Demi Lovato aangevallen door Piers Morgan vanwege niet-binaire status

Inhoudsopgave:

Demi Lovato aangevallen door Piers Morgan vanwege niet-binaire status
Demi Lovato aangevallen door Piers Morgan vanwege niet-binaire status
Anonim

Demi Lovato kwam zojuist met een zeer persoonlijke aankondiging, waarin ze dapper aan de wereld verklaarde dat de zanger zich nu identificeert als niet-binair en wil dat er naar verwezen wordt met de voornaamwoorden hen en zij.

Piers Morgan besloot dat dit niet-zo-toevallig de beste tijd zou zijn om Lovato's naam indirect te besmeuren, maar plaatste een wild sarcastische Tweet die fans in de armen heeft.

Hij gebruikte woorden als 'vervelend' en 'aandacht vragend' en minimaliseerde Lovato's ervaring. Terwijl Morgan de niet-binaire definitie die Lovato heeft aangenomen trollde, richtten fans zijn haat opnieuw op en gooiden het hem meteen terug.

Piers Morgan richt zich op Lovato

Piers Morgan staat er zeker om bekend dat ze anderen haat wanneer ze een aangrijpend standpunt inneemt tegen het perspectief van iemand anders. Zijn hatelijke, kwetsende berichten komen niet als een verrassing wanneer hij een beroemdheid als doelwit heeft. De wereld raakte eraan gewend toen hij mikte op Meghan Markle en vervolgens de premier ging trollen en een hele reeks andere beroemdheden waarmee hij het oneens was.

Deze keer is zijn aanval echter een tweesnijdend zwaard. Hij heeft uitgehaald naar Demi Lovato, en door dit te doen met de woorden die hij deed, sloeg hij ook gewoon een hele gemeenschap van mensen die zich identificeren als niet-binair.

Morgan lanceerde de spot door te zeggen; "Enig persoonlijk nieuws: ik ben er trots op je te laten weten dat ik me identificeer als een irritante beroemdheid die aandacht zoekt. Dit is het resultaat van veel zelfreflectie, maar het is mijn waarheid en doorleefde ervaring."

Fans nemen wraak

Mensen waren niet onder de indruk van Morgan's harteloze trollen op Lovato. Iemand schreef; "Als je op @ddlovato slaat, kom je nergens. respecteer de keuzes van mensen. raad jij maar wie aandacht nodig heeft en er een zoekt. we steunen Demi."

Eén man was erg beschermend over de moed die Lovato gebruikte om als niet-binair uit de kast te komen. Hij schreef; "Waarom voelde jij, een man van middelbare leeftijd die inmiddels beter had moeten leren, de behoefte om iemand die met zijn identiteit worstelt en eindelijk rust heeft gevonden, gewoon even aan te vallen? Wat win je behalve instemmende knikjes van andere boze oudere mannen?"

Een andere bezorgde fan schreef; "Dit soort tweets maken het moeilijker voor mensen om uit de kast te komen. Deze spottend liefdeloze parodie van mensen die uit de kast komen als LHBT+ is schadelijk. Dat alles wat je doet om aandacht te vragen, betekent niet dat het voor iedereen geldt."

Een andere persoon sloeg terug met; "Piers, gaat het wel? Gaat het goed? Omdat je duidelijk niet gelukkig bent om te praten over iemand die ZO gelukkig is in zichzelf en jij duidelijk niet… plus ik begrijp niet waarom Demi's identiteit zo veel invloed op je heeft? Zoals verder gaan, we weten dat je ze niet leuk vindt, " en een ander zei; "Piers, iedereen identificeert je zo. Ik bedoel, geen "beroemdheid", maar "vervelend" en "aandacht vragend" zijn het eens met de overgrote meerderheid.

Eén persoon zette Morgan zelfs terug op zijn pad door te zeggen; "verwijder gewoon het "celebrity"-gedeelte, want je bent er niet een."

Aanbevolen: