Sydney Sweeney's 10 beste Instagram-outfits

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney's 10 beste Instagram-outfits
Sydney Sweeney's 10 beste Instagram-outfits
Anonim

Sydney Sweeney is een actrice die onlangs populair werd dankzij haar rollen in Euphoria van HBO en in The Handmaid's Tale van Hulu. Sydney is een ongelooflijk getalenteerde actrice, die al een enorme impact heeft gehad op de entertainmentindustrie. Haar grote aanhang op sociale media is daar al het bewijs van.

Haar Instagram-account staat vol met foto's van haar dagelijks leven, foto's van achter de schermen van de set van de shows waaraan ze werkt, en foto's die haar geweldige gevoel voor stijl laten zien. Blijf lezen om 10 van Sydney Sweeney's beste Instagram-outfits te zien die zeker iedereen zullen inspireren.

10 Satijnen jurk

Sydney plaatste deze foto op haar Instagram en pronkte met een van de meest veelzijdige kledingstukken op haar sociale-mediapagina. Op de foto is Sydney te zien in een mini-jurk van satijn.

De jurk is een gebroken witte, soort crème kleur met een split op de dij. De detaillering van de jurk maakt het echter niet zo eenvoudig met bandjes die aan de zijkanten kruisen, wat een leuk element toevoegt aan deze verder klassieke jurk die op zoveel manieren kan worden gestyled.

9 Jurk met bloemen

Deze foto op de Instagram van Sydney toont een van haar beste vakantielooks. Op de foto is Sydney te zien, poserend voor de camera terwijl hij op vakantie is in Italië. Ze draagt een badpak onder de schattige katoenen jurk met bloemenpatroon.

De jurk is licht, zwierig en is perfect voor het warme weer waarvan ze op de foto lijkt te genieten. De dunne bandjes op de jurk zijn ideaal als badpak-cover-up, omdat de bandjes van het badpak nog zichtbaar zijn.

8 Bijpassende handschoenen

Sydney plaatste deze foto's op haar Instagram-pagina, met een van haar meest iconische looks tot nu toe. Op de foto's is Sydney te zien met een outfit die lijkt te zijn geïnspireerd op de jaren 60, aangezien het kapsel dat ze draagt, de kleding en de schoenen allemaal populaire stijlen uit die tijd weerspiegelen.

De jurk is een print met een roze patroon in combinatie met bijpassende handschoenen die erg jaren 60-achtig zijn. De witte schoenen zijn een leuke touch, en het gezwollen half-omhoog, half-omlaag kapsel brengt het hele fashion statement samen.

7 Buurmeisje

Deze outfit op Sydney's Instagram is een van de meest casual looks op haar pagina. De foto toont Sydney zittend op het bed van een rode vrachtwagen, poserend met gekruiste benen. Haar outfit is eenvoudig, maar de sportieve stukken werken heel goed samen.

Ze combineerde een effen, witte crop-top met een rode korte broek met hoge taille en rode en witte strepen langs de korte broek. De outfit werd ook gecombineerd met een paar blauwe Nike platform sneakers en een zonnebril met een klein montuur.

6 Euforie

Sydney speelt Cassie op HBO's Euphoria, en haar personage draagt constant modieuze ensembles, samen met de rest van de cast. Deze foto die op Instagram van Sydney is gepost, toont een van die outfits uit de iconische Halloween-aflevering.

In de aflevering verkleedde het personage van Sydney zich als Alabama uit True Romance, met de geweldige outfit die op deze foto te zien is. Sydney's Instagram-foto pronkt met het kostuum, met de blauwe bh-top en riem, gecombineerd met de perfecte rok en laarzen.

5 Versace

Deze look van Sydney is een duidelijke showcase van het high fashion merk Versace. Op deze foto toont Sydney verschillende Versace-stukken. De foto pronkt met een outfit die klassiek is, maar met een vleugje speelsheid.

Ze wordt gezien met een rood-zwarte blazer met gingham-ruit die oversized is en strak in de taille met een opvallende, dikke, zwarte riem met gouden details. Deze leuke look is compleet met de toevoeging van een zwarte hoofdband en is gewoonweg prachtig.

4 Overall

Sydney pronkte met een eenvoudige outfit op deze Instagram-foto en beweerde in haar bijschrift dat de overall die ze op de foto draagt, haar favoriet is.

Deze spiegelselfie toont haar schattige outfit, die bestaat uit een zwarte, lange overall met een scheur bij de knie, en een jagersgroene sportbeha of badpaktop die aan weerszijden gestrikt kan worden. Deze outfit is gemakkelijk in elkaar te zetten en vrij moeiteloos.

3 Denimset

De schattige foto die hier wordt getoond, toont een samenhangende look. Sydney plaatste deze foto op haar Instagram met het bijschrift, "4 outfitwisselingen op één dag voor de pers compleet", onthullend dat deze outfit haar vierde van de dag was.

Ze heeft het beste zeker voor het laatst bewaard, want deze bijpassende denimset is perfect. De kleurrijke denimset bestaat uit een spijkerjasje en minirok, perfect gecombineerd met een paar witte sneakers.

2 Winterjas

Deze foto toont een prachtige outfit die Sydney heeft samengesteld voor koud weer in Toronto, maar ze poseerde voor de foto terwijl ze nog in het zonnige Los Angeles was, wat er grappig uitziet. Deze outfit is echter prachtig.

Het ensemble pronkt met verschillende lagen, waaronder een witte trui en een grijze sjaal. De echte ster van dit modestatement is echter de marineblauwe jas die Sydney op de foto draagt, met prachtige bontdetails en grote, gouden knopen.

1 Lichtroze

Dit Instagram-bericht bevat meerdere foto's van een van Sydney's beste outfits op haar profiel. De foto's laten haar outfit zien, die zich richt op een mooie lichtroze tint.

Deze outfit combineert verfijning met jeugdigheid, aangezien Sydney een witte short met hoge taille combineerde met een bijpassend lichtroze cropped overhemd en blazer. De blazer is een klein detail maar is met de gouden details en unieke stof het statement piece van deze vintage look outfit.

Aanbevolen: