De 10 beste realityshows van 2020

Inhoudsopgave:

De 10 beste realityshows van 2020
De 10 beste realityshows van 2020
Anonim

2020 was een jaar van reality-tv! Het lijkt erop dat reality-tv-programma's dit jaar beter en interessanter zijn geworden dan ooit tevoren. Het feit dat iedereen vanwege COVID-19 thuis opgesloten zit in quarantaine, is een groot deel van de reden waarom reality-tv zo floreert. Met iedereen die op zoek is naar de beste en meest interessante tv-programma's om naar te kijken, heeft reality-tv de kroon genomen als de meest interessante in de meest opwindende.

Netflix heeft geweldig werk geleverd door nieuwe reality-tv-shows uit te pompen waar kijkers van kunnen genieten, maar ze zijn niet het enige netwerk dat in deze richting beweegt. Veel van deze reality-tv-programma's richten zich op het onderwerp liefde, romantiek en daten, maar ze zijn allemaal enorm verschillend.

10 Liefde is blind

Afbeelding
Afbeelding

Love Is Blind is een originele reality-tv-show van Netflix die zich richt op mensen die echte en oprechte liefdesrelaties willen vinden. In plaats van zich zorgen te maken over hoe mensen er aan de buitenkant uitzien, maken de castleden van deze show zich zorgen over hoe iemands persoonlijkheid is boven alles.

In deze show praten deelnemers met elkaar in pods en proberen ze te zien met wie ze het meest compatibel zijn. Uiteindelijk vielen een paar van de koppels voor elkaar.

9 Juich

Afbeelding
Afbeelding

Het is gemakkelijk om gepassioneerd te raken door een sport als cheerleaden. Het vereist zoveel precisie en toewijding. Op Netflix' Cheer kunnen kijkers de cheerleaders van Navarro zien terwijl ze zich voorbereiden op een grote wedstrijd.

Spoiler alert hier, maar uiteindelijk wint het team de competitie waarvoor ze trainen. De hele show is buitengewoon spannend om te zien vanwege het feit dat de cheerleaders een aantal gekke stunts uitvoeren. Het is ook aanlokkelijk omdat leden van de cheerleaders hun eigen persoonlijke drama doormaken.

8 Celebrity Watch Party

Afbeelding
Afbeelding

Celebrity Watch Party is een interessante show om op af te stemmen. Het heeft een heel grappig en eenvoudig concept. Kijkers kunnen zien hoe beroemdheden reageren op tv-programma's en films. Als fans van Meghan Trainor bijvoorbeeld haar reactie op hilarische inhoud willen zien, kunnen ze deze show bekijken.

Het is grappig om beroemdheden te zien en hun verschillende reacties op popcultuurmedia. Soms zijn hun reacties niet altijd blij. Er zijn ook enkele emotionele momenten in deze show. Er lijkt een mooie balans te zijn tussen grappige en emotionele momenten in Celebrity Watch Party, waardoor het helemaal de moeite waard is.

7 Wraakgrap

Afbeelding
Afbeelding

Revenge Prank is weer een hilarische show om naar te kijken en dat komt omdat het allemaal draait om mensen die elkaar in de maling nemen. Toen Ashton Kutcher de show Punk'd startte, was het buitengewoon succesvol omdat iedereen het leuk vond om mensen te zien 'punken'… met andere woorden, het was grappig om te zien hoe beroemdheden in de maling werden genomen.

Op Revenge Prank kunnen Jersey Shore-fans die van Pauly D en Vinny houden, zien hoe ze slachtoffers van internetgrappen helpen wraak te nemen op hun vrienden en familieleden. Deze show is heel anders dan Jersey Shore, maar het is nog steeds geweldig om twee van de grappigste jongens van een van de grootste reality-tv-shows in de geschiedenis zo veel plezier te zien hebben.

6 Labour Of Love

Afbeelding
Afbeelding

Labor of Love is een datingspelshow met een grote wending. Het draait allemaal om een vrouw die zeker weet dat ze klaar is om een gezin te stichten. Helaas heeft ze haar perfecte match nog niet helemaal ontmoet. Ze neemt deel aan de show en krijgt hulp van de presentator van de show, Kristin Davis.

Ze ontmoet verschillende mannen die verschillende uitdagingen aangaan die hun opvoedings- en relatievaardigheden op de proef stellen, zodat ze een duidelijke beslissing kan nemen over met wie ze wil eindigen.

5 Verdieping Is Lava

Afbeelding
Afbeelding

Deze hilarische spelshow draait helemaal om competitie. Deelnemers aan de show moeten proberen door complexe en moeilijke hindernisbanen te komen zonder in de lava op de grond onder hen te vallen.

Het uiteindelijke doel is om het einde van de hindernisbaan te bereiken, maar er zijn verschillende valstrikken en hindernissen die hen in de weg staan. De eerste aflevering van deze show ging in première op 19 juni 2020 en het was zo succesvol dat fans waarschijnlijk de première van seizoen twee volgend jaar zullen kunnen zien.

4 Daten in de buurt

Afbeelding
Afbeelding

Dating Around is een van de nieuwe datingshows die de toon heeft veranderd als het gaat om reality-tv in 2020. In deze show kunnen kijkers zien hoe individuen voor het eerst op date gaan met nieuwe partners. De datums worden blindelings ingesteld, zodat ze vooraf geen foto te zien krijgen van wie ze ontmoeten.

Elk deel van de dag wordt vastgelegd op camera, inclusief de ongemakkelijke momenten. In sommige gevallen vinden er zelfs meningsverschillen plaats en worden datums vroegtijdig afgesneden. In andere gevallen kunnen twee mensen een diepere verbinding maken en samen tijd doorbrengen buiten het tv-programma om.

3 De cirkel

Afbeelding
Afbeelding

The Circle was een groot probleem toen het voor het eerst in januari 2020 in première ging. Deze reality-tv-show is buitengewoon komisch vanwege alle hilarische uitdagingen die plaatsvinden. Deelnemers moeten strijden om een geldprijs door sociaal contact te leggen met anderen via een systeem in sociale-mediastijl.

Ze moeten proberen te ontcijferen wie echt is en wie zich voordoet als iemand anders… Met andere woorden, ze moeten proberen te achterhalen wie in de competitie echt een meerval is. Tijdens het spelen van dit specifieke spel mogen de deelnemers elkaar niet persoonlijk zien. Ze kunnen alleen communiceren via hun online profielen.

2 Op de hoogte blijven van de Kardashians

Afbeelding
Afbeelding

Deze show is al jaren aan de gang en vertoont geen tekenen van binnenkort stoppen. De eerste helft van het 18e seizoen ging in première in april 2020 en de tweede helft van het seizoen gaat in première in september 2020.

Mensen waren tien jaar geleden geobsedeerd door de Kardashian-Jenner-clan en het succes van hun show bewijst dat mensen nog steeds volledig geobsedeerd zijn. 2020 is een gek jaar geweest voor de hele wereld, inclusief deze ultra-beroemde familie en hun nieuwste seizoen bewijst dat.

1 Te heet om te hanteren

Afbeelding
Afbeelding

To Hot to Handle zorgde voor veel opschudding toen het voor het eerst op Netflix in première ging. Het gaat over een groep enorm aantrekkelijke individuen die samen vastzitten in een prachtig, tropisch resort en die zich aan één strikte regel moeten houden… Ze mogen geen intimiteit met elkaar tonen.

Als de mensen in deze show besluiten een regel te overtreden, verliezen ze geld uit hun prijzengeld en creëren ze uiteindelijk drama met andere mensen in het resort. Het doel van deze show is voor iedereen om te leren hoe diepere en meer betekenisvolle verbindingen in relaties te vormen. Het is gemakkelijk om deze show in één keer te bingewatchen, omdat er maar negen afleveringen zijn.

Aanbevolen: