU te zien is. Afgezien van professionele prestaties, lijkt het er niet op dat hier een einde aan komt.

Een tijdje terug nam P altrow op haar blog wat leek op Ryder te schieten. Ze geeft niet helemaal aan over wie het bericht ging, maar de meeste mensen leggen de stukjes snel genoeg in elkaar om aan te nemen dat het op Ryder was gericht.

Volgens P altrow: Vroeger had ik een 'frenemy' die, zoals later bleek, nogal vastbesloten was om me neer te halen. Deze persoon deed echt wat ze konden om me pijn te doen. Ik was diep van streek, ik was boos, ik was al die dingen die je voelt als je erachter komt dat iemand van wie je dacht dat je hem aardig vond, giftig en gevaarlijk was. Ik weerhield me ervan terug te vechten. Ik probeerde de hoofdweg te nemen. Maar op een dag hoorde ik dat er iets ongelukkigs en vernederends met deze persoon was gebeurd. En mijn reactie was diepe opluchting en…geluk. Daar ging de hoofdweg.”

Winona Ryder en Gwyneth P altrow waren al jaren vrienden, maar de breuk die in de jaren 90 tussen hen plaatsvond, duurt nog steeds voort. Misschien moeten we onze adem niet inhouden voor Ryder om naast P altrow in de MCU te zijn.

Aanbevolen: