The Bachelorette: Rachel's 10 beste outfits in seizoen 13

Inhoudsopgave:

The Bachelorette: Rachel's 10 beste outfits in seizoen 13
The Bachelorette: Rachel's 10 beste outfits in seizoen 13
Anonim

Fans van The Bachelor en The Bachelorette-franchise ontmoetten Rachel Lynn Lindsay Abasolo voor het eerst in seizoen eenentwintig van The Bachelor, waar ze probeerde het hart te winnen van softwareverkoper Nick Viall. Het lukte haar niet om de man te scoren, maar later scoorde ze wel een plek met in de hoofdrol als de eerste Afro-Amerikaanse vrijgezellin.

Rachel verblindde de mannen die haar het hof maakten met haar verbluffende uiterlijk, haar charismatische charme en pure intelligentie (onze meid is helemaal Huis Ravenklauw.) Het was voor iedereen duidelijk dat deze dame een totale vangst was. Rachel verscheen elke week op televisieschermen terwijl ze probeerde het aantal geschikte mannen te beperken tot slechts één liefde van haar leven. We moeten zeggen; dat deed ze zeker in stijl. Bekijk de tien beste outfits die we Rachel Lindsay zagen dragen tijdens haar seizoen van The Bachelorette.

10 Geen verrassing dat ze in de finale een jurk van Randi Rahm wiegde

Afbeelding
Afbeelding

Rachel Lindsay had tijdens haar seizoen zeker een go-to-ontwerper als The Bachelorette, en het was een vrouw met de naam Randi Rahm. Elk kledingstuk van haar waarmee Rachel haar lichaam sierde, leek speciaal voor haar gemaakt. Praten over passen als een handschoen.

Een van de meest verbluffende jurken die we Lindsay-rock zagen, was de met kralen bedekte, zilveren jurk tot op de grond die ze droeg naar haar finale. Toen haar stylist Cory de aangepaste jurk zag, wist hij dat het de avond was voor een huwelijksaanzoek.

9 Rood is zeker haar kleur

Afbeelding
Afbeelding

We hebben Rachel bij verschillende gelegenheden de kleur rood zien dragen en de kleur staat haar in alle opzichten goed. Onze favoriete rode outfit was degene die ze droeg naar de laatste rozenceremonie. Ja, deze outfit maakt de lijst met de beste looks voor een rozenceremonie.

Hoewel de kleur trouw bleef aan haar kernstijl, heeft de jurk lange, gedurfde mouwen en was het materiaal vloeiend en losjes. We waren er behoorlijk aan gewend geraakt om Rachel in strakkere jurken te zien, dus dit was een leuke en andere keuze voor de mooie dame die op zoek was naar liefde.

8 Body Baring Marchesa

Afbeelding
Afbeelding

In de "Men Tell All"-aflevering waarin Rachel verscheen, werden haar rondingen op grote schaal getoond zodat de wereld ze kon zien. Het was alsof ze een bericht stuurde naar elke heer die er niet in slaagde haar man te zijn.

De body-hugging strapless mini werd aangevuld met een paar torenhoge Stuart Weitzman-hakken en glitterende Dena Kemp-sieraden. Zoals gewoonlijk was Rachels beste accessoire bij de outfit haar elektrische glimlach en perfecte huidskleur.

7 Casual In Madison

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel we Rachel vaak tot in de puntjes gekleed zagen tijdens rozenceremonies en avondafspraakjes met de kerels, heeft ze ook een uitstekende stijl tijdens informele activiteiten overdag. Hier hangt ze rond in Madison, Wisconsin, met een voormalige toekomstige vlam, Peter.

Het paar werd gezellig tijdens een tweeling in grijs terwijl ze de bezienswaardigheden van de stad en de bezienswaardigheden van elkaar in zich opnemen. Bekijk Rachels armtoon. Het meisje heeft klasse, slimheid en een ongelooflijk lichaam.

6 Helemaal wit en helemaal vliegen

Afbeelding
Afbeelding

Toen Rachel Lindsay op haar horloge-shopping date met Bryan ging, zorgde ze ervoor dat ze haar glamoureuze outfit coördineerde met de glamoureuze Bentley die het paar meenam voor een ritje.

De Tibi-coltrui en wijd uitlopende Rami Brook-broek die Rachel droeg, creëerden een strakke, monochrome look voor de dame op zoek naar liefde. Ze is absolute perfectie in deze outfit, en te oordelen naar de blik op haar gezicht, weet ze het zeker.

5 Ze schitterde in dit paillettennummer

Afbeelding
Afbeelding

Rachel Lindsay verbaasde zich tijdens niet één, maar twee laatste rozenceremonies en beide jurken die ze droeg naar het veelbelovende evenement waren op punt. Deze blush-gekleurde omslagdoek met pailletten, met de hoge split, liet de laatste kerels watertanden.

Wat Rachel ook draagt, ze zorgt er altijd voor dat het tonen van de huid in evenwicht is met het bedekken. Lindsay is de perfecte combinatie van zwoel en classy. Deze jurk van Randi Rahm is het perfecte voorbeeld van het bereiken van deze look.

4 Ze is slecht in het zwart

Afbeelding
Afbeelding

Net als de kleur rood, is zwart een veel voorkomende tint die we Rachel vaak zien dragen. Hier bewijst ze dat ze zwart funky kan maken door een Mackage leren minirok te combineren met een trui met lange mouwen en overknee laarzen van Sam Edelman.

Ze kan ook zwart nemen en er een gala-affaire van maken. Bekijk de gewaagde split op deze tweede jurk! Dit was een gewaagde keuze, maar met de bontomslag en lange rok is het een goddelijke keuze in avondkleding.

3 Deze jas van Phillip Lim is alles

Afbeelding
Afbeelding

Fans raakten er behoorlijk aan gewend om Rachel zo ongeveer alles te zien rocken van ontwerper Randi Rahm. Of deze vrijgezellin nu gestyled moest worden voor een rozenceremonie of een een-op-een date met een van de jongens, de modemagnaat was absoluut Lindsay's go-to-person.

Voor een een-op-een date met Dean combineerde Lindsay een casual tanktop en zwarte Paige-jeans met een ongelooflijk bomberjack van Phillip Lim. We houden van het contact van gedempte broek en shirt met een funky, kleurrijke jas, en we wedden dat Dean er ook van hield.

2 Het meisje meent het in deze Saylor Mini

Afbeelding
Afbeelding

Lindsay speelde niet toen ze dit kleine veternummer van Saylor aantrok. Ze zag er zo uit toen ze Peter (en Copper de hond) het hof maakte op hun een-op-een date.

We zijn er zeker van dat ze zowel de tong van Peter als Copper liet kwispelen toen ze slenterde in het kleine lavendelkleurige kunstwerk. Ze channelt haar innerlijke Kerry Washington met de houding en no-nonsense look hier. Kunnen we gewoon zeggen dat Olivia Pope komt!

1 Back In Black With A Vengeance

Afbeelding
Afbeelding

Misschien is het de blik op haar gezicht of de felle houding, maar Rachel in dit ongelooflijke avondnummer is alles. Van de gouden accenten op de jurk tot de bontjas tot aan de hakken van Rachel Zoe doen ons denken dat deze look haar absoluut meest show-stop-look is.

De juwelen van Suzanne Kala maakten het ensemble echt af, en met deze outfit begon de hele reality-tv-wereld Rachel Lindsay te zien als meer dan alleen een vrijgezellin op zoek naar liefde. Ze begonnen haar te zien als een echte stijlzetter.

Aanbevolen: