Netflix's 'Dating Around'-paren: waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

Netflix's 'Dating Around'-paren: waar zijn ze nu?
Netflix's 'Dating Around'-paren: waar zijn ze nu?
Anonim

Als het gaat om reality-tv-series, heeft Netflix behoorlijk goed werk geleverd met shows als Love Is Blind, dat individuen een platform biedt om het engagementproces te vergemakkelijken. En aangezien daten voor sommige mensen inspannend en bijna onmogelijk is gebleken, is het altijd een goed idee om mensen te helpen die worstelen om liefde te vinden.

Dating Around is een ander goed geïmplementeerd idee voor singles om uit te gaan in een pool van verschillende blind dates om te proberen die ene persoon te vinden die een tweede date verdient. Dit gaat gepaard met geflirt, mislukkingen met verschillende ongemakkelijke momenten en een reeks echte connecties.

Dating Around is een meer realistische datingshow met een soort traditionele stijl van romantiek. Drankjes en diner hielpen hen om diepere connecties op te bouwen, en omdat sommige deelnemers gemakkelijk te daten waren, waren ze snel in het vinden van een match om mee te nemen naar de tweede date. De meeste koppels zijn er echter niet in geslaagd om wederzijdse connecties te vinden sinds de show eindigde. Hieronder staan de koppels van de serie nu.

8 Luke en Victoria

Luke en Victoria zijn te zien in de eerste aflevering van de show. Luke is een heer met een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling die in de vastgoedsector werkt. Hij trekt veel vrouwen aan, maar neemt uiteindelijk genoegen met Victoria, een blonde schoonheid uit Massachusetts met een geweldig gevoel voor humor.

Na de tweede date suggereert het leven van de twee tortelduifjes op geen enkele manier dat ze een item werden. Toch blijven de twee vrienden. Er is geen foto op sociale media van hen samen en Luke heeft zijn fans alleen op de hoogte gebracht van zijn nieuwe baan.

7 Lex en Cory

Lex en Cory waren de onderwerpen van de derde aflevering van het eerste seizoen. Lex is een gevestigde ontwerper die bij zijn vrienden bekend staat als een harde werker met stijlvolle designeroutfits. Hij stelt zichzelf echter voor als een softie, wat gemengde reacties van Cory oproept, waardoor ze zich zorgen maakt.

De twee werden verliefd, maar ze kwamen er lange tijd niet uit. Volgens de huidige berichten op sociale media voor de twee is het duidelijk dat ze niet met elkaar aan het daten zijn.

6 Mila en Charlotte

In de laatste aflevering van het eerste seizoen werden fans vermaakt met een romantisch verhaal tussen Mila en Charlotte. Mila werkt als redactionele make-upartiest, goed genoeg om op Vogue te verschijnen, en Charlotte is een professionele feestorganisator. De twee banen zullen waarschijnlijk op elkaar aansluiten, dus het klikte vrij gemakkelijk tussen de twee.

De twee deelden zelfs een ijsje in de regen en sloten de show af met een kus, maar helaas zijn ze niet meer samen. Elk is verder gegaan met haar leven en carrière, en beiden hebben liefde gevonden bij een andere partner.

5 Justin en Ann

Het tweede seizoen van Dating Around begint met het verhaal van Justin en Ann. Zijn collega's beschreven Justin als een zorgeloze man die een goed vriendje zou zijn. In de show was hij een van de gemakkelijk te dateren deelnemers vanwege zijn aard en persoonlijkheid.

Omdat hij een probleemloze man was, verliepen zijn afspraakjes met de andere vrouwen, Barbara, Lilly, Ashley en Assata, ongelooflijk goed, maar hij koos Ann voor een tweede afspraakje. Sinds het seizoen was ingepakt, hebben de twee de ontwikkelingen van hun relatie niet bekendgemaakt. Ze volgen elkaar echter nog steeds op Instagram.

4 Ben en Alex

Ook, nooit op het gebied van daten, ging professor computerwetenschappen Ben met vijf vrouwen op pad om de liefde van zijn leven te vinden. Zijn persoonlijkheid maakte hem vertederend, waardoor hij een van de meest memorabele verhalen van het hele seizoen van Dating Around creëerde. Hij had een onvergetelijke tijd met Alex, waar hun gesprekken zowel diep als flirterig waren.

Sinds het einde van de show hebben de twee hun relatie nooit bekendgemaakt en vanwege hun inactiviteit op sociale-mediaplatforms is het moeilijk te zeggen of ze nog steeds samen zijn.

3 Deva en Maria

Na haar vijf blind dates voelde Deva zich sterk aangetrokken tot Maria, en zij is degene met wie ze genoegen nam.

Volgens Digital Spy hebben de twee geliefden nog steeds goede contacten, hoewel er geen bewijs is dat ze bleven daten. Afgezien van Maria's "like" op Deva's Instagram-post en het romantische fietsen dat de twee hadden, heeft het duo niet gecommuniceerd over het onderwerp dat ze samen zijn.

2 Heather en Ernesto

Van de vijf diners en borreldata die Heather doorging, waren er drie geweldig en zelfs meer dan je zou kunnen vragen. Filantroop Ernesto, ook een uitvoerend luchtvaartmaatschappijverkoper, kwam aan de top. De twee geliefden bleven elkaar zien, zelfs na de show.

Heather plaatste een video waarin te zien was dat ze bleven daten en beweerden een onmiskenbare connectie te hebben. Bovendien hebben de twee hun carrière voortgezet. Heather heeft haar baan als visagiste voortgezet en deelt zelfs wat ze doet op YouTube.

1 Demi en Zach

Demi's verschijning op Dating Around was gericht op het krijgen van een man die haar hart niet zou breken zoals haar vorige vriendjes hadden gedaan. Na haar vijf blind dates met vijf potentiële mannelijke kanshebbers, eindigde Demi met Zach als haar favoriet.

Helaas moest de geschiedenis zich herhalen, aangezien de twee er niet langer bij betrokken zijn, ondanks dat de relatie goed lijkt te verlopen in de serie. TheCinemaholic publiceerde een interview met Zach, die beweert dat ze uit elkaar zijn gegroeid en niet samen zijn. Ook is Demi verder gegaan met een andere man, wat aangeeft dat haar relatie met Zach op een dood spoor liep.

Aanbevolen: