Wat Keanu Reeves echt is, volgens fans die hem hebben ontmoet

Inhoudsopgave:

Wat Keanu Reeves echt is, volgens fans die hem hebben ontmoet
Wat Keanu Reeves echt is, volgens fans die hem hebben ontmoet
Anonim

Er lijkt geen dag voorbij te gaan waarop Keanu Reeves niet wordt aangekondigd als een juweeltje. De John Wick-ster is berucht om zijn goede gedrag en legendarische verhalen. Hij heeft extravagante cadeaus gekocht voor zijn collega's, hij heeft een groot deel van zijn enorme vermogen aan liefdadigheid gedoneerd en hij is volkomen benaderbaar. Nu The Matrix Resurrexctions op 22 december in de bioscoop en HBO Mac verschijnt, delen nog meer mensen hun Keanu-verhalen.

In een recent interview met The Guardian verklaarde zelfs zijn tegenhanger van Matrix Resurrections, Carrie-Anne Moss, dat de geruchten over zijn vriendelijkheid waar zijn. Hoewel ze commentaar gaf op zijn ongelooflijke vermogen om te "luisteren". Natuurlijk is Carrie-Anne verre van de enige beroemdheid die heeft gesproken met het type man dat Keanu werkelijk is. Terwijl hij met Graham Norton sprak, prees Octavia Spencer ook Keanu, net als zijn soort vrouw, Winona Ryder. Maar hoe interessant het ook is om te horen wat beroemdheden denken, het is veel hartverwarmender om meer te weten te komen over Keanu's interacties met fans. Ze hebben tenslotte de neiging om meer te onthullen over de kwaliteit van het karakter van deze man. Laten we eens kijken…

Keanu Reeves maakt tijd om met zijn fans te praten en hem te leren kennen

Nadat The Guardian fans had opgeroepen om hun Keanu-verhalen in 2019 in te dienen, werd de publicatie overspoeld met bijdragen. Ze vertelden allemaal hoe cool Keanu eigenlijk is. Cool zijn is natuurlijk iets wat we verwachten van de acteur achter John Wick en Neo. Maar achter de coole façade schuilt geen vervalsing… alleen authenticiteit. Er zijn verschillende verhalen over Keanu die contact maakt met volslagen vreemden op straat en in bars.

"Ik was bijna bij mijn flatgebouw in NYC en Keanu liep naar me toe. Ik kijk naar hem en het registreerde wie hij was, hij glimlachte, zwaaide even en zei: 'Hé, hoe gaat het met je?' Het was een snel moment van verbinding, maar ik ben het nooit vergeten", zei een Twitter-gebruiker in 2019 tegen The Guardian.

Een barman voegde eraan toe dat hij dacht dat Keanu een van de "aardigste mensen" was die hij ooit heeft ontmoet. "We praatten ongeveer 30 minuten over gitaren, motorfietsen en whisky", zei de barman.

Er waren ook talloze verhalen over hoe gemakkelijk en vriendelijk Keanu is met servers en de mensen die werken aan de evenementen die hem eren. In tegenstelling tot veel beroemdheden die de rest van de wereld mijden, lijkt Keanu ze actief binnen te willen laten. Zelfs in tijden van stress, zoals toen zijn flirt van San Fran naar L. A. vroeg moest landen, praatte Keanu met zijn collega passagiers in plaats van alles te doen wat hij kon om verdere reisstress te vermijden en privé te ontsnappen. Uiteindelijk hielp hij velen van hen om naar huis te gaan en vermaakte hij hen tijdens de rit met het busje. Natuurlijk poseerde hij ook voor foto's, iets wat zijn fans zeggen dat hij altijd bereid is te doen.

Keanu Reeves' willekeurige daden van vriendelijkheid

We leven in een wereld waar we veel meer willekeurige daden van vriendelijkheid zouden kunnen gebruiken. Hoewel er veel goede dingen worden gedaan door mensen die aandacht zoeken, is er iets veel zinvoller wanneer deze momenten van vrijgevigheid spontaan en zonder veel nadenken plaatsvinden. Keanu is bij een aantal van deze gevallen betrokken geweest. Ze hebben onder meer rondhangen met een dakloze man in 1997. In plaats van hem alleen maar wat geld te geven en door te gaan, ging Keanu naast de man zitten en deelde wat eten en drinken met hem. Het moment werd pas op camera vastgelegd nadat een paar paparazzi voorbij reden.

Dan zijn er de kleine dingen, zoals Keanu's veelbesproken moment toen hij zijn stoel in de metro opgaf voor een oudere vrouw. Het moment werd stiekem vastgelegd door een fan die niet kon geloven dat de A-lijstacteur de metro in New York nam in plaats van een persoonlijke chauffeur te hebben.

Natuurlijk is dit slechts het topje van de ijsberg in termen van alle leuke dingen die Keanu heeft gedaan voor volslagen vreemden. Hoewel alle extravagante geschenken die hij aan zijn collega's heeft gegeven en het feit dat hij loonsverlagingen krijgt voor te realiseren projecten allemaal indrukwekkende verhalen zijn, verbleken ze in vergelijking met de dagelijkse vriendelijkheid die Keanu zijn fans en mensen toont die niet eens weet wie hij is. Het lijdt geen twijfel dat de manier waarop Keanu zich door deze gecompliceerde en rommelige wereld beweegt, iets is waar we allemaal van kunnen leren en dat we zouden moeten proberen te evenaren.

Aanbevolen: