Stephen Colbert en Chuck Schumer leiden Twitter-gebruikers af van Welcome Back NYC-concert

Stephen Colbert en Chuck Schumer leiden Twitter-gebruikers af van Welcome Back NYC-concert
Stephen Colbert en Chuck Schumer leiden Twitter-gebruikers af van Welcome Back NYC-concert
Anonim

Een virale video van de late night talkshowpresentator Stephen Colbert die backstage danst bij het Welcome Back NYC Concert, verscheen op 21 augustus op Twitter en sommige gebruikers hebben verrassende reacties.

In de video dansten Colbert en senator Chuck Schumer buiten achter de schermen, samen met andere leden van The Late Show met Stephen Colbert. Hoewel ze het allebei naar hun zin hebben, heeft Twitter de senator gevraagd om andere dingen te doen.

Schumer en Colbert woonden de afsluiting bij van een reeks optredens van een week in New York City. Tijdens het concert op zaterdag waren artiesten als Wyclef Jean, Busta Rhymes, Rob Thomas en Jennifer Hudson te zien. Oorspronkelijk zou het concert vijf uur duren, maar het concert eindigde eerder vanwege onweer en bliksem in verband met orkaan Henri. Een groot deel van de stad kreeg later in de nacht te maken met overstromingen.

Het maakt niet uit welke artiest er optrad, sommige Twitter-gebruikers leken de video niet los te kunnen laten.

Hoewel veel Twitter-gebruikers het niet goedkeurden, vonden sommige anderen wat ze deden hilarisch.

Omdat het concert werd afgebroken, konden artiesten als Bruce Springsteen, Paul Simon, Elvis Costello, Patti Smith en The Killers niet optreden. Op het moment van deze publicatie is er geen woord over het al dan niet verplaatsen van de show.

Schumer werd in 1998 verkozen tot lid van de Amerikaanse senaat en werd in 2000 de hoogste senator van New York. Nadat hij in 2016 was herkozen, werd hij verkozen als leider van de Democratische Caucus en werd hij de eerste New Yorkse senator. Senator om de positie te verkrijgen.

Colbert werd beroemd in 2005, het jaar waarin hij begon met het hosten van The Colbert Report, dat eindigde in 2014 nadat werd aangekondigd dat hij David Letterman zou opvolgen voor The Late Show. Toen hij in 2015 begon met hosten, legde hij iets meer politieke focus in de show.

Behalve Schumer heeft Colbert politici zoals Jeb Bush, Barack Obama en president Joe Biden uitgenodigd om in de show te verschijnen. De controversiële presentator is ook vaak in de problemen geweest met meer conservatieve kijkers vanwege zijn grappen.

Schumer zit momenteel zijn senatortermijn in New York uit en zal in 2022 voor de vierde keer herkozen worden als hij ervoor kiest om zich kandidaat te stellen.

The Late Show met Stephen Colbert wordt elke doordeweekse avond uitgezonden om 11:35-10:35c op CBS.

Aanbevolen: