Zijn Keanu Reeves en Winona Ryder in het geheim getrouwd?

Inhoudsopgave:

Zijn Keanu Reeves en Winona Ryder in het geheim getrouwd?
Zijn Keanu Reeves en Winona Ryder in het geheim getrouwd?
Anonim

Het is onmogelijk om een mens te vinden die vergelijkbaar is met Keanu Reeves. Afgezien van zijn acteerprestaties, is hij een van de meest inspirerende mensen op aarde. Ondanks al zijn succes en rijkdom, heeft hij een nederige mentaliteit behouden en dat is nooit veranderd of afgeweken.

Zijn liefdesleven is altijd een beetje een mysterie geweest, omdat hij zijn persoonlijke leven op een laag pitje houdt. Recentelijk wierp hij echter enig licht op een eerdere relatie, een met Winona Ryder. De twee hebben wederzijdse bewondering voor elkaar en in 1992 klikte het echt op de set van 'Dracula'. Wat fans zich misschien niet realiseerden, is dat een bepaalde scène in de film volledig authentiek was, waardoor beide sterren geloofden dat ze in het echte leven echt getrouwd zijn.

Keanu Reeves werd aan flarden gescheurd voor zijn optreden in Dracula

Zowel Keanu als Winona verschenen in 1992 naast elkaar in de film 'Dracula'. Gezien hun cv, zouden de meesten aannemen dat zo'n film zou gedijen met de twee in de schijnwerpers, maar volgens de recensies, het was precies het tegenovergestelde.

In het bijzonder werd Keanu Reeves bekritiseerd vanwege zijn Engelse accent in de film. Naast EW haalde Francis Ford Coppola herinneringen op aan Keanu's strijd tijdens de film.

''We wisten dat het moeilijk voor hem was om een Engels accent te beïnvloeden. Hij probeerde zo hard. Dat was eigenlijk het probleem - hij wilde het perfect doen en toen hij het perfect probeerde te doen, kwam het als hoogdravend over. Ik probeerde hem er gewoon mee te laten ontspannen en het niet zo kieskeurig te doen. Dus misschien was ik niet zo kritisch over hem, maar dat komt omdat ik hem persoonlijk zo leuk vind. Tot op de dag van vandaag is hij een prins in mijn ogen."

Er wordt ook gezegd dat Reeves volledig uitgeput op de set arriveerde, nadat hij net een film had opgenomen. Ondanks zijn tekortkomingen waardeerde Ford Coppolla zijn toewijding achter de schermen.

''Ik weet dat de critici hem problemen gaven met het accent. Maar van alle jonge mensen die ik in de filmindustrie heb ontmoet, is hij zo vertederend en oprecht, en een goed mens en een genereus persoon, en ik ben blij dat ik dat heb leren kennen. Hij is de aardigste persoon die je ooit zult willen ontmoeten."

Het was niet allemaal slecht voor Keanu, gezien het recente nieuws, zou hij tijdens zijn tijd in de film echt aan de haak kunnen slaan.

Ryder en Reeves zijn in de film getrouwd met een echte priester

Natuurlijk, Reeves worstelde met een Engels ongeval en het was niet zijn meest memorabele werk, maar hij zou er iets veel beters voor terug kunnen krijgen… een bruiloft.

Volgens Keanu was de ceremonie zo echt als maar kan, met een echte priester, allemaal onder de ogen van God.

"We hebben een hele huwelijksceremonie gedaan met echte priesters", zei Reeves in een Esquire-video. "Winona zegt dat we [getrouwd] zijn. Coppola zegt dat we dat zijn. Dus ik denk dat we getrouwd zijn… onder de ogen van God."

Ryder herhaalde hetzelfde sentiment in 2018 terwijl de twee 'Bestemmingsbruiloft' promootten.

''In die scène gebruikte Francis [Ford Coppola] een echte Roemeense priester,' zei ze. 'We schoten de meester neer en hij deed het hele ding. Dus ik denk dat we getrouwd zijn."

We laten dat aan ieders verbeelding over, of de twee echt getrouwd zijn of niet. Wat we wel zeker weten, is dat de celebs dicht bij elkaar groeiden tijdens hun tijd op de set. Ryder herinnert zich zelfs een keer dat Reeves voor haar opkwam.

Reeves wees een van Coppola's harde verzoeken af

Alle regisseurs hebben hun eigen aanpak als het gaat om het leiden van de acteurs en actrices op de set. Voor Coppola vereiste de scène dat Ryder moest huilen, daarom wilde hij dat de jongens in de film Ryder hard bashen, om de tranen een beetje authentieker te laten lijken.

Ondanks zijn verzoek wees Reeves de tactiek af, zoals Ryder samen met Indie Wire uiteenzette.

"Om het in context te plaatsen, ik zou moeten huilen", zei Ryder. "Letterlijk, Richard E. Grant, Anthony Hopkins, Keanu [Reeves] … Francis probeerde ze allemaal dingen te laten schreeuwen waarvan ik zou moeten huilen. Maar Keanu niet, Anthony niet. Het werkte gewoon niet. Ik was, zoals, echt? Het deed eigenlijk het tegenovergestelde.”

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Keanu het afwees. Bovendien wordt er gezegd dat Ryder en Coppola erin slaagden de situatie te doorstaan, ondanks de onhandigheid van diezelfde dag.

Hé, misschien is Reeves toch echt haar man…

Aanbevolen: