Alles wat we weten over de zwangerschap van Katy Perry (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de zwangerschap van Katy Perry (tot nu toe)
Alles wat we weten over de zwangerschap van Katy Perry (tot nu toe)
Anonim

Een van de meest opwindende nieuwsevenementen van 2020 is de zwangerschap van Katy Perry! Dit jaar was doorzeefd met verschillende problemen, waaronder een wereldwijde pandemie. maar met de zwangerschap van Katy Perry in het achterhoofd, is er eindelijk iets voor mensen om echt enthousiast over te worden. Katy Perry bracht in 2008 het nummer "I Kissed a Girl" uit en het zette haar op de kaart. Het nummer was zo scherp en pakkend dat iedereen wilde weten wie Katy Perry was.

In de jaren die volgden, bleef Katy Perry geweldige muziek uitbrengen. Nu Katy Perry zwanger is, heeft ze geen tekenen van vertraging getoond als het gaat om het maken van geweldige muziek voor haar fans. Katy Perry zal zeer binnenkort bevallen van haar dochter! Dit is wat we tot nu toe weten over haar zwangerschap.

10 Katy Perry onthulde haar zwangerschap in de muziekvideo voor 'Never Worn White'

Toen Katy Perry zwanger raakte, kwam de wereld er niet meteen achter. Katy Perry besloot haar zwangerschap te onthullen in een videoclip! Wanneer celebs hun zwangerschap onthullen in muziekvideo's, is dat een super stijlvolle en lieve manier om dat te doen.

Katy Perry wist precies wat ze deed toen ze haar videoclip voor de single 'Never Worn White' opnam. In de videoclip onthulde ze haar babybuil! Toen haar fans dit voor het eerst zagen, werden ze behoorlijk gek op sociale media. Iedereen stuurde haar opmerkingen om haar te feliciteren.

9 Katy Perry's bijnaam voor haar ongeboren dochter? BabyCat

Katy Perry heeft een schattige bijnaam voor haar ongeboren dochter. Omdat de fans van Katy Perry als KatyCats worden beschouwd, is de bijnaam die ze heeft voor haar ongeboren dochter BabyCat. Ze verwees naar haar ongeboren dochter met deze bijnaam op sociale media en veel mensen vonden het absoluut schattig!

Nu de wereld weet wat de bijnaam van Katy Perry is voor haar ongeboren dochter, is iedereen veel nieuwsgieriger om erachter te komen wat de echte naam is die ze op de geboorteakte gaat gebruiken!

8 Katy Perry draagt pepperspray voor extra bescherming tijdens haar zwangerschap als ze uitgaat

Katy Perry weet dat het belangrijk is om veilig te blijven in deze moeilijke tijden. Het is duidelijk dat ze weet hoe belangrijk het is om een masker te dragen tijdens haar zwangerschap, nu de verspreiding van COVID-19 overal in de Verenigde Staten plaatsvindt.

Iets anders dat Katy Perry haar bescherming draagt? Pepperspray. Ze draagt pepperspray om haar nek om haar te beschermen als ze alleen boodschappen doet. Pepperspray is een slim wapen om te gebruiken tegen een aanvaller of crimineel.

7 Katy Perry was van plan om te trouwen terwijl ze zwanger was, maar COVID-19 vertraagde de plannen

Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd en waren van plan om te trouwen terwijl ze zwanger was. Ze vond het absoluut niet erg om met een babybuil door het gangpad te lopen! Helaas liepen haar trouwplannen vertraging op door COVID-19. Als COVID-19 er niet was geweest, zou Katy Perry door het gangpad zijn gelopen en al de vrouw van Orlando Bloom zijn geworden.

Het feit dat ze niet officieel getrouwd zijn, heeft niet echt invloed op hoe serieus en stabiel hun relatie is. Ze hebben niet per se een stuk papier van de overheid nodig om hun liefde voor elkaar te bewijzen, maar zodra COVID-19 opklaart, kunnen ze hun trouwplannen uitvoeren.

6 Katy Perry voelt zich zwanger tijdens een pandemie is een emotionele achtbaan

Voor Katy Perry was zwanger zijn tijdens deze pandemie moeilijk. Ze zei: "Elke dag veranderen je opties, en je weet niet wat wat is. Vooral zwanger zijn in een pandemie … Het is een emotionele achtbaan."Iedereen die in deze periode een zwangerschap doormaakt, kan zich waarschijnlijk inleven in de gevoelens van Katy Perry.

Zwanger zijn in het algemeen is gevuld met zijn eigen uitdagingen en worstelingen. Zwanger zijn tijdens een pandemie maakt de dingen veel stressvoller en zelfs eng. Niemand wil het gevoel hebben dat ze in een emotionele achtbaan zitten.

5 Katy Perry toonde haar zwangerschap opnieuw in de muziekvideo voor 'Daisies'

Katy Perry heeft haar zwangerschap misschien onthuld in de muziekvideo voor 'Never Worn White', maar ze liet haar zwangerschap opnieuw zien in de muziekvideo voor 'Daisies'. Katy Perry ging volledig naakt voor deze muziekvideo, maar hield het uiterst artistiek en stijlvol. De beelden van haar verbinding met de natuur met haar baby in haar baarmoeder ziet er prachtig en majestueus uit.

De zonsondergangen, de watervallen en het groen in deze videoclip vallen allemaal op naast de natuurlijke schoonheid van Katy Perry. Zwangerschap staat haar goed en in deze muziekvideo stra alt ze absoluut.

4 Katy Perry's dochter wordt in augustus geboren

Katy Perry heeft onthuld dat haar dochter ergens in augustus zal worden geboren. De daadwerkelijke vervaldatum is niet bevestigd, maar Katy Perry heeft onthuld dat ze op 28 augustus nieuwe muziek zal uitbrengen en dat ze hoogstwaarschijnlijk zal bevallen voordat dat album wordt uitgebracht.

Nu hebben haar fans twee redenen om ongeduldig te zijn! Ze wachten op haar nieuwe album dat ongetwijfeld gevuld zal zijn met een aantal ongelooflijke liedjes en ze wachten ook op haar om haar eerstgeboren dochter te baren.

3 Katy Perry verborg haar zwangerschap al vroeg met grote portemonnees

Katy Perry onthulde dat ze haar zwangerschap al vroeg verborgen hield met grote portemonnees voordat ze bevestigde dat ze echt zwanger was. Het is duidelijk dat ze wilde dat haar zwangerschap iets zou betekenen! Ze wilde dat haar zwangerschap iets spannends, geweldigs en moois zou worden.

Het feit dat ze ervoor koos om haar zwangerschap te onthullen in de videoclip voor "Never Worn White" omvat het hele idee dat haar zwangerschapsaankondiging bedoeld was om een blijvende indruk achter te laten. Voordat die videoclip uitkwam, moest ze haar zwangerschap verbergen en grote portemonnees waren de beste optie voor haar.

2 Katy Perry is van plan om zich bij de kracht van werkende moeders aan te sluiten nadat ze is bevallen

Katy Perry is van plan om te blijven optreden nadat ze moeder is geworden. Ze zei: "Ik weet zeker dat het een niet-traditionele manier zal zijn, maar kijk, ik sluit me aan bij de kracht van werkende moeders die er zijn," bekende ze. “En dat is een heel sterke kracht. En ik hou van wat ik doe en het voelt niet als werk en het geeft me zoveel vreugde, dus ik wil gewoon doorgaan met die staat van vreugde.”

Katy Perry's optredens hebben haar fans altijd veel vreugde gebracht, dus wetende dat ze muziek zal blijven maken en optreden, zelfs nadat ze moeder is geworden, is opwindend om te weten.

1 Katy Perry's zwangerschap gebeurde niet bij een ongeluk

Toen Katy Perry werd gevraagd over zwanger worden, zei Katy Perry: "Nou, het was niet per ongeluk. Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik heb kunnen doen en bereiken en alle doelen die ik heb bereikt in staat om mijn lijst en dromen een beetje af te vinken, en het leven dat ik tot nu toe heb geleefd, en ik denk dat ik zojuist heb geprobeerd deze ruimte in mijn eigen leven te creëren waar ik mezelf niet te haveloos en graag… ruimte creëren om zoiets nieuws te laten gebeuren."

Haar zwangerschap kwam op het perfecte moment voor haar als individu. Ze is verloofd met de man van haar dromen, haar muziekcarrière bloeit en ze lijkt buitengewoon gelukkig te zijn.

Aanbevolen: