Speelt Ozzy Osbourne favorieten met zijn kinderen?

Inhoudsopgave:

Speelt Ozzy Osbourne favorieten met zijn kinderen?
Speelt Ozzy Osbourne favorieten met zijn kinderen?
Anonim

In de jaren zeventig werd Ozzy Osbourne bekend in de muziekscene als de leadzanger van de heavy metalband Black Sabbath. In 1979 bevond Ozzy zich aan de buitenkant van de band en keek naar binnen vanwege ernstige drugs- en alcoholproblemen. De zanger vocht door die demonen om een enorm succesvolle solocarrière op te bouwen en bracht 11 studioalbums uit, waarvan de eerste zeven allemaal multi-platina werden in de VS.

Met een totale albumverkoop van zijn werk van meer dan $ 100 miljoen, zou het geen verrassing moeten zijn dat deze inwoner van Birmingham liefkozend bekend staat als de Godfather of Heavy Metal. En toch slaagde de iconische rockster er nog steeds in om een gezin (of twee) te stichten. Hoewel hij meerdere spraakmakende relaties heeft met zijn kinderen, vragen fans zich af of Ozzy niet zo stiekem favorieten speelt…

Ozzy Osbourne's Love Life

Het was rond 1971 toen Ozzy zijn toekomstige vrouw, Sharon Arden, zou ontmoeten. Na het verrassende succes van hun eerste album, overwoog Black Sabbath om haar vader, Don Arden, in dienst te nemen als hun nieuwe manager.

Als gevolg daarvan trad Sharon op als de receptioniste van Don. Ozzy geeft toe dat ze zich meteen tot haar aangetrokken voelde, maar ging ervan uit dat ze waarschijnlijk dacht dat hij gek was. Hoewel hun relatie op dit moment strikt professioneel was, heeft Ozzy consequent verklaard dat het beste aan het kiezen van Don als hun manager was om Sharon zo regelmatig te zien. Maar het was niet meteen de bedoeling voor deze twee.

De zangeres trouwde eerst met een andere vrouw genaamd Thelma Riley, die hij ontmoette in een nachtclub in Birmingham genaamd The Rum Runner, waar ze werkte.

De twee trouwden kort daarna en kregen twee kinderen, Jessica en Louis. Ozzy adopteerde ook Thelma's zoon Elliot. De zanger zou later naar dit huwelijk verwijzen als een verschrikkelijke fout.

Zijn problemen met drugsgebruik, in combinatie met zijn frequente afwezigheid tijdens het toeren, eisten zijn tol van zijn gezin. In God Bless Ozzy Osbourne geeft de ster toe dat hij zich niet herinnert wanneer Jessica of Louis werden geboren.

Tragisch verlies van bandlid

Op 19 maart 1982, tijdens een tour ter ondersteuning van Diary of a Madman, een licht vliegtuig bestuurd door Andrew Aycock, en twee leden van Ozzy's band, gitarist Randy Rhoads en kostuum- en make-upontwerper, Rachel Youngblood, crashte tijdens het uitvoeren van lage passen over de tourbus van de band.

De linkervleugel van het vliegtuig beknelde de bus, waardoor het vliegtuig tegen een boom botste en neerstortte in de garage van een nabijgelegen herenhuis, waarbij iedereen aan boord omkwam. Toen hij de gruwelijke dood van zijn goede vrienden en collega's uit de eerste hand meemaakte, raakte Ozzy in een diepe depressie.

Ondanks de tragedie kwam er een lichtstraal in zijn leven toen hij en Sharon op 4 juli 1982 trouwden. De twee hebben drie kinderen: Aimee, Kelly en Jack. Het paar koos 4 juli als hun trouwdatum, zodat Ozzy hun verjaardag nooit zou vergeten.

Ozzy Osbourne's Children

Vanaf het eerste huwelijk heeft de zanger drie kinderen. Er is een stiefzoon Elliot, die werd geboren in 1966 en momenteel gitarist is.

Een dochter Jessica werd in 1972 geboren en zij is Ozzy's eerste biologische kind. Ze is een zeer creatieve en begaafde persoon, die werkt als actrice en regisseur.

Een zoon Louis werd in 1975 verwelkomd en net als zijn vader is hij ook muzikant. Daarnaast is hij eigenaar van All Night Artists. Hij is getrouwd sinds 2002.

Met de tweede vrouw, Sharon, heeft de beroemdheid vier kinderen. Hun eerste gemeenschappelijke kind, een dochter Aimee, werd in 1983 ter wereld gebracht. Ze is een muzikant en een actrice.

Een zoon Robert, geboren in 1983, is een geadopteerd kind. Hij werd opgevoed door zijn biologische moeder, Reagan Erin Marcato, die Sharons vriend was. Toen kreeg Reagan de diagnose kanker en Sharon beloofde haar om voor Robert te zorgen, en dat is precies wat ze deed.

Een dochter Kelly werd in 1984 verwelkomd en ze bouwt een carrière op in de muziekwereld. Daarnaast was ze jurylid van vele tv-shows, zoals Australia's Got Talent en anderen.

Het jongste kind in een gezin is een zoon, Jack, die in 1985 een geweldige toevoeging aan het gezin werd. Ook al heeft hij multiple sclerose, hij leidt een normaal leven en doet het geweldig. Hij is een fitness- en reisverslaggever en een gelukkige vader van twee kinderen in een huwelijk met Lisa Stelly.

Speelt Ozzy Osbourne favorieten met zijn kinderen?

Ozzy Osbourne was verslaafd aan drugs en alcohol en was altijd van huis. Daarom konden zelfs zijn kinderen hem niet zien als een goede en zorgzame vader. Toch lijkt het erop dat Ozzy een goede relatie heeft met zijn zoon Jack.

Jack Osbourne kreeg wereldwijde bekendheid en erkenning door zijn rol in de realityserie van The Osbournes. Daarna lanceerde hij zijn eigen shows genaamd Haunted Highway en Adrenaline Junkie. Daarnaast probeerde hij ook zijn hand in acteren en is hij te zien in televisieprojecten als Silent Life, New York Minute, enz.

Ozzy is altijd heel close geweest met zijn zoon. Hij zei zelfs dat Jack als inspiratie diende voor het nummer My Little Man. Jack worstelde als tiener met een alcohol- en drugsverslaving. Hij lijkt het enige kind te zijn dat de eenzaamheid achter de verslavingen van zijn vader echt begrijpt. Om deze reden heeft hij een speciaal plekje in Ozzy's hart gekregen.

Aanbevolen: